Dadika 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Tadej...vse najboljše Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 1. februar 2009 Prijavi Deli 1. februar 2009 Nosko tudi od mene vse naj naj, pa še veliko novih spoznanj in odkritij ti želim... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Danke, ve tri ... (lalala) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Opa, jurčkohvalec je imel včeraj rojstni dan Vse najboljše Nosorog, upam, da si se na-lalal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 u, nosorog je praznoval vse najlepše xrosex Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 enemu 'ta pravih' odbitkov nosorogu vse najnajnaj..... za včeraj in vnaprej! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Nosorog vse NAJ NAJ,...ostani v cvetju... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Tadej, še na mnoga leta nej ti jih ometa. Pa ostan še naprej tak bk kt si. Z nogam na tleh in z glavo v luftu. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Če enkrat lepa hvala vsem, ki ste se me spomn'l. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Če enkrat lepa hvala vsem, ki ste se me spomn'l. pje stari, kak bi te mi tebi šele slavo pel, če bi za liter dal vse najbokši, pa da si mi ko arhivsko vino, vsako leto bolj žlahten pa žmohten Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 pje stari, kak bi te mi tebi šele slavo pel, če bi za liter dal Zloglasni Nosorog Vse najboljše, pa en fejst dober kamen ti želim (pa ne nagrobnega)...in še vse kar zraven spada, dobre želje, muzika, kaka fina qqš naj ti v skrinjo pade ob silnih stavah, ki jih uspešno sklepaš, jurčki naj ti rastejo pred pragom itd..itd....da ne nakladam dalje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 Dragi Noskorog, vse ta nar ta boljse in velik lalalajev Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 2. februar 2009 Prijavi Deli 2. februar 2009 nos, pa imaš res rojstni dan. sem šla za vsak slučaj še preverit. ti želim 49 tisoč dobrot. in čim več tistih čudežnih gobic, ki se jih potem še celo leto vlačiš iz skrinje, zdrave čebele in nabritega boštjana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Be Good To You Be Yourself ~ TruthfullyAccept Yourself ~ GracefullyValue Yourself ~ JoyfullyForgive Yourself ~ CompletelyTreat Yourself ~ GenerouslyBalance Yourself ~ HarmoniouslyBless Yourself ~ AbundantlyTrust Yourself ~ ConfidentlyLove Yourself ~ WholeheartedlyEmpower Yourself ~ PrayerfullyGive Of Yourself ~ EnthusiasticallyExpress Yourself ~ Radiantly Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Cvickar, Alef, ostali VSE NAJ ob osebnem prazniku. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alef Kako se mi pogosto dogaja (demet)Čeprav si v Indiji, vse najbol Nosko Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alef ... vse naj, naj, naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 alef a se ga boš kaj nažgau dons? Obvezno... Hvala vsem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alef, vse najboljše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alči,...dragi perešček, vse NAJ NAJ Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alef, tudi od mene vse najlepšepa nazdravje xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Alef Tudi od mene - VSE NAJBOLJŠE!!! Da bi čimprej spet prišla pomlad...http://www.shrani.si/f/N/Bo/1H1wJ1PJ/marjetice-in-cebela.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Hvala vsem ki ste se spomnili na starega, sitnega Alefa oz. pereščka... Obljubljam da bom še na mnoga leta ostal tak... Pa da voščim še jaz eni vodnarki... Kapica... http://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_006.gif http://www.smilies.4-user.de/include/Geburtstag/smilie_geb_040.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Za kapico http://www.shrani.si/f/3Q/op/4sT3IGen/water-love.jpg Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 Alef, vse naj naj. Da bi tvoji vnuki z veseljem prihajali k tebi, da bi z Robido uživala vsak dan v miru, harmoniji, zdravju in, gotov a ne, v ljubezni. Drž se stari. Draga Kapica, želim ti, da pometeš s preteklostjo in zaživiš v toplem objemu svoje družine. Isto želim tudi sestricama. In atiju. Srečno deklica. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.