butl 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Nataly vse naj naj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 no ja, da ne "zgubljam casa" vsem skorpijam vse naj! bodte fajn in zdravo. pa ne prevec zamert karkoli se posebej pa sebi ne! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Kak lepo ste se spomnili hvala vsem: Mitra , Butl , Mačka (ne ti mene med petdeseta ), Mantis si spešeli zame gor prišla in Free (samo jaz se med strelce prištevam).ajd, uživajte strelčki in vse najboljše tudi škorpijam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Saj vem ampak ker te ni nič kaj naokoli, pa si me pozitivno presenetila. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 nataly, kljub zamudi......VSEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEE.......smeh in iskrice za dušo in prijetna presenečenja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 Alan New vse naj naj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. december 2009 Prijavi Deli 23. december 2009 Kak lepo ste se spomnili hvala vsem: Mitra , Butl , Mačka (ne ti mene med petdeseta ), Mantis si spešeli zame gor prišla in Free (samo jaz se med strelce prištevam).ajd, uživajte strelčki in vse najboljše tudi škorpijam kuko nej ti pa kej wošim, če pa nč hwala ne rečeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. december 2009 Prijavi Deli 24. december 2009 Vsem Vam želim lepe praznike in hvala Vam, da ste. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. december 2009 Prijavi Deli 24. december 2009 Voscilo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. december 2009 Prijavi Deli 24. december 2009 Vsem skupaj...In vsakemu posebej...Želim vse, kar on, ona, ono meni...samo, da jaz tebi x 10, pa da ga jebeš ... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Pa Dayo ima rojstni dan ...tudi Tebi vse najlepše, vse najboljše ... Kako mi je samo promaklo. Dayo, srečen rojsni dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 25. december 2009 Prijavi Deli 25. december 2009 Strelka, Minnie, hvala ljepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 HAPPY NEW YEAR vsem in vse naj naj v naslednjem letu. Pa z glavo na zabavo, da ne bo drugi dan preveč muckov al pa mačkov in s tem mogoče tudi kakšnih asociacij na čarovnice. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 v prihajajočem letu vam želim vse dobro Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 prisrčno novoletno vošćilo ... samo sledite napotkom http://www.bugbrain.com/igor/newyear/newyearcard.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 31. december 2009 Prijavi Deli 31. december 2009 Vse naj naj v letu 2010. Se vidimo =) Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Mystica Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Mystica Mysti praznuje mičken kasneje Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Pravoslavci imajo še dva tedna časa za pisanje novoletnih čestitk. Moj nasvet "žurite polako". Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Mysti praznuje mičken kasneje kako kasneje, če pa jasno piše, da ima glih dans rojstni dan Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. januar 2010 Prijavi Deli 1. januar 2010 Ne Cookie, nimam ... sem zbrisala datum rojstva pa je očitno ostal noter 1. januar ... sorry mam 4. januarja :-D tko da je imela druidka pravBo pa pač predčasna čestitka ravno tako veljala. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. januar 2010 Prijavi Deli 4. januar 2010 Mysti, vse naj naj Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2010 Prijavi Deli 4. januar 2010 tralala, hopsasa, zdej pa čist zares: vse najboljše draga Mysti pa velik zdravja, visoko plačo, nezateženo šefico in pridne učence ti želim :flower: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. januar 2010 Prijavi Deli 4. januar 2010 Vse najlepše Mystica Obilje vsega kar si želiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.