Marsa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 17? Pih! Vse najlepse, Jan, zelim ti vse dbest vse leto, da bi uzival v vsem, kar pocnes in se zraven neznansko zabaval!Da bi bil skoz taksen kot si, izviren in v stiku s svojo domisljijo in intuicijo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Jan 17 let je super imet! meni je to bilo eno najlepših let do zdaj,gotovo bo tudi tebi to eno super leto!! VSE NAJBOLJŠE in dobro čago želim : Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 17 let je super imet! Stanka, ekskluzivna LNF pesnica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Marsa, če pa je res!! sem vedno pričakovala sweet 16, potem se je izkazalo, da to ni res (vsaj jaz pač trdim) da so 17 LET ZAKON!!!Tako, da Jan je zame car, ki uživa eno super leto in pika.ko kot riba pridobiš na korajži in "extravertiranosti" saj pridejo potem tudi dobra leta, ampak vsako nekako drugače StankaaaMarsa-moj Neptun zdajle malo popušča, več je ratalo akcije,tako da pesmi...verjetno bo pomlad spet vlekla iz mene Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 JAN vse najboljše za tvoj praznik... Stankaaa, kaj je pa to :ČAGA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Jan, lepo praznuj in veliko smejočih in na vse načine veselih in zabavnih trenutkov ti želim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Jan....... , pa želim ti eno super fajn čago za r.d. (čaga = ), veliko pa in , pa da bi te mamica čimbolj ubogala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Kako naj okol razglašam...da sem še mladenka... ...če pa ima moj Jan danes 17 let... Jan... Astra 17 ....jan vse naj hmmm....si ga pa pozno mela 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Tim, Jan in vsi, ki ste praznovali! Vse najlepše in najboljše! http://p.webshots.com/ProThumbs/21/39221_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Vse naj, naj vsem slavljencem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Ja, kaj ti pa je, Conti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Jan vse najboljše , mami Astri pa tudi čestitke za fejst fanta ...za vse kar jo še čaka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Vse naj naj dragi Lunin Forum. Da bi še velikokrat klepetali na tvojih straneh in da ti s tem ne bi bilo nikoli dolgčas. Pošiljam ti poljubček, pozdravček in ti voščim še na mnoga leta. Vse dobro tudi tebi Forum, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Draga Marsa,ker jutri nimam dostopa na net, dovoli, da ti že danes zaželim:VSE NAJBOLJŠE ob tvojem prazniku -gotovo je pred tabo praznični vikendin se ti iskreno zahvaljujem za vso to veselje, ki si namga naredila s tem forumom in tvojim posluhom za vsakogar.Si ena mojih najljubših !Želim ti veliko lepih planetarnih aspektov,veliko sreče , radosti v tvoji ljubezni in seveda veliko iskrivih trenutkov skupaj s Timom in Mitjem!in tistega notranjega izpolnjenja, polnega življenja, no- žefilozofiram, mislim tudi na tvoje umetniško ustvarjanje,da bi imela toliko časa za to, kot si želiš, da izraziš sebein vse te barve... pa dober žur! Happy Birthday to you dear Marsa, Happy Birthday to you! Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Draga Marsa!Tudi jaz ze ves dan razmisljam, da ti moram poslati en VSE NAJBOLJSE, ker me jutri najbrz ne bo na forumu. Jaz ne znam tako lepo in poeticno kot Stankaaa, a vseeno ti iz srca zelim, da se ti izpolnejo vse, tudi najbolj majckene zelje. Da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija uspesno opozarjala nanje! Torej SRECNO in lepo praznuj!lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 po moje Marsa že praznuje, ker je ni tu Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Marsa, mene tudi jutri ne bo.....tko da ti ze zdej zelim veeeeeeliiiiiko uspeha in srece s Timom, Mitjo, Lnfjem, mackami, v bistvu z vsem kar te obdaja in izpolnjuje...... Zelim ti, da bi se imela lepo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Marsa vse najboljše ob tvojem jutrišnjem rojstnem dnevu, naj ti bo vse lepo in pozitivno... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Življenje, visoko, visoko, večno,kličem ti dober danin ti ponujam dlanza srečno skupno vandranjekdo ve kam. Čas solzenja, cvetenja, zorenja,na severni in na južni tečaj.V dolino solz in na goro vstajenja,a zmeraj in znova k sebi nazaj. Dober dan možnosti in dolžnostidober dan mila ptica mladosti intvoja pesem, dar in svetost. Dober dan življenje silno in milo,kakor za praznik prihajam v tvoj hramin ti šepetam na uhobesede zaljubljenih:Rad te imam! (T. Pavček, Življenje) Draga Marsa, vse najboljše ti želiva Mateja in Daša Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsa, še naprej tako super! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 marsa,veliko, veliko, veliko lepega in oh in sploh............... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Čestitke Marsa. xrosex Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marsavse naj,naj...za okroglo obletnico Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Marša tudi od mene vse, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: Toliko lepih misli, toliko lepih želja! Vsem se pridružujem in ti želim - ostani takšna kot si! Lepo praznuj! :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.