Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit, izpolnita si vse želje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy je dobil kitaro, Tjazy bo bard! Vse najboljše! Tudi tebi, Tanit! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy in Tanit oba praznujeta okrogle obletnice, vse naj, naj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tjazy in tanit vse najlepše in najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy zate, ki si čokoljubitelj pa posebaj ena pregrešno dobra slastna sočna čokoladna torta, ki se kar topi v ustih Vse najboljše!Stanka Njami.. tole bi pa kar pospravil.. drugace pa imam rad Saher torto.. Se enkrat hvala za cestitke.. ampak se vedno sem 29! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 http://www.readersdigest.ca/cards/easter_images/easter_8.jpg SREČNO T & T!! (IMAM LE ČOKOLADNOG ZAJCA) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tjazy in tanit : Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy ti se le zgovarjaj, ob 17:30 pa:Dobrodošel med nami, ki smo 30! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy, če bo tista Schwarzwald torta premalo, naj bo Saherca še za rezervo zate: Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ob 17.30 bom imel se vedno 2 minuti fore.. Torta izgleda lepa.. ampak jo lahko samo gledam.. Jaz hocem TORTO.. ne slikce.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ja, saj Tjazy, to ti hocem ze cel cajt dopovedat, daj nas povabi danes na torto, Tortožerke z veseljem takoj priletimo Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 OK.. velja.. Gremo na torto! Kdo pride v NM? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 raje v Lj kje na prostem ob ok.18....s Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Zdaj sem sele skopcal foro.. ko sem videl, da obstaja tema "tortozerke". Ok.. bom pa v LJ.. to organiziral.. samo ne danes.. Se bomo kar v tisti temi zmenili.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tjazy itak si brezčasen, a vseeno za tvojih 30, ki te čakajo v prihodnosti nekje, naj ti bo zanimivo še naprej! .........pa kilo čokolade.......... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 hej tjazy! se na mnoga leta in mnoge besede! vse najboljse pa se eno tortico zame pojejte Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tanit, vse najboljse in en lep vecer, saj dan je skoraj ze mimo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tjazy in tanit...VSE NAJ NAJ... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tyaži in Tanit vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Tyazi in Tanit, vse najboljše Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 2 clanov praznuje danes rojstni dan>Tjazy (30) >Tanit (50) Kako lepe številke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ja... jaz sem glih vmes. Ej, Tjazy, sem pozabila, da si tak muki pravzaprav! aja, tistole - ni 'se' bilo za cestitat...... hmm, cimkrajse to 'razloziti'...?Glej - tole da imas kao 17:30 (ali kdaj) ... hmmm; leto ima 365 dni, kroznica ima pa 360 stopinj - kar po kmecko pomeni, da nimas vsako leto jasno ob tej uri 'rojstni dan' - ce jemljes 'tehnicno', pomeni, da je bilo Sonce ob tvojem rojstvu na cca. 10 in toliko stopinj... (ne da se mi tocno racunat)... Zaradi teh razlik pa imas rojstni dan (Sonce ki se poklapa na sonce) vsako leto nekoliko ob drugi uri - vcasih je -pri nas ki smo rojeni okoli polnoci - celo zamik dneva - tako imam jaz, ki imam sicer r.d. 13., vcasih 'r.d.' 14. - kar pomeni, da je sonce na 23:25 rib (kjer ga imam jaz) vsako leto ob nekoliko drugem casu...A stekas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Zemljan (27) Vse najboljše na Zemlji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Zemljan.....vse najboljše... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.