Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Tjazy in Tanit oba praznujeta okrogle obletnice, vse naj, naj! :hapyb: xpresentx xcakex :detelca:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Tjazy zate, ki si čokoljubitelj

pa posebaj ena pregrešno dobra

slastna sočna čokoladna torta,

ki se kar topi v ustih

Vse najboljše!

Stanka

Njami.. tole bi pa kar pospravil.. drugace pa imam rad Saher torto..

Se enkrat hvala za cestitke.. ampak se vedno sem 29! x:)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

ja, saj Tjazy, to ti hocem ze cel cajt dopovedat, daj nas povabi danes na torto, Tortožerke z veseljem takoj priletimo x:Xx

Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Zdaj sem sele skopcal foro.. ko sem videl, da obstaja tema "tortozerke". Ok.. bom pa v LJ.. to organiziral.. samo ne danes.. Se bomo kar v tisti temi zmenili..
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Tjazy itak si brezčasen, a vseeno za tvojih 30, ki te čakajo v prihodnosti nekje, naj ti bo zanimivo še naprej! x:Xx

.........pa kilo čokolade..........

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Tyaži in Tanit vse najboljše :hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja... jaz sem glih vmes. :D

Ej, Tjazy, sem pozabila, da si tak muki pravzaprav! x:px x;)x x:o)x

aja, tistole - ni 'se' bilo za cestitat...... hmm, cimkrajse to 'razloziti'...?

Glej - tole da imas kao 17:30 (ali kdaj) ... hmmm; leto ima 365 dni, kroznica ima pa 360 stopinj - kar po kmecko pomeni, da nimas vsako leto jasno ob tej uri 'rojstni dan' - ce jemljes 'tehnicno', pomeni, da je bilo Sonce ob tvojem rojstvu na cca. 10 in toliko stopinj... (ne da se mi tocno racunat)... Zaradi teh razlik pa imas rojstni dan (Sonce ki se poklapa na sonce) vsako leto nekoliko ob drugi uri - vcasih je -pri nas ki smo rojeni okoli polnoci - celo zamik dneva - tako imam jaz, ki imam sicer r.d. 13., vcasih 'r.d.' 14. - kar pomeni, da je sonce na 23:25 rib (kjer ga imam jaz) vsako leto ob nekoliko drugem casu...

A stekas? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...