Vojko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Lepe želje, Mitja, Amis Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 najlepša hvala vsem ....ste pa res zlati jaz bi pa iskreno in iz srca čestitala aiwi aiwa....saj veš, vse naj in maximalno fajn...pa sebe poslušaj še naprej...pišuka, tolk se ti hotla napisat, pa zdaj ni besed nikjer....mogoče je to zato, ker so ene stvari neubesedljive, pa saj veš, kaj hočem povedat xrosex pa vsem ostalim škorpijonskim sotrpinom tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Amis, a ti že lahko naprej voščim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 tudi vnaprej velja.... ....in če je to voščilo, potem: hvalaaaa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Draga Amis Ne hodi pred menoj, morda ti ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in bodi moja prijateljica. Vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu... xrosex http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/birtday.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 vse naj...naj...boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 amis vsetanartaboljše ob tvojem rojstnem dnevu čas je pred nami,čas je za nami,a ob nas ga ni!tvoj življenjski kompasnaj ti izbira najkrajše poti za doseganje izbranih ciljev! Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Mitjya, pa Amis pa Aiwa zdravje v skladnosti psihe in telesa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Pismu, še Aiwa zdej, pa sem se čudla tamle v dnevniku, kake žurke in to - mula, nč ne poveš!!!! x:Dx Torej, Aiwa - najprej te prav po medvdkasto objemam, pa mal pocmokam x:Xx - želim ti, da bi se izpolnile vse tiste kristalno čiste želje, ki jih nosiš v srčku Bejba, super si, radi te imamo! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Vsem ta hudim in ta prijaznim, ta strupenim in ta blagim škorpijončkom en tanartabolš rojstn dan Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 tipka...vse najboljše xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 men pa je zhou, de nimam dons roj dan.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ruby72, .... Mitja ... veliko je lepih besed, veliko lepih stvari, a najlepše so želje moje za vajin rojstni dan. So trenutki, ko počutila se bosta sama, a nikoli, .... nikoli to ne bo resnica prava, takrat se spomnita mojih besed, vedno je nekdo z vama, ki vama želi lepo, ki vas čuva,.... to pa lastni je jaz, ki ga vsak ima v sebi .... Verjamem in želim vama obema, da pridobita tisto, kar si močno želita, a to se bo zgodilo takrat, ko se bosta odpovedala osebni volji in omogočila brezmejnemu razumu, da deluje skozi ... Lep pozdrav ostalim želi zopet med vami vaš modrec Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> men pa je zhou, de nimam dons roj dan.... 666 zlomkou....tralala Zakaj pa? Ker so vsi sveti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 ... sprehajam se po teh straneh jaz novih, .... in glej kaj odkrijem ;.)) , da še nekdo danes praznuje svoj rojstni dan .... to pa naša draga Tipka je hehe ??, ja tako zasledil sem, ... ... pa zakaj bi zase jaz to držal, celemu svetu sporočam jaz to da vse lepo želimo ji vsi ... Tipka, želim ti, da v skladu z notranjimi spremembami delaš tudi zunanje, ... potrebno se je nehati družiti s prijatelji, ki gledajo na življenje kot prazno izkušnjo, ... poskusi naučiti se spoštovati sebe in čim manj podlegati sugestijam kolegov, .... s tem, ko zmanjšaš potrebo po priznanju okolice, pridobiš na tem, da si postaneš vedno bolj všeč, ... in le taka, ... kot vesela in zadovoljna lahko razveseliš tudi ljudi okoli sebe .... Tipka .... vse lepo Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Tipka xrosex Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ruby72, .... Mitja ... veliko je lepih besed, veliko lepih stvari, a najlepše so želje moje za vajin rojstni dan. Lep pozdrav ostalim želi zopet med vami vaš modrec Hvala Modrec za lepe želje in še enkrat najlepša hvala vsem, ki ste se spomnili na moj praznik, najbolj pa Pujski in Trudiju , ki sta bila kot vedno superlativna W Škorpijoni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Mitja praznuješ na isti dan kot moj oče (samo, da on za 32 roj. dnevov več) Mitja, Ruby, Amis, Tipka in že vnaprej Aiwa in tu nekje tudi Jupiter VSE NAJBOLJŠE in naj vam gre vse po planih in v skrajnostih radosti (ker Škorpijončki ste zmožni skrajne stvari prenesti in naj bodo le v pozitivi)Lepo praznujte! Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 heh hvala vsem za čestitke Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 jst pa ČESTITAM za novo podobo LN-ja! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Vsem škrpjonom in škrpjonkicam ki praznujejo želim velik lubezni,sexa in še kaj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hm. Pri polni zavesti izjavljam, da čestitam Marsi (kadar je ni zraven in jo opravljamo, znani tudi pod imenom Zmaj), da mi je dala novo geslo, tko d lohka spet težim po forumu kot Nosorog, ne pa zgolj kot njegov fuckin' oproda. lalala Se bom oddolžil s totalnim teženjem (hecam se, ful bom prjazn) lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ne morem nemo mimo, da ne pohvalim nove "obleke" meni najbolj priljubljenega foruma. Vsa čast MARSI in MITJU in vsem ostalim, ki so kreirali nov LNF. LP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 Z malo zamude... Amis, Aiwa, Ruby... Upam, da nisem koga pozabila... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.