Gazelca 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nataly....vse naj,naj...pa izpolnitev najglobjih zelja...hm,sm zasledila v eni temi,da rada v nebo gledas in sanjas zraven...evo se veliko takih trenutkov! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nataly lepo praznuj in naj bo vsak tvoj dan, s soncem obsijan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 nataly in sai baba vse najboljse!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nataly,dbest za rd, Pikinih štosov, veselja z tvojimi najdražjimi in Carjem, kristalov in drugih interesantnih kamnov In malo smeškotov, ker ne maraš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Vse najboljše Nataly ob tvojem rojstnem dnevu, želim ti bolj uspešno leto kot je bilo letos zate, včasih sem te rad bral, sedaj pa ne, ker ne pišeš več , škoda, upam, da si še najdeš čas za našo dužbo, lepo praznuj, B. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Malce zamujam, a pravijo, da nikoli ni prepozno!!! Tore - vse najboljše PALČICA!!!!!!!!!!!! božiček sokrat PALČICI Ko um napol je otopel,Ko noč je legla vsepovsodIn up le v bežnih iskrah tlel, da sem še bolj izgubljal pot; ko sredi zlobnega svetasem stal ves sam in brez moči – edina zvezda, ki je všlain ni zašla – bila si ti. Naj Bog blagoslovi tvoj soj,Ki kot serafovo okoVseskoz bedel je nad menoj,Stoječ med mano in nočjo! In ko prišel je črn oblak,Da bi ta lepi soj končal,Tvoj žarek zablestel je v mrakše bolj, in vso temo pregnal. Naj duh tvoj, nad menoj bedeč,Mi še vnaprej moj tek ravnaSaj je v besedi tvoji večKot v graji celega sveta!! V viharnem dežju, v besni burjitrdno si stala; in bi še,želeč, da name v hudi urise listje tvojih solz ospe. Bila si zvesta mi tedaj,ko je odpadalo prav vse;In ker prav taka si še zdaj – svet ni pekel – še zame ne!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vse naj, naj, naj in naj, Nataly, danes in vedno!! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nataly še od mene kiss pa zdrava ostan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 nataly....veliko lepega+ustrezno službo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Nataly ... Naj bo tvoja naloga vsakemu človeku, ki ga srečaš dati košček svoje ljubezni in spoštovanja. In to naj ne bo naloga za jutri ali drug teden ... Prični z njo že danes .... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Ibis ... ... ti si mi pa ušla, mojim budnim očem si se nekako prikrila ... ... a nič ne pomaga ti to, mojemu voščilu ne uideš .... Želim ti čim manj spreminjanja ljudi okoli tebe, kajti oni živijo svoje življenje ti pa svoje in ne njihovo. Tvoja poglavitna stvar naj bo, da si ostaneš zvesta.Vedi, da na celem svetu imamo samo eno mesto, na katerem vedno ostajamo ... nas same .... pa čeprav se nikdar ne dosežemo. Če kdaj pripetilo se tebi bo, da ne boš imela čisto nič, znaj, da to je zmota, ... takrat ponosna bodi nase in naj vodi te zavest, da zaslužiš si, da ljudje ravnajo lepo s teboj ... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 1 danes praznuje rojstni dantinka(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Ja Tinčika moja lepa. Ti si pa danes starejša kot včeraj. Andres ti poklanja pesmico za rojstni dan, da bi se imela lepo še več in toliko let. Vse najboljše. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 tinka!!!! vseeeeee najboljššeeeeeeeeeee!!!! da se bi mela čim lepš in boljš še naprej!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Tinka, življenje je igra, v njej smo mi glavni igralci, želim ti, da so okog tebe samo pozitivni liki, da najdeš tisto, kar iščeš, da se veseliš vsakega naslednjega dne, trenutka, ki prihaja... vse najboljše Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 tinka Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Jap - pa smo za leto starejši Hvala vsem za res lepa in domiselna voščila. Evo - ko sem brala tole sem se zavedla koliko sem se razkrila v bistvu...da podelim z vami svoje skrbi in veselje. In kako dobro dene tole.. hmm pol pa se čudim odvisnosti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Tinka Dan in leto si mlajša od moje malenkost. Želim ti obilo srečnih trenutkov in obilo ustvarjanja spominov. (S Sai babo si delim tudi ascendent - čeprav bi naju Anantha najraje nekam v tehtnico vtaknil...ampak jaz strelca ne dam ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkaaaaaaaaaa Strelčica, vse najlepše, velik sreče in naj bodo vse tarče, ki si jih boš želela zadeti.....zadete direkt v center Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 O, Tinka, cestitke in vse najboljse!! Kristusova - zdaj sele prihaja Pravi lajf, bos vidla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Draga Tinka, gefeliciteerd met je verjaardag. Da ostaneš to kar si. In naj se ti izpolnije vse tvoje želje in željice, ki jih imaš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Tinka,vse naj,naj in naj se ti uresničijo vse skrite želje xrosex Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja Tincˇika moja lepa. Ti si pa danes starejsˇa kot vcˇeraj. Andres ti poklanja pesmico za rojstni dan, da bi se imela lepo sˇe vecˇ in toliko let. Vse najboljsˇe. Andres andres! (keri komad!!! ) <{POST_SNAPBACK}>Tinka, zˇivljenje je igra, v njej smo mi glavni igralci, zˇelim ti, da so okog tebe samo pozitivni liki, da najdesˇ tisto, kar isˇcˇesˇ, da se veselisˇ vsakega naslednjega dne, trenutka, ki prihaja... vse najboljsˇe Ksenija o shakespeare sister! poetika.... <{POST_SNAPBACK}>Tinka Dan in leto si mlajsˇa od moje malenkost. Zˇelim ti obilo srecˇnih trenutkov in obilo ustvarjanja spominov. (S Sai babo si delim tudi ascendent - cˇeprav bi naju Anantha najraje nekam v tehtnico vtaknil...ampak jaz strelca ne dam ) ja nataly, nisem bila sigurna tole, za sai babo, ampak se mi je zdelo... jaz pa delim rojstni dan z baruchom spinozo, cicciolino in dale carnegiem.... <{POST_SNAPBACK}>Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkaaaaaaaaaa Strelcˇica, vse najlepsˇe, velik srecˇe in naj bodo vse tarcˇe, ki si jih bosˇ zˇelela zadeti.....zadete direkt v center x o mick.... ...se trudimo...saj ves, kako to gre....vcasih center, vcasih mimo...nismo vsi robin hood... ampak z leti prakse gre vedno boljse <{POST_SNAPBACK}>O, Tinka, cestitke in vse najboljse!! Kristusova - zdaj sele prihaja Pravi lajf, bos vidla! ane...? se tudi meni zdi.... pa sstane pa aiwa pa mushi....ej hvala vam, vsem, totalno ste fajn in vse, sem zelo vesela, da vas poznam, karkoli ze to pomeni...saj se razumemo, ne? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Draga Tinka, gefeliciteerd met je verjaardag. Da ostanesˇ to kar si. In naj se ti izpolnije vse tvoje zˇelje in zˇeljice, ki jih imasˇ dank je, lieverd...wat ontzettend aardig van je...jij bent ook zo'n meisje, die niet moet veranderen hvala dadika, tudi, madona, se pocutim ko kaka movie star!!!!!!!!!!! grem zdaj malo delat, vseeno.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Tinka Vse najboljše za tvoj rd in lepih bujnih laskov ti želi Ruby dubi du Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.