Ksenia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky, saj veš, pričaraj si čimveč lepih trenutkov, uživaj v njih vse najboljše , Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 O, danes pa Naky!cestitke in vse najboljse, Naky, se na stevilne lepe trenutke! xrosex xrosex xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky čestitke! xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 o Naky sva se za en dan zgresili, a sva se skozi popke gledali v porodnisnici...? kdo ve zelim ti en tako krasen dan, kot sem ga jaz imela vceraj in ga nameravam imeti tudi danes... skratka:vse najboljse na ta dan, za tvoje osebno novo leto, in za vse dni naprej, da se razumemo! pa hvala se enkrat vsem za lepe zelje in se kaj vceraj.mi je vsec med vami in sem rada tu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Tinka, sem glih pomsilila, kako se pa kaj danes pocutis, pa Nat... in kako ste se zvrstile strelkice cist od zacetka lepo... Ti si cist zivahna, ti pase tole obdobje, cist spremenjena, 'odluscena'... Fajn da se dobro pocutis. Jaz se tudi, pa ceprav *ni glih moje obdobje*. Ipak maram najbolj jesen, pa tud ce ni sco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Tinka in Naky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Tinka in Naky VSEJ NAJBOLJŠE!!! Naj se tiste skrite želje.....končno izpolnijo Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 a ne, marsa? jesen je zakon! zivahnost je pa ven udarila, ko sem zbolela, spremenila par stvari v kljucnem trenutkuin se pozdravila hvala se naprej, deklice...CL pa sanjalka... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Saj Tinka, (naj)veckrat tako potekajo te zadeve... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>evo mene odhajajoc novim dogodam in prigodam in zahvaljujoc se vsem solunatikom za lepe vibre Vse najboljše , Tinka Vsak dan je lahko nov začetek, popolnoma drugačnega konca... Naj vse prigode, prinesejo najlepše epiloge....Bodi kot drevo, ki v jeseni liste izpusti, da s pomladjo na novo oživi,.... Redko kdo opazi, da je odpadanje listja in ponovno brstenje le igrivost narave in da med vsem oživljanjem in odpadanjem drevo nezadržno raste in se bohoti v svoji krošnjati krasoti... Želim ti močnih korenin in razkošne krošnje, želim ti trdnost hrasta, in gibkost breze........*upam da voščilo velja, kljub moji zamudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 o lia seveda velja...dobre zelje in lepe misli sprejemam vsak dan! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Tinka, sori, sem spregledala... Prav vsecna punca si mi...rada te prebiram in se s teboj velikokrat strinjam... ...fajn, da si tukaj.. pa seveda Naky, mal si pobegnila...bolj poredko se javis...lepo praznuj in tudi tebi Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky, vse najboljše za tvoj rd. In če si lahko manj 'plodna' v pisanju v 'Balkan' temo, namreč rezultat tvojega pisanja so bile sline in jezik do tal!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 TINA, NATAŠA !!!!od srca !!!! http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html xrosex peace and love clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Vsem se od srca zahvaljujem za čestitke.... Danes je poseben dan! Ponoči sem sanjala VELIKE SONČNICE, take trimetrske, po SMS sem dobila čestitke in vsaka je vsebovala notr sonček..... TO NEKAJ POMENI!Potem pa poškilim še sem gor in usta so mi šla do ušes ....Še enkrat hvala vsem.... Tinka, tebi za nazaj tudi vse naj naj.... DOBRA TALE KRISTUSOVA, ane ane!!!Ruby - zeljanico ali burek??? Clean, hvala za medvedji objem!!!!RADA VAS IMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!! Poljubček in Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 "Naky" vse najboljše za tvoj rojstni dan.... xrosex http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/bday2.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky,vse naj naj in lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky. vse najboljše... vse kar upaš naj se ti izpolni.Vse kar iščeš, naj se ti odkrije. Vse kar si želiš,naj se ti uresniči in vse kar v srcu čutiš,naj se ti v osebno srečo zlije! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 1 danes praznuje rojstni danNaky(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naaaaaaaaaaaaaaaaaakyiiiiiiiiiiiii Strelčice na sceni Vedno mi je prav fajn prebrati tvoje poste, v večini njih je zlo prisotna navihanost, hudomušnost, radoživost, razigranost....... Vse najlepše, Naky Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Naky ... Majhni, a iskreni trenutki so tisti, ki nam bogatijo srce, nizajo slike življenja in porajajo ljubezen. Naj bo takih drobcev čim več ... želje so moje zate` Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 .naki, nanakos, nikiyada srečno, delavno, bralno in sexulano, v novo leto več .Nataly Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Hih Naky - pa so kristusova leta tu..dobro ga prenašaj...iz prve roke..ni tako slabo xrosex Hvala tudi vsem zamudnikom Okey..kako se počutim? Še vedno ne dobro..ta prehod iz kristovega leta..ni dober...hmm.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Nataly, Naky Vse najboljše in najlepše, lepo praznujta! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ojjj, Vuče care, đes bolan, ajd, u zdravlje Danilo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.