Guest sstane 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 5 members are celebrating their birthday today LaSkiCa-(18), Danilo(35), Volk K.L.(31), To ni Volk KL(31), To ni Volk K.L.(31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 Bom čestitala samo volku, oni, ki to niso, me ne zanimajo... Torej volkić... Danilo, tudi tebi Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Jaz pa kontra . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ojjj, Vuče care, đes bolan, ajd, u zdravlje Danilo Oooo hvala Mick ima da se napijemo rakije!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Sstane Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Pravtako čestitam Danilotu, Nataly, Naky ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Vse naj, naj Volk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 O lia hvala ti Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Vsem skupaj cestitke! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>vulf, tak kot si ,vsak let, čutno in delavno samozavesten Kako se mi ego dviga ob tolikšnih pohvalah. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Hvala vsem na dobrih željah čestitke vsem ostalih, ki praznujejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 volkec vse najboljše!!!! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 danilo tudi tebi želim da se ti uresničijo vse želje... lepo praznuj!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Tinka, Naky, Nataly, Volkec in Danilo VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 volk in danilo....čestitke in super praznovanje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Volku pa vsem ki niso Volk vse naj! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Volkec,vse naj, naj in lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 O, heej, vse najboljse, Volk in Danilo!!! danes ima rojstni dan tudi moja dbest frendica (pa sem ji zdajle voscila in me je presenetila z izjavo, da je ze moj sin prvi voscil, pa mu sploh nisem nic rekla zjutraj, , mi je svec ko je tko pozoren , pa se prvi je bil moski, mi smi pikrich vrazeverni pri teh stvareh).Pa se magnifico ma donc rojstnega, sicer je pa danes svetovni dan boja proti Aidsu tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 ..vsem skupaj, ki danes praznujete rojstni dan.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Vsi ki so Volki in vsi ki niso Volki in vsi Daniloti in vsem, ki boste in ste praznovali, želim VSE NAJ NAJ!!! hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu ju ol pipl in LNF pa vsakmu tri čire čare za tri željice! VSE LEPONataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Volk, lepo praznuj in vse najboljše, nazdraviva pa kak drugi dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Volkec, Danilo vse naj,naj, najtaboljše še od mene Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Vse najboljše Danilo in Volkec! Da ne bosta ponavljala napak, ko bostaimela svoje posl. sekretarke, vama dodajam še zgodbico:"Pred dvema tednoma sem dopolnil 45 let. Na jutro mojega rojstnega dne sem se zbudil bolj čemerne volje, ja, leta pac naredijo svoje! Odpravil sem se v kuhinjo v prepričanju, da mi bo žena ze zjutraj popestrila dan s svojim: "Vse najboljše, možek moj zlati?? in me verjetno presenetila tudi s kakšnim darilcem. Pa ni reklaniti dobro jutro, kaj šele tistega, kar sem pričakoval! Dobro!, sem si mislil, sajtaksne so pa žene po nekaj letih zakona. Ampak otroci, oja, ti se bodo pa spomnili name!? Tudi otroci so prišli k zajtrku in tudi oni niso rekli ničesar. Globoko razočaran sem se odpravil na delo.V trenutku, ko sem stopil skozi vrata svoje pisarne, je moja tajnica Janet s prešernim nasmehom na ustih zaklicala: "Dobro jutro, gospod šef, in vse najboljše za vas rojstni dan!" Takoj sem se počutil bolje! Vsaj nekdo se je spomnil, da ta dan praznujem. Zakopal sem se v delo in delal do poldneva, nakar je potrkala Janet na moja vrata in mi prijazno dejala: "Veste, šef, tako lepdan je zunaj pa še vas rojstni dan je danes, kaj ko bi sli z menoj na kosilo?"To je najlepša stvar, ki sem jo danes slišal!", sem ji odvrnil. "Greva!"Šla sva na kosilo. Pa ne tja, kamor ponavadi zahajamo; šla sva na deželov majhno, odlično restavracijo, si privoscila martini in neskončno uživala ob dobri hrani. Ko sva se peljala nazaj na delo, je Janet dejala:"Veste, šef, tako lep dan je danes, najbrž nama ni potrebno kar takoj nazaj v pisarno, ali ne??" "Ne, seveda ne!", sem odvrnil, kot bi verjetno odvrnil vsak dober šef, ki je zadovoljen s svojo tajnico. "Potem pa vas povabim k meni na kozarček!", se jenasmehnila Janet. V njenem stanovanju sem se udobno namestil in bilo mi jeprijetno. Janet je poskrbela za pijačo in potem, ko sva nazdravila, je nedolžnodejala: "Šef, ne zamerite, za trenutek vas bom zapustila in skočila v spalnico. Samo toliko, da zdrsnem v nekaj bolj udobnega.""Seveda", sem odgovoril, zdaj že ves vznemirjen in v že skoraj bolečem pričakovanju. Odšla je v spalnico in čez priblizno šest minut je prišla nazaj. V rokah je nosila veliko, praznično torto, za njo pa so prišli iz spalnice tudi moja žena, otroci, veliko najinih prijateljev in tudi nekateri sodelavci. In vsi so peli:"Vse najboljse za te, vse najboljse za te...." In tam na sedežni sem sedel jaz,popolnoma presenečen in popolnoma gol. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 VSE NAJBOLJSE! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Volk, na zdravljot! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.