aiwa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 misti! lubica!!! vse najbolše za rojstni dan! lepo praznuj! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica vse najboljše... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica,dobr praznuj pa en velk cmoooook! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica, veliko lepih trenutkov in želja ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Smajčica , Santos , Mystica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 O, vse najboljse in najlepse, Mystica, in se veliko dobrih zurov in sploh velik vsega dobrega in prijetnega in izpolnjujocega ti zelim! Vse najboljse tudi tebi, Lary, ob takemle lustnem jubilejcku, uzivaj kar se da! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica, naj ti bo leto naklonjeno s čokolado, smetano in marmelado Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 mystica ma rojstni dan ...uau, bejba vse naj naj naj boljše in max... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 uuuuuuuu sele zdele opazila! Mystica!!!!!!! RES VSE NAJ NAJ pa ostani na forumu taksna kot si Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala prav vsem za čestitke Rada vas imam. In obljubim, da bom malo manj da si ...se ti itak sam zdi ...si čist ok Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica vse najboljše za tvoj r.d.in in čimbolj uživaj še naslednjih 100 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Lary tudi tebi čimveč lepih trenutkov želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> In obljubim, da bom malo manj Eh ja, ni sile... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Mystica in Lary, vse najboljše obema!!! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 prejmite čestitke tudi od mene Uživajte v trenutkih, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Mystica in Lary vse najboljše! (mal bol pozno ) Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Mystica vse najtaboljše Lary tebi tudi Sati tudi tebi vse dobro Janika - nate pa sem skoraj pozabila Vse dobro Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Vse najboljše Sati za rojstni dan! pa same ta fajne stvari! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 Mystica...vse naj.. xrosex Sati...lepa številka se tamle kaže....dobrodošla v klub.. vse lepo...in še več... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Janika in valda SATI lep praznovanje, velik lbezni in dobrga sexa vama želim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 dolči lubica!!!! ja vseeeeee najboljše, najlepše in najslajše!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Sati Janika Lepo praznujta! In vse najboljše Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Iiiiiiiii, hvala..... Pa ne okol govort.... Komaj čakam popoldan, ko bom izpregla in načela eno staro zaprašeno flašo viskija.....PRIDTE NA VISKI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 opala... star viski.... mmmm.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Sati, welcome to the club! Vse najboljse in najlepse ti zelim, se velik dobrih zurov, prijetnih trenutkov med svojimi domacimi in prav tako med nami tule!! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.