MBmetuljcica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 MBmetuljcica(41) uuuu, po postih delujes mlajsa, bolj navihana ( to je kompliment), vse naj naj Michelle, toliko si star, kolikor se počutiš, hihi... in včasih sem kot otrok, včasih kot najstnica... najlepši pa je občutek, ko ti nekdo da tak kompliment, kot si mi ga dala ti Michelle, hvala ... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Hvala za lepe želje tebi Cosma, SmartyM, Silver, Pomlad, Marsa... Polepšali ste mi dan, ki je že tako lep in očarljiv... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ooo, MBmetuljčica, vse najlepše Hvala dragi Mick za čestitko Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>MBmetuljčica...Valovi življenja naj ti prinesejo obilo sreče,naj te krila optimizma ponesejo do željenih ciljev in naj te grejejo žarki ljubezni! Vse najboljše!http://www.kupid.com/@anaherbst/medi_k_se_lupcka.gif Draga GOmetuljcica najlepša hvala, bova kakšno rekli drug teden v živo, komaj čakam, da te vidim, objamem, poljubim na lička, in potem klepet ... Že odštevam minute... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Vsem vodnarjem in vodnarkam želim... hmmm... kaj vam želim.... naj razmislim, kaj je v življenju najpomembnejše...aha..že vem... Želim vam ISKRICE V OČEH Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj kok cajta me ze ni bilo tule! Cestitke za nazaj vsem Vodnarjem, ki ste v tem casu praznovali, cimvec vsega lepega zelim vsem in cimvec zurov in brezskrbnih trenutkov! Cestitke in vse najlepse Chandri, MBMetuljcici in Gesgesu in vsem ostalim, ki tudi danes praznujete!se pridružujem čestitkam tud jest našmu aakhutu pa še posebej Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 mateja se spomnla name.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Chandra, MBMetuljčica in Gesges - vse najboljše! --------------------- Aakhut - Noro sem vesela, da sem te našla... Da imava skupaj priložnost rast in se spreminjat v "štromarja" Pa - sej veš, kolk te imam rada, ane Aja, sploh pa velik tega v lajfu: Srce moje najzlatejše - Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 w a w sonchek moj..... zlomk zmeri bl vesel, pa zmeri bl drgachen Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 pssssst.... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 hihi zlomk ta ma bozhansko rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Sem tudi jaz ze malo pozabila na to temo, tako da sem se pozabila zahvalit za lepe zelje in cestitke-se enkrat HVALA! Obenem pa vsem ,ki praznujejo v teh dneh vse NAJ, NAJ LENA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 mbmetuljčica....vse naj naj najlepše ...in....saj veš.... pa aakhut.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 3 members are celebrating their birthday today Stardragon(35), jin_jang(17), drago1(52) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Tudi jaz vam želim vse najboljše. Moje skromno darilo je v linku. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Stardragon želim ti eno srečno leto in lepo praznuj jin_jang in drago1 tudi vama vse najboljše! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Stardragon vse najboljše .... Vse najboljše tudi Dragu1 in Jin-Jangu tudi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 O, Stardragoncek danes praznuje!! Vse naj naj!! In Drago, a je ze leto okol, saj se spomnim saj res, 13-ka si ti tud! lepo praznuj in bogato letino zelim! xrosex In tudi Jin jangu vse najboljse ob takile rosni obletnicki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mbmetuljčica....vse naj naj najlepše ...in....saj veš.... pa aakhut.... Hvala draga Amis, vem.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Aakhut vse naj,naj, upam, da si lepo praznoval! Se opravičujem, ker nisem uspela priti na zabavo,upam, da ste uživali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Se zahvaljujem za lepe želje in voščila ob mojem rojstnem dnevu vsem na forumu posebej pa zahvala:sstaneAndres08pomladbrismMarsa za tebe pa odgovor da je res že 13-ka okoli in upam da bo letina OK, da jo boš tudi enkrat probala (mislim na medene dobrote). Sem kupil digitalca tako da bi se slikice mogle v kratkem času pojaviti.Še enkrat hvale in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in upam da bo letina OK, da jo boš tudi enkrat probala .......Sem kupil digitalca tako da bi se slikice mogle v kratkem času pojaviti. ... - od besed k dejanjem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Stardragon Kje le hodi ta bejba zadnje čase? Drago1, jinjang......vse najlepše. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 1 danes praznuje rojstni dan bilboa(22) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 bilboa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.