Marsa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Bilboa, vse dbest, uzivaj danes in vedno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 2 members are celebrating their birthday today AirSim(23), Cvetka Jagodič(50) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Nekje v teh časih je imel tud aakhut rojstni dan, če kaj vem.Vse najboljše!in dva na vsakega lička Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Cvetka, vse najboljse na Svedsko ali kje si ze... nekje dalec, a nekako vseeno v navezi! Mislim da ne praznujete rojstnih dnevov, a vseeno si vpisala datum in vse, tako se ziher ne bos branila cestitke! Skratka - zelim ti vse lepo, in da bi v svoji veri, ki jo furas, nasla izpolnitev, pot in cilj! Cestitke in vse najlepse tudi tebi, AirSim! xrosex xrosex xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Bilboa, AirSim in Cvetka ... vse najboljše vam želim xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Naj se tudi jaz pridružim čestitkam. Veliko lepega vama želim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free, lepo praznuj ... želim ti ugodnega vetra v hrbet za vse, kar želiš ustvariti, doživeti, imeti, biti... VSE NAJBOLJŠE Vanja, tudi tebi vse najboljše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free, vse najboljše...vse naj, naj naj ti od zdaj naprej samo samo še navzgor šiba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 O, Freejcek in Vanja dons zurata! Vse najboljse, Vanja, zelim ti cimboljso sluzbo, velko placo, pa enga fajnga partnerja, po 'tvoji meri', ravno pravega zate, lahko da bo to tudi obstojeci.Pa da bi spet veckrat mal sem prsla. Free, vse najlepse, me veseli, ko smo na zvezi zdaj ze par let, se spomnis, ko si bil izzreban za nagrado? Pa se v Chatu, ko si 'uganil' (saj v bistvu sploh nisi ) Mimi.Zelim ti skratka vse dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Se pridružujem vsem lepim željam - vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free vse najboljše in lepo praznuj. Prav tako tudi Vanja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free in Vanja vse najboljše... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free in Vanja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Free ribica, ribji poljubček! Lepo praznuj! xrosex Vanja, vse najboljše! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Free, lepo praznuj ... želim ti ugodnega vetra v hrbet za vse, kar želiš ustvariti, doživeti, imeti, biti... VSE NAJBOLJŠE Vanja, tudi tebi vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 2 members are celebrating their birthday today Zobi(28), majra(42) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 1 danes praznuje rojstni dan Galetheia(26) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>2 members are celebrating their birthday today Zobi(28), majra(42) Vse najboljse, Zobi in Majra! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>1 danes praznuje rojstni dan Galetheia(26) Galetheia, cestitke in vse najboljse! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 čestitke! ma kako sem lahk freeja zamudila?! valda se lahk to sam men zgodi. no free vse naj naj pa en koš poljubčkov!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Mal pozno ampak iz srcaFree *100 Vsi ostali pa vse nartabolš! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Uaaaaaaaa ... Huvala huvala huvala .... http://cokolada.net/lunin_net/images/hvala.gif pa vsem drugim tudi... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 iiiiiiii!!!!!Free in Vanja! Ko jst tle ne visim ob sobotah, nedeljah pa pol spregledam.. VSE TA NARBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa da bi bla kolkrat se datake volje Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 1 danes praznuje rojstni dan Metod(29) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.