ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tjazy..... xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ima kar 4,8 kg in 55 cm! Uboga jana... lepo jo pozdravi. (*tim je imel 2860 in 48 cm al 50, pa... mi ni bilo lahko...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 janai in filip mai..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Uuuu,Marsika,kaj sm zamudu ,cmok pa velik lbezni,seve! Pa Rekca, ti pa itak že veš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 O, Triple, hvala, , nic zamudil, je tud dons se ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ooo tjazy Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 filip mai, marsa, albert (po velikosti)vsem en pa lepo praznovanje, enim malo pozno, ma...od srca marsa, se opravicujem, ampak sem bila do zdajle izven dosega moderne elekrtonike.sem pa mislila nate vceraj in seveda janai in tjazy - veliko lepega Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 vse najboljše,veliko zdravja,ljubezni.. vsem,ki ste praznovali te dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 O, hvala, Tinka in Electra ! Tinka, popolnoma nic hudga... saj sploh nisem pricakovala ne vem cesa (sploh pa ne tega kar je bilo), tud zato, ker je bila nedelja.Tako da - itak - tud misel velja, cestitke pa tud kadarkoli, lohk tud 1. aprila ali 13. novembra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Vse najboljše šefica! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 O, hvala, Pomlad! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Janai in Filip mai, čestitke..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 MATJAŽ !!!!!!!!! OD VSEGA SRCA ŽELIM, DA VAM RATA NAJBOLJŠE, KAR MORETE USTVARITI SKUPAJ!! TEBI, JANI,MISHELLE, SEVEDA TUDI FILIP MAI-JU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yiiiiiiippppeeeee!!! PRAVI MARTIN KRPAN A SE VAM NE ZDI !!!!!!ŠE MENI SE FINO ZDI !!!! HAHAHAHAHAHA !!!!!! xrosex PEACE AND LOVECLEAN Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Tihareka vse najboljše Tjaži, tebi in Jani želim veliko veselja z vajinim angelom, naj mu vile naklonijo obilo darov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tihareka vse najboljše??? Sploh se mi spodaj ne pokaže več, kdo ima rojstni dan in kdo ne. Glavno, da še ni mimo. A tudi TihaRiba ima danes rojstni dan? Pole ti pa želim vse naj tišje reke sveta. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 uf marsa ... zdaj si bom morala pa se tadva datuma zapomnit al kaj .... rekica Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 rekica je 13. marec. Tinka, , najboljs, ti ne preostane drucga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa cestitam Janai za rojstvo Filip Mai-ja, danes 14.03.2005 ob 03:07h. Ima kar 4,8 kg in 55 cm!ooo, čestitke in DOBRODOŠEL Filip Mai xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa cestitam Janai za rojstvo Filip Mai-ja, danes 14.03.2005 ob 03:07h. Ima kar 4,8 kg in 55 cm!čestitke vsem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 1 danes praznuje rojstni danVilma(39) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Vse najboljše Vilma Fred Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pAč....UsE nAj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Draga prijateljica Vilma vse najboljše za tvoj rojstni dan, da se ti uresničijo vse tvoj skrite želje Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 fred vilma, tudi od mene vse naj... pa se superlepo ime imas tako svileno. lepo praznuj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Cestitke in vse najboljse, Vilma! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.