Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Vse najboljse in cestitke, dragi Boris, zelim ti veliko vsega lepega in dobrega, predvsem veselja, zdravja in ljubezni!! xrosex xrosex xrosex *girl*, cestitke in vse najboljse tudi tebi, da bi se ti izpolnile najbolj gorece dobre zelje in naj te vedno in povsod spremlja tvoj pogum in tvoje muzice. Cestitke in vse najboljse pa tudi Orhideji in Joy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 o poglej ga BORISM, pa ti imaš danes rojstni dan...kako lepo...vse naj-naj ti želim pa nasmeškov in še naprej veliko sodelovanja in pomaganja v temici vilinskih simbolov Lepo praznuj Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hoj! Boris! Vse naj naj! Pa da boš danes kej (ko pa mamo tak doberga! ) Tako naprej.. Vse lepo tudi ostalim ribicam! Orhideja(25), Joy(32), *girl*(19) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Borism....ded ..... Girl (in matejčula )......vse dobro še naprej...... Orhideja, Joy Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Moji prekrasni prijateljici, z rahločutno , a strastno naravo, voščim vse naj ob njenem rojstnem dnevu. Naj ji intuicija služi za večjo bližino nebu in lažje delovanje na zemlji. Naj jo obkrožajo ljudje, ki znajo videti njeno krasno bitje, in naj svoj mir prenaša tudi na nas, ki se kdaj pa kdaj znajdemo v njeni bližini. Neskončno sem srečna, da sem te spoznala. Vse najboljše draga Stanka. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Najlepša hvala.... Sanjalka bo bo Enja Amis .....tudi s pomočjo Vilinskih Dadika ....sonček je znotraj in zunaj, sije Pomlad ....danes pri meni dežuje, pa je jasno ( čestitke! )TinaL .....že praznujem 100/h Marsa .....hvala šefica Sončk ...sodelovanje in pomoč z veseljem, skupno smo močnejši Mushi ....seveda bomo, dan je še dolgi, hvala Mick .....na Zdravje Misty Hvala VSEM za čestitke, za druženje, za vse.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Dragi prijatelj Boris , ob tvojem prazniku ti želim, da se ti izpolnijo vse skrite in manj skrite želje ter seveda da ostaneš takšen kot si, ker kot sam vidiš, si nam prav takšen zelooo všeč... Želim ti veliko vsega lepega... a na nekaj ne pozabi... haha... vse le ni tako lepo... ker: PZV Boris http://www.interblod.com/cvekalnica/darila/5406188961053295355.gif Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 BorismVse najboljše. Strelka02 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Da popravim... vedno je tako, kot sami hočemo in želimo... še enkrat vse najboljše Boris http://www.interblod.com/cvekalnica/darila/6101074211109933485.gif Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hvala MBmetuljčica , želj je vedno veliko, od realnih do manj realnih , O.K. sem umirjen pri njih .....je pa sedaj ena obveza, da se ne smem pokvariti , saj meni tudi paše v tej podobi PZV Simona Lep dan, ful me presenečate.... Hvala tudi Strelki02 http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/bell.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa kar ignoriraš Sory, na spisku zahval si bila poleg Pa še enkrat HVALA, za ignor mi še na misel ne pride, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Borism, sicer se se ne poznavan ne vem kako dobro, ampak brat(videt, slisat) si prav uredu fant, tko da tud z moje strani...VSE NAJBOLJSE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hvala Pika Pikica , vse z vašo pomočjo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 vse najbolše vsem ki dones praznujete (štirje ste,ane?) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 VSEM ,ki praznujete danes , pa še posebej BORISM -u, hvala za lepe misli, in VSE NAJBOLJŠE, ŠE VELIKO zdravih in plodnih let Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> VSEM ,ki praznujete danes , pa še posebej BORISM -u, hvala za lepe misli, in VSE NAJBOLJŠE, ŠE VELIKO zdravih in plodnih let tudi jaz se pridružujem čestitkam...še osebno tebi Boris Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hvala Seal , Principesa in Tomaž Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Dragi Boris Vse najboljše za tvoj rojstni dan! xrosex Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Boris vse najlepše ob tvojem prazniku, veliko zdravja in sreče ti želim! Prav tako vse lepo tudi ostalim trem slavljencem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 vsem.... borisu pa she posebi.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Boris, vse naj naj in saj veš...hvala ker si Vse najboljše za rojstni dan tudi ostalim slavljencem. Imate čudlovit,sončen ,dan .Kar tudi nekaj pove Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Še jaz še jaz vse najnajnajnaj boljše vsem ki danes praznujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 boris, matejina hčerka in ostali, ki imate rojstni dan te dni, vse najboljše tudi od mene... lepo praznujte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ruby72 Contesa Aahut Č.v.e.k.a. Selene Bast Hvala....hvala ......hvala .....hvala sončki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Boris na zdravje!! (*prej je blo se mal zgody). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.