bast 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sstane na še mnoga zdrava in zadovoljna leta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sstane, naj te sol razvaja . VSE NAJ NAJ Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane, VSE NAJBOLJŠE!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane vse najboljše.... http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/sa-ball.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane, VSE NAJBOLJŠE i od mene! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Vse najboljše slani Stane! http://www.millan.net/anims/giffar/taurus.gif Lepo praznuj . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sstane http://www.neon-signs.com/neon-shop/465-happy-birthday-large-bouquet-pic.jpg Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane,vse naj naj za tvoj rojstni dan,še veliko soli in zdravja..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane, na še velik zdravih slanih let, da ti je na svet živet! (matr tale tvoja sol je k afrodizijak, več jo požrem bl sm pohotn) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sstane, en slan poljubček...lepo praznuj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sstane,vse naj naj, upajmo še enkrat toliko roj. dnevov... pa ostani takšen kokr si :xx!: Lepo praznuj ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Vse najboljše sstane Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 vse naj naj! pa lepo praznuj! xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 uuuuuuuu Stanko.....VSE NAJBOLJSE.. .....lepo praznuj!!! Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ..aja, kako sm lahko pozabla.. ..vse na naj, pa VELIK SOLI Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane... Vse najboljše, bodi še naprej tako priden pa da bi bilo morje večno slano.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane, če že imaš polno zdrave soli, tukaj imaš še paketek take, s katero se boš lahko v kopeli malce razvajal http://www.joansgardens.com/images/salt-RH-lg.jpg Naj ti bo življenje čim bolj zdravo slano / slano zdravo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 STANE PA VSE NAJ NAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Še malo, pa se moj rostni dan zaključi, zato se vsem zahvaljujem za čestitke in vam vsem nazdravljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Stane, čestitke tudi od mene! Te sicer ne poznam, zelo dobro pa poznam tvojo sol. Me je Conti temeljito informirala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdaj pa jaz vem, zakaj jih je toliko pijanih danes...nekateri kar ne znajo nehat, pol so pa tko predrzni bojo rabli tvojo sol Lahko noc!Predrzna Vrba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Eno leto več al' manj, samo da je človek fajn, da pokončno se drži in da stvar mu ne visi ... srečno dragi Stane! xrosex Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno leto več al' manj, samo da je človek fajn, da pokončno se drži in da stvar mu ne visi ... srečno dragi Stane! xrosex O, nočna ptica, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Stane, vse najlepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.