Mateja 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 uf... zamujam... vsem slavljencem (Pomlad, Bikica, SmartyM in Kris in vsi ostali, ki ste v teh dneh praznovali)---> vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 kristalka (sem se zadnjic spomnila nate ob nekih plakatih za motoristicni shod ) vse naj! vsem drugim dvojckom, dvojcicam, bikom in bikicam se malo za nazaj pa tudi!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 uh, hvala vsem.. res vsem.. vem, da me velikokrat ni gor...ampak... mislim na vas rada vas imam... vaša kris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Kristalkica, wow sweet 16, praznuj vsak dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan ginger(46) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Vse najboljše Pomlad Kristalka pa vsem ki v teh dneh praznujete! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Kristalka Sweet 16 ja Prezuraj dobro najstniska leta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 ..vse najboljse.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 vse naj naj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 1 danes praznuje rojstni dan Dawn(37) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 vse najlepse..... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Dawn - vse najboljše... xrosex Obenem pa SAM SEBI tudi čestitke za svoj DRUGI Rojstni dan tule xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Kristalka vse naj od Behyja, joooj ej sory da ti nisem prej čestital. No vse najboljše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Uf, Kristalka, kot pogosto spregledal in z zamudo ....vse najlepše, mala lnf carica , pismu, res , sweet sixten Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Vse najboljše Vojko "Kakšno razkošje živeti,kakšen mogočen čar! Kakšno razkošje hoditipo zemlji v jutrišnji danmed hudim in čudovitimin se zapletati v trnje sanj!" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse najboljše Vojko "Kakšno razkošje živeti,kakšen mogočen čar! Kakšno razkošje hoditipo zemlji v jutrišnji danmed hudim in čudovitimin se zapletati v trnje sanj!"Za sekundo 2 members are celebrating their birthday today Vojko(47), T!Ti(14) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Vojko, iskrene čestitke in vse najboljše. Naj bo na tvoji poti čimmanj trnja. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko, vse najboljse ti zelim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 VOJKO! VSE NAJBOLJSE! SE NAPREJ MEHKO STOPAJ PO TRDNO ZACRTANI POTI IN TRDNO SE DRZI MEHKIH OVINKOV, KI TI JIH RISE ZIVLJENJE! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 vse najboljše tudi od mene Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 tud od mene vse najbulš, pa vsem tistim k sm jih sfalila pa tistim k jih še bom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko, želim ti še veliko lepih predvidov,veliko ljubezni in sreče, predvsem pa še veliko uspehov pri tvojem delu! Lepo praznovanje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Vojko Vse najboljše Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Kristalka in Vojko, vse najboljše!!! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 VOJKC vse naj-naj pa obilo novih dogodivščin xrosex Lp, Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.