cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika, vse najboljše Dnevi kakor je ta, so podobni pogledu zaljubljenca. Jaz in sonce oba nasmejana in srečna, ker sva sama. Delo že počaka še čas, da ne moti moj dan, dokler je razigran. Danes sem vesel da živim, vsem podal bi roko, verzi sami teko. Dnevi, kakor je ta, so podobni pogledom zaljubljenca. Če se kdaj pripeti, da me srečaš v objemu podobnih dni, naj te nič ne skrbi, ker so to le trenutki prešernosti. Delo že počaka še čas, da ne moti moj dan, dokler je razigran. Danes sem vesel, da živim... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 hvala vsem sem pa na svoj petindvajsti rojstni dan čist uničena kdo bi si mislu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika - VSE najboljše.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ooo, Todika ....vse najlepše ti želim, pa velik lepih pa in en dober . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 enga lubčka vsem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika, vse najboljše še od mene! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 todika vse naj ..naj ..naj ... naj ti bo lepo spoznanje in uzivanje v vsem kar ti je namenjeno in se posebej uzivaj v tistem ,kar si sama namenis.lep dan ti zelim xrosex poln lepih presenecenj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 todika..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika Vse naj naj za toj roj. dan, pa obile sreče & 1000 kisses Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika, vse najlepše, lepo praznuj! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika dvojčica vse najboljše naj se ti vse uresniči lepega na tem svetu... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 iiiijooooojjj todika ma 25!!!!!!! ISKRENE čestitke! pa ful fajn praznuj... in bod še naprej tak srčkan navihanček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 vse najboljše Todika Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Todika Vse najlepše se šele začenja. Dobre želje, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 1 danes praznuje rojstni danAmelie(14) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 amelie vse naj naj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Uh, sem zamudila Vojkota, ko me ni bilo! En velik cmokec zate in vse najlepše, ljubezni radosti in zvezdic! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 še enkrat tenks usem, bi vs na pir vse pelala, sam ka k ste raztepeni po celi slo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 na pir se znamo kr povabt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Todika, mogoče naslednji lunin party v tvojem koncu, kaj veš Uživaj po forumu še naprej!In obilo vsega najboljšega za rojstni dan!Še eno sladko Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 3 members are celebrating their birthday today Tjazy(31), Tanit(51), stanchka(32) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vse najboljše Tjazy(31), Tanit(51), stanchka(32) Uživajte! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Se pridružujem čestitkam. Veliko lepega v življenju vam želim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Tjazy, vse najboljse in vsem ostalim, ki praznujete tudi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.