pomlad 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Tolk sem zamudila RD, da bom zdej kr vsem čestitala.... VSE NAJBOLJŠE!!!! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmiška 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Vsem najlepša hvala in zelo lep dan. Življenje je treba uživati in prav je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 opa 2 members are celebrating their birthday today luna(5), Pika Pikica(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Tudi od mene prejmita čestitko Luna in Pika pikica. Naj vama bo lepo v življenju. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 pikiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hepi brzdej tu ju, hepi brzdej tu juhepiiiiiiiiiiiii brzdej dir pikica,hepi brzdej tu juuuuuuuuuuu vse tanartabulš *pa luni tud vse najbolš, seveda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Vse najboljše Luna in Pika Pikica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Smotka fse najboljše, darilo sm ti pa itak že dal, ampak nevem zakaj si mi ga vseskozi vračala....Vse najboljše Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Hvala Stane, Andres, Todika, Borism..... Tudi jaz čestitam mali luni in ji želim, da bo vsaj pow taka faca ratala, kot jaz! <{POST_SNAPBACK}>Smotka fse najboljše, darilo sm ti pa itak že dal, ampak nevem zakaj si mi ga vseskozi vračala....Vse najboljše Ahaaaaaaaaaaaaa....pridi sem nazaj, bom vzela za zmeraj ....samo pol moram odrezat? Matr sm stara že.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Matr sm stara že.... Kako to mislš stara? A hočeš rečt, da sem jaz tud stara....... Ej, en ful lep praznovanje ti želim Pa brez traparij Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pika Pikica, vse naj naj,veliko skritih želj naj se ti uresniči! Lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 pika pikica Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 pikica, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pika Pikica vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lepo Kaj pa čaga? Nič povabl, smrk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Vse najlepše...vidim da si v dobri družbi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pika pikica vse naj naj Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Nama dragi,ker sva zdržala tok cajta skup. čeprov sm dons jezna nate k svina Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Childy, sej bo kul, pa upam da ni prepir zarad vceri oz. dons ponoč Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 piksonka....vse naj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Ojoj, kok sm neuvidevna; vse naj naj današnjim slavljencem pa velik notranjega miru in sreče Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 zarad učer ja,zato k je egoist on bi me kr vn fuknu iz fleta k je ne vem zakva lubosumn,na koga že,kr neki,vedno si govorim,naslednič bom pa šla.ma brezveze.to ni ta tema dj kje boš dons,gremo se ga mal napit Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Bom na Metelkovi, pa bi šla, sej maš mojo tel. pokličeš in to je to. Itak sva bla zmenjena. Sicer mam pa jaz tvojo, pa bom ... Aja, vsem Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zarad učer ja,zato k je egoist on bi me kr vn fuknu iz fleta k je ne vem zakva lubosumn,na koga že,kr neki,vedno si govorim,naslednič bom pa šla.ma brezveze.to ni ta tema dj kje boš dons,gremo se ga mal napit <{POST_SNAPBACK}>Bom na Metelkovi, pa bi šla, sej maš mojo tel. pokličeš in to je to. Itak sva bla zmenjena. Sicer mam pa jaz tvojo, pa bom ... Aja, vsem che rabta druzhbo za usut se ga....sm jako za zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Računam na to , če so pa cifre v igri mi ja pa kalkulator bolj kul, sam alkota ne prenese :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Hvala vsem, se ga bom še namest vs napila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem, se ga bom še namest vs napila! de ti tut na misu ne pride!!!!!! :!!: :!!: :!!: jst se ga bom zhe sam zase....ne skrb zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.