Mick 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Seal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ja silči kongrečulejšns!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 no Sealči, srči dobiš v živo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 sil... (a taaaak otrok si she..22....hehe....kdo bi si mislu....hehe) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Pika Pikica, Sonček, Seal in Sabina ... Trnajtabulš seveda.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sil... (a taaaak otrok si she..22....hehe....kdo bi si mislu....hehe) zlomk Mene tud cist presenetlo tole.. 22?!? Hudo... Evo, tko se pol clovk zacne zavedat, da se stara Vse naj, naj, Seal! Pa Pikici enga... pa se vsem ostalim, ki sem jih vmes spustila.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Z mal zamude... Pikica & Seal Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Najprej hvala še vsem ostalim...tud zamudnikom Je bil lep roj. dan...vam povem, 25.-ti je prelomnica! Pa še z moje strani našemu Sealu....vse naj naj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ojla, vsem iskrena hvala za lepe čestitke in želje. Borism in Selene vama pa še nega Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Joj, ze dolgo nisem sem gledala VSE NAJBOLJSE VSEM! Danes pa se posebaj SEALU! Velik srece, uspehov in zdravja! Sicer se ti pa ze sms poslala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 hvala santo,zlomk,pikica & all the rest company... emmm ja sej drugim sm se pa že prej zahvalu... nism nobenga pozabu aja michelle emmmm, v glavnem pade runda,dve,tri,petnajst .. na kakem luninem partyu, deal? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> deal dEAl....SeaL zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> dEAl....SeaL zlomk uu jaa sej res na metelkovi nism bil že dolg, pridem več kasno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Vse naj naj seal! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala primči emmm ja uno tanajbol sočno meso, a boš mal?? hehehehe Khm. Nekaqko mije ljubše že malo bolj uležano, hehe. Sicer pa samo, da ne zasmrdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 1 danes praznuje rojstni dan jaan(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 candelight vse naj naj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Candlelight, vse najboljse Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 candlelightVSE NAJNAJNAJNAJ...uspešno delo naprej Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 danes praznuje rojstni dan candlelight(38) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Candlelight, želim ti vse najboljše ob rojstnem dnevu in nasploh v tem letu in življenju.....sem mislil, da se bomo videli na ALTERMEDU pa te nisem opazil, žal, pa drugič .......LEPO PRAZNUJ!!!! xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Candlelihght Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Vse najboljše eni moji nepozabni prjatlci! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Candy ...vsega velik, saj veš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.