astra 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Candlca, še od mene... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Candlelight,čestitam! Lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 4 members are celebrating their birthday today Jupi(42), tammy(19), Samson23(25), Robida(49) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 samson vse najbolše Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Samsonite.....hepi brzdej! Tammy, jupi - cockta, , robida...vm tud.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Stane, Aiwek & Pikica... bohloncki za dobre zelje!!! Jupi, tammy in Robidi pa zelim, da jim sonce srece ne bi nikoli zaslo... BTW: Samsonite... zdej ko sm 25 let star tista 23 tam zraven res skrajno zavajajoce deluje... mogoce bom spremenu vse skupi v SamsonET, haha... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Uuuuuu, danes vas pa je! Vse najboljše VSEM slavljencem... Jupi(42) tammy(19) Samson23(25) Robida(49) Na zdravje, uživajte življenje še naprej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stane, Aiwek & Pikica... bohloncki za dobre zelje!!! pa še par lubčkov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 vse najboljše vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Vse najboljše vsem današnjim slavljencem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Candy, vse najboljse! Jupi(42), tammy(19), Robida(49) in Samson! Uzivi lajf, mej se cimboljse in veliko uspehov povsod Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Samson23, tammy Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 vse najbolše vsem k maste dones r.d. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Jupi, tammy, Robida, Samson HAPPY BIRTHDAY!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Vse najboljše......... Jupi(42) tammy(19) Samson23(25) Robida(49) in veliko sreče..... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 vse najboljše vsem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Hvala vsem, pa ko se vidmo mate pijaco v dobrem! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 oooo a res? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Tudi js vsem želim VSE NAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJ NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJ... naj se vam izpolnijo vse skrite in manj skrite želje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 3 members are celebrating their birthday today untitled(30), Hathor(36), Ursha(17) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 untitled ja vseeee naj naj.... sej bi ti rekla da dobr žuri, sam k vem da ga že 2 mesca dobr žuraš kr tko naprej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Mali, vse najboljše in bodi še naprej tak kot si Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Kje so moje hlače? hehe...ti tam, jst tuki...sva se sfalila. Mali, tud z moje straani vse naj naj, da bi bil srečen in bi se še naprej tak fajn smejal! Za rundo si dolžen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 VSENAJBOLJŠE.......... untitled Hathor Ursha Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.