Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Tudi meni je nekaj reklo, naj pogledam...

JanjaK, "k" kot pujsa, vse ... saj nimam niti pravih besed.

Draga Pujsa, tebi x:Xx x:Xx x:Xx

in tvojim dragim xsrcx xsrcx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Janja, vse naj naj, veliko smeha, ljubezni, radosti in vse kar si želiš lepega naj se uresniči! :flower: :hapyb: xpresentx xpartyx x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

vrbich,si pripravljena na zurko?se mal pa bosh tud ti slavljenka.upam,da uspem jutri uletet na lnf,da ti lahko cestitam x;)x lep vecer zelim,vrba x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Vrba, naj se ti veje še naprej bohotno razprostirajo nad svetlo gladino počasne reke, ki ti nosi nešteto sporočil in ti vsak dan pove kaj novega. Lepo praznuj! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Joj, cigancica, pa kako lepe slikice.... in kako zgovorne.

Vrba pomeni v prevodu Iva, to valjda ves... pa tudi rabi vlago in se kao tam sklanja nad vodo.... in jaz ljubim dez, pa zrak po dezju, je tako cist, vse je lepo oprano, ljudje se ne znojijo   x:Dx ...rozice so zalite...ja, in kaksno je danes vreme tle - dezuje  xsrcx fajn,...lepo... cudovito

Vas vse skup bimckam, hvala  xsrcx

Kako pa se praznuje rojstni dan, ce ne pijem, ne kadim, ne gresim?  xDDx  x:Dx  x:o)x

Lynna, pa pojdi ti za mene zurkat, vse kar bo lepega in dobrega, naredi topelt x:o)x ti zelim vse najboljse - pri 25h, ja, je kaj drucga lepo - uzivaj!!!!!!!!!!!

xsrcx

x:Dx a kako naj zurash.sej to ne pomeni ,da mors pit ,pa kadit x;)x

ampak,vrba musko nabit do konca,pa plesat po bajti x:Dx :vragec: x;)x

pa seveda ce pocartat malo s hrano,kopeli...uffff tolk tega,jaz sem pred dvemi tedni vse to pocela,pa se pila zravn :inocent: x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

VRBA :hapyb:

Samo ,če ljubimo smo nesmrtni...zato ostani še naprej odprtega srca in dobrega duha....da bo ljubezen v tebi vedno našla svoj zlati kotiček....sreče xDDx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

Vrba, vse najboljse in se enkrat toliko http://www.cosgan.de/images/midi/musik/n030.gif

in http://www.cosgan.de/images/midi/musik/n015.gif

Zelim ti lepo praznovanje, obkrozeno z ljudmi, ki te imajo radi.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

:shsh: psssttttt.... gresila sem,... danes sem pa res gresila, ... xsrcx

Draga Vrba!

Pa saj živimo za to, da uživamo v drobnih stvareh xsrcx .......tale tvoj mali grehek :inocent: ......ta je bil za tvojo dušo x:)x ......privošči si punca, samo enkrat živiš : :palec: x:Xx x;)x

x:Xx x:Xx x:Xx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...