Marsa 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Vse najboljse, najlepse in najsrecnejse, Danilo! xrosex xrosex xrosex In se naprej toliko in tako dobrega medu in vseh medovih izdelkov! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Se veliko prijetnih samotnih pohodov in se veliko zurov v dobri druzbi... in sploh vse lepo in najlepse ti zelim, Volk! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volkec, vse naj naj, veliko užitkov takšnih in drugačnih aja, pa pravih natakaric Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 danilo, tebi sem pa že pomotoma včeraj zaželela zato danes potrjujem čestitko s Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volku in Danilu vse najboljše ob vajinih rojstnih dnevih....to bo pa kar uvod v veseli december.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volkec in Danilo vse najboljše Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Dragi Volkec in Danilo, želim vama čimveč lepih trenutkov v prihajajočem življenjskem letu in same izpolnjene priložnosti, sebi pa seveda želim, da ne utrelita nobene pujse, ko sta ravno strelca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volkec, ti pa kar okroglih 30! Uživaj na vse pretege in VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2003 Avtor Prijavi Deli 1. december 2003 Volk...da bi bil čim manj...volk samotar v tem letu ...ti želim.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Ja, kaj naj vama zaželim Volk in Danilo? Da bi dobila točno tisto, kar potrebujeta in nič več in nič manj. Pa lepo praznujta. Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 tut jest ja, predusem ustrezno količino zdravja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volk Danilo xrosex (ker ni cebelce je pa rozca) Mejta se! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Danilo - , Volkcu pa sploh , samo upam, da ne boš (nisi ) praznoval tako kot oni tip iz mega glomazno bombastične SLO nadaljevanke Novi svet. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volk vse najboljše!!! Naj se ti izpolnijo vse želje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Naj ne bodo leta razlog... Poslušaj samo svoje ... - zate Volkec in ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 he.....VOLK(ić)......hene bom ti jih v vrsto, raj v stolpich: 666 hudih(ić)kou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 che so male pivichke se razumem...ampak ta velike in toooolikooooo; saj jih ima volkić samo tlideset... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Hvala vsem za čestitke in dobre želje prav ironično je tole prebirat pa izgleda niti nisem sam huuuu torej Volkec morala bi skup nazdravit??Ja praznoval pa sem itak včeraj, ker je bil bolj cajt hvala še enkrat vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Volk tudi od mene vse naj naj boljše Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Sem bolj pr ta zadnjih, ker pozno prihajam na net, ampak vseeno iz srca: VOLKEC & DANILČI, VSEGA, KAR SI SAMA NAJBOLJ ŽELITA!!!PA ŠE OD MENE! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Ufff, res vas moram enkrat vse videt. Jooj koliko topline sem začutil ob prebiranju čestitk. Najprej doma, v službi, zdaj pa še na LNF. Res hvala vam, hvala, hvala... kar brez besed sem ostal. ufff ... Danilo res je, morala bi skupaj nazdravit . Vse najboljše za tvoj 34 rojstni dan. Rad Vas imam. Vse. Takšne in drugačne. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 A to je vse Volkić Visim že cel dan pred PC...da ne zamudim povabila na piće...zdaj pa to .. Hmmm, treba počakat naslednjega slavljenca(ko) x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 A to je vse Volkić Visim že cel dan pred PC...da ne zamudim povabila na piće...zdaj pa to .. Hmmm, treba počakat naslednjega slavljenca(ko) x!x Zaenkrat se iz svojega brloga še ne bom prikazal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Pstttt...nas je vec takih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Vem, vem, vem. Pa vseeno vsakega od nas matra kako izgledajo drugi . Na primer jaz se sprašujem kako izgledaš ti . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.