Buddha 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 haaaaaaaa one moment in time Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Joj, kolk ste fajn vsi! Me je kar ganilo... toliko lepih želja na kupu! Hvala hvala hvala vsem! Tole si pa razdelite: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, lepo praznuj ......ampak jih bo še treba kaj poslati, ker se mi zdi, da imaš le več kot dvaindvajset prijateljev , lep večer... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Borism, saj sem hotela več, pa mi ni hotelo objavit! Je pisalo, da je v sporočilu več smeškotov kot je dovoljeno , potem pa sem jih nekaj zbrisala, da je prijelo. No, jih pa zdajle dodajam za tiste, ki ste ostali brez: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara - vse naj naj...ziher moraš biti fajn ženska - če si na isti datum rojena kot moja mama Levinje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaaaaaaaaaaaaa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Nataly, Tamara je v resnici punca kot se šika. Tamara, voščil sem ti sicer že osebno, ampak dobre želje ne škodijo, tudi če se večkrat ponovijo. Želim ti nocoj veselo praznovanje, v življenju pa predvsem zdravja in zadovoljstva. Prihodnost ti bo prinesla tudi preiskušnje, vendar ti iskreno želim, da boš vse take dogodke sprejela kot priložnost in izziv ter da se boš z njimi soočila z zavestjo, da si sposobna vse težave premagati. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Tamara, Tamara, kuda boš nočaš spavala !!!Vse naj... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Nataly , pa še en za tvojo mamo! Bigm, še enkrat hvala za voščila v živo , pa za tista po e-mailu (dobila! - torej si prav napisal naslov ), pa še za tale tukaj! Tudi tebi en ! Minibus... pardon... nimbus, na izbiro imam 3 postelje, a se še nisem odločila, v kateri bom prespala. Hvala tudi tebi za voščila! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Tamara (25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Stane, to pa lepo zgleda! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sam... če dobro premislim, se ne bi vrnila za 10 let nazaj. Takrat sem imela hčerko še v plenicah in čisto odvisno od mene. Joj, pa koliko neprespanih noči! Glih tisto leto sem vstajala 10x na noč. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tamara, levinja, prava borka... To poletje sem večkrat pomislila, da se ustavim tam pr teb...pa sem bila vedno na tesnem s časom...pr tem mojem dirkanju naokoli... ...mogoče jeseni nadoknadim... za rojstni dan pa...vse lepo in dobro, slabo tako samo pride... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Danes pa praznuje mama, ki je pobegnila iz pravljice . Sicer ni forumovka, ampak si pa definitivno zasluži eno voščilnico v Univerzum. Želim ji, da bi še naprej lahko hodila na Triglav in na pohode s pohodnicami, da bi ji zdravje tako zelo dobro služilo kot do zdaj in da bi dobila še neskončno število objemov njenega princa, ki je tudi pobegnil iz pravljice. Obadva sta moja velika učitelja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Astra , tebe sem pa že med pogrešane napisala! Hja, malo sem pričakovala, da se boš kaj oglasila v Kopru, tebe pa od nikjer. No, upam, da se na jesen res spet kaj vidiva in pokramljava. Hvala za lepe želje! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Nataly, Tamara je v resnici punca kot se šika.Bigm, tole sem pa skoraj spregledala! Hvala za kompliment! Naj še jaz vsem povem, da je bigm gentlemanski mladenič v letih. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Draga Majica, ker me jutri ni, ti voščim že danes , naj se ti izpolni vse kar si želiš Vsi ki so jo poznali so ji rekli Maja ,mala zvita in predrzna Maja ,Maja ,ki leti leti ,kamor koli se ji zdi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Cosma, čist poetična in prepevajoča zadnje čase Maj(č)ica, tudi jaz ti želim veselo, smejoče, plešoče praznovanje ... VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majica, kaj naj ti zaželim - veliko smeha, solzic od smeha, jamic na ličkah od smeha, iskric od smeha ter iskric ljubezni... naj bo reka življenja mirna, naj te spremljajo angeli.... Vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majica , vse dobro ti želim! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 majica vse naj naj naj naj boljše xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 MAJICA, ŠE NA MNOGA LETA, DA BI BILA ZDRAVA IN SREČNA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>majica (34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 majica!!!! pa javi se kaj na forumu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.