Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Nataly, Tamara je v resnici punca kot se šika.

Tamara, voščil sem ti sicer že osebno, ampak dobre želje ne škodijo, tudi če se večkrat ponovijo.

Želim ti nocoj veselo praznovanje, v življenju pa predvsem zdravja in zadovoljstva.

Prihodnost ti bo prinesla tudi preiskušnje, vendar ti iskreno želim, da boš vse take dogodke sprejela kot priložnost in izziv ter da se boš z njimi soočila z zavestjo, da si sposobna vse težave premagati.

:palec: :palec: :palec:

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Deli na socialnih omrežjih

Tamara, Tamara, kuda boš nočaš spavala x?x :palec: x:Dx !!!

Vse naj... x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Nataly x:Xx , pa še en x:Xx za tvojo mamo!

Bigm, še enkrat hvala za voščila v živo x^x , pa za tista po e-mailu (dobila! - torej si prav napisal naslov x;)x ), pa še za tale tukaj! x:)x Tudi tebi en x:Xx !

Minibus... pardon... nimbus, na izbiro imam 3 postelje, a se še nisem odločila, v kateri bom prespala. x;)x x:Dx Hvala tudi tebi za voščila! x:Xx

Tamara, levinja, prava borka... x^x

To poletje sem večkrat pomislila, da se ustavim tam pr teb...pa sem bila vedno na tesnem s časom...pr tem mojem dirkanju naokoli... xrolleyesx ...mogoče jeseni nadoknadim...

za rojstni dan pa...vse lepo in dobro, slabo tako samo pride...

x:Xx x:Xx x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Danes pa praznuje mama, ki je pobegnila iz pravljice :wub: :wub: :wub: . Sicer ni forumovka, ampak si pa definitivno zasluži eno voščilnico v Univerzum.

Želim ji, da bi še naprej lahko hodila na Triglav in na pohode s pohodnicami, da bi ji zdravje tako zelo dobro služilo kot do zdaj in da bi dobila še neskončno število objemov njenega princa, ki je tudi pobegnil iz pravljice.

Obadva sta moja velika učitelja xsrcbumx :flower: xsrcbumx :flower: xsrcbumx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Draga Majica, ker me jutri ni, ti voščim že danes x:Xx , naj se ti izpolni vse kar si želiš xwizardx x:Xx x:Xx

Vsi ki so jo poznali so ji rekli Maja ,

mala zvita in predrzna Maja ,

Maja ,ki leti leti ,

kamor koli se ji zdi.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...