astra 20. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majica, pa res, kam si se izgubila... vse naj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja Majči, še dobro da nisem tega spregledal, še posebej, ker sva enkrat skupaj jedla tortice!Zdejle ti že pošiljam lepe misli, kjerkoli že si, vem da te dosežejo! P.S. In vse najboljše! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majčka , vse ta nar ta nar ta bolš, kakor se za leve spodobi , obilo zdravja in prijetnih dni v levjem objemu in domačem gnezdecu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majička, pa ti si še prava mladenka ....vse najlepše ti želim in velik ..... in seveda ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Zelim ti samo sreco,pa zdravje v familiji,pa cim manj prepirov s potomci ,cim manj sivih las,ciiiiiiiiiiiim veeeeeeeeeeeeeeeeec seksa,cim vec norih pustolovscin! Happy birthday Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Hoh joj... Cosma... thanks...kaj si zmer povsod ta prva... Matejčka...cmokaSelene...hvala za želje...cmoka tut teb...Tamara...cmokaAmis... (sej bi ti vrnila smileje) Lunca...iz tvojih ust v božja ušesa...cmokaSstane...ka pa tko debel gledaš...si mislu, da sm starej??? Brž popravi...saj 10 hihihi...enga slanga cmokaTinka...evo me...za par minut...cmokaAstra...zvezdica...tut tuki...cmokaPiko...neki me je vleklo...gledat...evo, tvoje misli so me dosegle...hihihi... enka cmoka z gora zateJanja...Pujsa moja...nimam gnezda...mam brlog...he he he...pospravljen je zdej že tko...dons nam nobenmu dekla... he he he...boli me....cmoka iz korita zateMickeni...ohhhhhhh...dej nehi no...hi hiMichelle...jez si tut to želim...Bog mi pomagaj vzgojit velike otroke...sexs se kar drži...pa tut v pustolovščine grem zdele...po šolske knjige za otroke... grrrr... Pa vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeem enga VELIKEGAAAAAAA cmoka... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 haha no še js senga cmočka... tebi... majica... ene tri pa tvoji hčerki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 od mene tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pa ti si še prava mladenka to sem tud js včeraj v LJ razmišljal kje je Majica.... zdele enkrat ma rojstni dan.... kolk pa jih ma hm 30? dost več, jih more met... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Hoj, levinja vse naj naj .... xrosex peace and loveclean P.s.: pa še tegale, ta mi je tanartabolš http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majica Levinja uau superca, vse naj in lepo uzivaj ob svojem prazniku,lp iz dobesedno trajekta in dopusta,Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Majica Vse najtaboljše Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 majica x!x vse najboljše x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Nino...cmoki...teb sam enga...zanalašč...k favoriziraš Taš... ( ) sam 30 let se pa tut fino sliš...Aiwa... hihi... Mystique... želje pa seveda vračam tut nazaj... da bomo mel vsi velik sreče... Clean...joj...kolk srčkov... Stankaa... iz trajekta???? Pismu, LNF je še sred morja nepogrešljiv!!!Nataly...Aira... cool... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Majica kaj pa čem najboljši način da pridem do tebe je da rataš moja tašča k si pač srečno poročena.... res ne kaže drugih poti ubirat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 no majica....che ti zazhelim vse najboljshe pol ti morm samga sebetko pa ti zhelim vse tisto kar si sama zhelish 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Aakhut...madona visok letaš... Kaj pa, če si res tebe zaželim?... Pol boš pa roge med noge stisnu? Nino...dej nehi...še mal, pa me bo sram! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Majica vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu ob opravičilu, da malo zamujam, boljše tako, kot pa nikakor, uživaj življenje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Majca Maja, sm šelem zdele opazu, bom pa zdele kaj izrekel:še eno leto več, bolj kvalitetno, in ustrezno po notranjih željah,.en mau več aktivnosti do zdravjaveč razumevanjanič depresivnih dniin zdravo otroke razumet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Borism...lepo...pozno in iz srca... Buda...5. vrstica mi ne diši...ne da se mi laufat! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 majči, kje se pa ti držiš zadnje časeeeeeeeee Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Buda...5. vrstica mi ne diši...ne da se mi laufat počak ,de te mine, misli naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Majica, vse naj,naj,naj.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 majica jih ma zdele že vsaj ene 35 k smo ji tolkrat voščili za 34 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Nino, majica vse potrpi... Žaža...thanks... Amis, za balanco...kolesarim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.