Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Joj kaj sem vse zamudil.

Vam vsem, ki ste pretekle dni praznovali čestitam in ob tem zaželim vse tisto kar si sami najbolj želite

Til hamingju med afmaelid Borut Hokman, Bern, Otok og Majamura.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

Še jaz, še jaz! x;)x

Bern, tebi čestitke z malce zamude, Milenarcs in Umetnica - želim vama čudovit dan! x:Xx

Da bi vam življenje vedno igralo na strune ljubezni xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Joj, koliko vas res danes praznuje! :party: :palec: :palec:

Vse najboljse vsem stirim slavljencem danes, Joni, Mileni, Borutu in Umetnici, :flower: :flower: :flower: :flower:

Vse najboljse tudi vsem levckom in devickam, ki ste vmes praznovali, se na mnoga leta in na mnoga druzenja! xcheersx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Današnjim slavljencem vse najboljše. To bi bil en fajn lnf žur

joni

milenacs

Borut Hokmak

umetnica

:hapyb:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xrolleyesx JOJ ŠE ENA DEVIČKA MI JE UŠLA,

ZATO VOŠČIM ZA NAZAJ IN ZA NAPREJ VSE DOBRO BERN, DA BOŠ PRIPRAVLJEN NA ČIM VEČ DOBRIH ODGOVOROV, KI JIH OBVLADAŠ SUPER. :palec: :flower: :hapyb: :hapyb: xrainbowx xrosex BERN, MOJE ČESTITKE K TVOJEMU ROJSTNEMU DNEVU.

Mateja, saj veš, da zgodaj hodim spat, zato že ta trenutek vse najboljše ob tvojem jutrišnjem rojstnem dnevu... :hapyb: x:Xx

Vse najboljše tudi moji devici x:Xx :2src: xsrcx doma, ki tudi jutri praznjuje rojstni dan... x:Xx :wub: :flower: xsrcbumx xrosex xloveyx :detelca: xupx xlove2x :hapyb:

Obenem pa še enemu devičniku, ki prav tako praznuje na jutrišnji dan, pa še komu, ki ga ne poznam, lepo praznujte vsi skupaj, uspešno leto vam želim, Borism :hapyb: xbendx xsmx :detelca: xupx xrosex xpresentx xgoldfishx xcrossfingx

Mateja x:Xx :hapyb: xloveyx

Ne da bi odšel skozi vrata, ve za vse poti

Ne da bi pogledal skozi okno, vse za vse poti neba

Dlje ko potuješ, manj veš.

Zato modri pride, ne da bi odšel

Vidi ne da bi gledal, ne dela ničesar

Doseže vse.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...