Guest sstane 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 clanov praznuje danes rojstni dan>joni (51) >milenacs (39) >Borut Hokmak (32) >umetnica (42) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Joj kaj sem vse zamudil. Vam vsem, ki ste pretekle dni praznovali čestitam in ob tem zaželim vse tisto kar si sami najbolj želite Til hamingju med afmaelid Borut Hokman, Bern, Otok og Majamura. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Vsem, ki praznujete, moje cestitke ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Še jaz, še jaz! Bern, tebi čestitke z malce zamude, Milenarcs in Umetnica - želim vama čudovit dan! Da bi vam življenje vedno igralo na strune ljubezni Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Vse najboljše:JONIMILENACSBORUT HOKMAKUMETNICA xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 (Danes spet malo na forumu.) Hvala vsem za čestitke in dobre želje! In gremo naprej, seveda! Pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Uhu, kok rojstnih dni danes JONIMILENACSBORUT HOKMAKUMETNICA Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 BERN, KAKO SI MI PA TI UŠEL ? Želim ti, da bi se ti planetki čimbolj po tvojem okusu postavljali, da bi ti bil vsak dan najlepši dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Joli, Milena Umetnica in Borut, Želim vam nadvse lep dan - ah, kaj dan, kar celo leto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Vse najboljše današnjim slavljencem.... joni milenacsBorut Hokmak umetnica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Vse najboljse vsem vam: joni milenacs Borut Hokmak umetnica Zelim vam veliko harmonije in uspeha!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Vse naj naj danasnjim slavljencem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Joj, koliko devičk danes praznuje! Joni , milenacs , Borut , umetnica ,čestitke tudi od mene! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Joj, koliko vas res danes praznuje! Vse najboljse vsem stirim slavljencem danes, Joni, Mileni, Borutu in Umetnici, Vse najboljse tudi vsem levckom in devickam, ki ste vmes praznovali, se na mnoga leta in na mnoga druzenja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 joni >milenacs >Borut Hokmak >umetnica Vsem skupaj NAJ.NAJ,NAJ peace and loveclean xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Današnjim slavljencem vse najboljše. To bi bil en fajn lnf žur joni milenacsBorut Hokmak umetnica Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Joni, Milena, Borut in Umetnica Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Joni, Milena, Borut in Umetnica NAJ SE VAM IZPOLNIJO VSE VAŠE ŽELJE. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 JOJ ŠE ENA DEVIČKA MI JE UŠLA, ZATO VOŠČIM ZA NAZAJ IN ZA NAPREJ VSE DOBRO BERN, DA BOŠ PRIPRAVLJEN NA ČIM VEČ DOBRIH ODGOVOROV, KI JIH OBVLADAŠ SUPER. xrosex BERN, MOJE ČESTITKE K TVOJEMU ROJSTNEMU DNEVU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 lunca, tebi pa za tisočko xrosex xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mateja, saj veš, da zgodaj hodim spat, zato že ta trenutek vse najboljše ob tvojem jutrišnjem rojstnem dnevu... Vse najboljše tudi moji devici doma, ki tudi jutri praznjuje rojstni dan... xrosex Obenem pa še enemu devičniku, ki prav tako praznuje na jutrišnji dan, pa še komu, ki ga ne poznam, lepo praznujte vsi skupaj, uspešno leto vam želim, Borism xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Mateja (42) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mateja Ne da bi odšel skozi vrata, ve za vse potiNe da bi pogledal skozi okno, vse za vse poti nebaDlje ko potuješ, manj veš.Zato modri pride, ne da bi odšelVidi ne da bi gledal, ne dela ničesarDoseže vse. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mateja, na še dosti objav na LF! Želim ti, kar si sama najbolj želiš! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mateja. Čestitke tudi od mene. Hamingja fylgjast ther. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.