Piko 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 O Mateja, kako lepa številka! Gotovo ti bo prinesla še marsikaj lepega!No, k sreči ni vse v številkah, kam bi pa prišli.A kjub vsemu danes tvoj osebni praznik, zato te dni skrbno popraznuj, kar ne pomeni nujno kakih velikih žurov. Vsak sam ve (ali bi vsaj moral vedeti, vendar sem prepričan, da ti pa to veš), kako se praznuje posebne dogodke. V tem primeru celo zelo osebne.Povečan , in prisrčen, a ne premoker ti pa pošiljam kot današnje darilo. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 O Mateja, kako lepa številka! Gotovo ti bo prinesla še marsikaj lepega!Sem se spomnila avtoštoparja po galaxiji, ko sem prebrala tole Piko. 42 je odgovor! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Mateja, vse najlepše...pa da boš še naprej tako dobra tršica, kot si bila nam... Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 joj , madam Stankos Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 wow ... lunatki moji dragi, hvala, tole je bilo pa res lepo branje hvala:Boris (čestitke tudi 'tvoji devičici'), Cosma (tnx mačka ... 'avtoštopar po galaksiji' ), Tamara, Andres, Nataly, Sončna (eeeej, hvaaala, lepo te je bilo slišat ), Nosko, Aiwa, selene, Marsa, žaža, amis, Trudi in Janja (joj, Janja - čokoladnica!!! - zbiram pogum ), Astra ('starejša si, boljša si' ), Contesa, Tinka (tudi jaz te rada berem), Lena, Majica, Buena, Mick (tole si pa dobr povedou ), ribica katja, Stanka, SmartyM, Clean (hvala ), Piko (ane, še dobr, da ni vse v številkah . Hvala za - lepo darilo!), Nova ... tnx vsem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 si si zaslužila za čokoldanico pa vsi pesti držimo!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 kaj je s cokolado? jaz sem za, vsekakor Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ma, kaj bo dobra otvoritev! lunin žur, v bistvu Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 zdaj moras pa res kaj razlozit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tinka midve se bova prišli oblizovat šljurp, šljurp, njamsi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 pa to jaz lahko ze tu delam, zakaj bi mogla kam it?kaj to dogaja, mam nekaj na sumu...a prav sumim? mateja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Tinka ( ne prehitro, sem še čisto plašna v temle...)... ko bom velika bom mela pa čokoladnico Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ok, bom pocasi. za zacetek: obozujem cokolado. drugic pa naprej.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ja matejči.. mi vsi držimo pesti in ti povemo, da bomo dobre stranke tako da se praktično mimaš česa bati Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 1 clan praznuje jutri rojstni dan>Pepelka (31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ola, a pepelko tudi imamo... vse naj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 PEPELKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelkica,lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 pepelka vse najboljše, pa da bi ti kak princ prnesu čevljce.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelkavse najbolše in najlepše ti želim in privoščim Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelka, vse najboljse in zelim ti najvecjo in najdebelejso buco! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelka vse najboljše za rojstni dan.....pridi nazaj iz pravljice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Pepelka, vse naj naj! Tudi tebi Macona, vse najboljse! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 mačona vse najboljše... super leta!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.