Guest sstane 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>mačona (21) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 mašona, skladno s sabo v novem letu več Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona, vse najboljše ti privoščim.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 macka, imej en lep dan danes in vsak dan! vse najboljse! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 mačona... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona,vse naj,naj in lepo praznovanje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/torta.gif Zelim ti, da odpravis vse probleme, ki te obremenjujejo in imas eno super, ljubezni polno leto! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 ups - Mačona - vse najboljše tudi tebi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačonca........happy b-day, pa ogromno ljubezni in....am...vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pridružujem se čestitkam Mačona. Vse najboljše ti želim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona- vse najboljše, najlepše in najslajše .. pa čimveč ljubezni do sebe in drugih pa da ti čimprej uspe spravit kakšno fotko na LNF... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona, tudi jaz ti želim vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Mačona, da polupčkam še tebe, pridi! x:Xx Upam, da si uživala ta dan, želim ti vse najboljše! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 2 clanov praznuje jutri rojstni dan>Lizzy (36) >trixi (39) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Res si nekaj posebnega, Sončna Vila ! Nisem še srečal človeka, ki bi mi bil tako zelo podoben... Lepo je bilo v tvoji družbi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Lizy in Tryxy. Želim vama veliko lepega in še na mnoga leta. Til hamingju med afmaelid. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Macona, vse naj naj, naj in naj!!!! Uzivaj do daske!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Lizzy in Trixi - cestitke! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zdej smo komi pršli domov; Mačona........vse naj naj (drugič kar pridi na tortice, prevoz nikoli ni problem - Slovenija je majhna, drži me za besedo!) Lizzy in Trixi, tudi vama Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Lizzy in Trixi VSE NAJ NAJ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Vse najboljše Lizzy in Trixi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 lizzy, trixi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 vse najlepše...in najboljše...........in naj..naj..naj obema kriss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 MAČONA-mal zamude, ampak vseeno iz srca-vse naj, naj LIZZY in TRIXI-cestitke Iskrene cestitke in lupcka vsaki od vas Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.