Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 !!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Tashy Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Mami moja, vse najboljše, pa da hitr dobiš zobe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Tashy-ka uživaj v svojem prazniku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 O, kar dve skorpijoncici imata rojstni dan danes in obe sta stari 15 let! Vse najboljse, Tashyka in *Mary*! Se na 10x tolk let! O, in Zverca, cestitke tudi tvoji mami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Draga moja naj prijateljica GOmetuljcica, kaj ti naj zazelim, da bos srecna?Zelim ti poklonit zvezdo z neba, pa mislim, da te njen sij ne bo osrecil...Zelim ti poklonit vse rozice z najlepsih vrtov, pa vem, da rozice ovenejo...Poklonjam ti raje mojo ljubezen in spostovanje do tebe na tvoj dan in za vse dni, ki se prihajajo.Vem, da je bil vceraj , sam tule, sem se zelela nekaj, zate draga prijatlejica napisat Draga metuljcica, veliko mislim nate. Ponosna sem nate, ne zaradi stvari, ki si jih dosegla z lahkoto_ali pa so del tebe ze od začetka , temveč zaradi tistih, ki si si jih izborila vsemu in svoji naravi navkljub.Si popolna? Nisi popolna - zal mi je , si vec kot popolna.Si enkraten del clovestva, zmotljiva, iscoca, vedno presenetljiva v svojih dejanjih in sanjarjenju. Vecno bom hvalezna, da je del mene zajet v tvojem bitju in da me spomin nate dela veselo in zivo. Imava razlicna okusa, razlicne sposobnosti, razlicne cilje. Toda radi se pokliceva, opazujeva druga drugo, kako ziviva in se uciva in znava zaploskati in se nasmejati, ce je treba. In znava biti zalostne, ko je cas za zalost. Morda nisva tisto, kar si ljudje predstavljajo... hmmm.. prijateljici, ki jih loci tolikoooo kilometrov... zanimivo ne? Vendar kljub kilometrom, imava se radi in se spodbujava. PRIJATELJICI SVA Kadar sem utrujena in potrta in je ves svet tako puscoben, takrat se spomnim nate, takrat pomislim na tvojo vedrino in tvoj smeh... IN ZIVLJENJE SPET POSTANE ZNOSNO. Si nekaj posebnega zame... Tisoc poljubckov prejmi ... so samo zate... Naj misel pohiti kot pesem v novi dan,naj ob tem ti veliko sreče zaželim za tvoj roj.dan!Naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 vse najboljše.... super leta! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 O, pih, kaksna cestitka MBmetuljcica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Tashyka in *Mary* xrosex Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Kakšna čestitka za metuljko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 TASHYKA in MARY, puncici, lepo lepo pranujta Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 GOmetuljčica, res si ful super, sploh maš fajn naglas vse najboljše!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ups......zamudničičič Vse najlepše, GoMetuljčica in Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Vse najboljše Tashyka in *Mary* http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/sa-cannon02.gif xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 http://www.pitterpatterdesigns.info/images/Gift%20Certificate.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Dvema škorpicama,velik lubezni in še česa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Draga moja naj prijateljica GOmetuljcica, kaj ti naj zazelim, da bos srecna?Zelim ti poklonit zvezdo z neba, pa mislim, da te njen sij ne bo osrecil...Zelim ti poklonit vse rozice z najlepsih vrtov, pa vem, da rozice ovenejo...Poklonjam ti raje mojo ljubezen in spostovanje do tebe na tvoj dan in za vse dni, ki se prihajajo.Vem, da je bil vceraj , sam tule, sem se zelela nekaj, zate draga prijatlejica napisat Draga metuljcica, veliko mislim nate. Ponosna sem nate, ne zaradi stvari, ki si jih dosegla z lahkoto_ali pa so del tebe ze od začetka , temveč zaradi tistih, ki si si jih izborila vsemu in svoji naravi navkljub.Si popolna? Nisi popolna - zal mi je , si vec kot popolna.Si enkraten del clovestva, zmotljiva, iscoca, vedno presenetljiva v svojih dejanjih in sanjarjenju. Vecno bom hvalezna, da je del mene zajet v tvojem bitju in da me spomin nate dela veselo in zivo. Imava razlicna okusa, razlicne sposobnosti, razlicne cilje. Toda radi se pokliceva, opazujeva druga drugo, kako ziviva in se uciva in znava zaploskati in se nasmejati, ce je treba. In znava biti zalostne, ko je cas za zalost. Morda nisva tisto, kar si ljudje predstavljajo... hmmm.. prijateljici, ki jih loci tolikoooo kilometrov... zanimivo ne? Vendar kljub kilometrom, imava se radi in se spodbujava. PRIJATELJICI SVA Kadar sem utrujena in potrta in je ves svet tako puscoben, takrat se spomnim nate, takrat pomislim na tvojo vedrino in tvoj smeh... IN ZIVLJENJE SPET POSTANE ZNOSNO. Si nekaj posebnega zame... Tisoc poljubckov prejmi ... so samo zate... Naj misel pohiti kot pesem v novi dan,naj ob tem ti veliko sreče zaželim za tvoj roj.dan!Naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! Moja draga naj prijateljica "MBmetuljčica"..... Nikoli ni odveč, če si nekje na tej poti zaupava (kilometri , pa še dobro, da so telefoni ) tisto, kar sami doživljava, kar imava, saj nama to daje več poguma, da tudi sami nekaj več ustvariva, ali pa mogoče, da ne ponoviva napak in se jim lahko izogneva, če se na to opozoriva, je PA RESNICA - vsako življenje IMA svojo POT, tako MOJE kot TVOJE... Res sva si različni osebi, a nekje v notranosti, vem, da sva si Enaki. GOmetuljčica PS: naslednji teden - saj veš kdaj pa v "živo" Iskreno se zahvaljujem tudi vsem, ki ste se spomnili name in mi tu gori ali pa kako drugače voščili. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ....kljub temu , da me nekaj časa ni bilo , upam da nisem zamudila....čestitam vsem , posebno pa GO METULJČICI...uživajte v življenju , v ljubezni , v vsem ...kar vas veseli in izpolnjuje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 čestitke aiwa...saj sem tjale v dnevnik napisala, pa ne pokaže posta ....zato ti tle čestitam še enkrat ...za srečno in uspešno vožnjo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 AIWA čestitke in srečno in varno vožnjo. </span> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 joj kok ste res vsi prijazni. se mi kr zdi! Hvala tisočkrat... rada vas mam. sem tok vesela! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Draga Ruby, v teh dneh praznuješ, glej da bo čisto ta pravo praznovanje z igro "ne dotakni se tal", s klicanjem duhov, pa jasno s čokolado in stepeno smetano, pa ko pojeste nujno poveznit na glavo . Naj te še naprej v življenju spremlja Pikina filozofija - nič se ne boj, bom že sama opravila. http://www.iees.lu/Projets_Pedagogiques/MediaUse/Pippi/PippiKapp.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 1 clan praznuje danes rojstni dan>Admin (35) Lej ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Ruby, Mitja, Go metuljčica Želim vam prijetno praznovanje in pa da vam bo vsak dan življenja, najlepši Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.