Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 astra...a nisi tud ti tle...hm...grem preverjat v temo škorpijoni...sicer pa thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>najlepša hvala vsem ....ste pa res zlati jaz bi pa iskreno in iz srca čestitala aiwi aiwa....saj veš, vse naj in maximalno fajn...pa sebe poslušaj še naprej...pišuka, tolk se ti hotla napisat, pa zdaj ni besed nikjer....mogoče je to zato, ker so ene stvari neubesedljive, pa saj veš, kaj hočem povedat xrosex pa vsem ostalim škorpijonskim sotrpinom tudi šele zdej sem vidla ful sem ganjena. amis hvala! Tudi tebi čestitke za ta prelepi praznik! sem čist brez besed ostala tako da.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 pa še čestitka za vse škorpjončke vse naj naj za vse!!! raj ne bi naštevala k nas je tok da bom zih koga pozabla.... tripič ruby tipka pa cybra ne smem pozabit contesa pa danes še za očima k ma lih danes praznik če sem koga pozabla pridem še kasneje napisat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ....vsem tem in tudi contesi..itak da vse lepo in dobro in tako naprej v tem slogu...pa še zahvala za njen dar s kartami, pa za sanjske razlage ...in tako naprej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a zdaj ste pa ze vsi kar imeli rojstne dneve, al kaj?! cestitke potem... amis, mitja, aiwa, contesa, ruby...se kdo?! tko...iscem, kje pisejo rojstni dnevi, pa seveda nic ne najdem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 seveda ne, ko smo pa škorpijoni po naravo skrivnostni... hvala tinka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 amis, aiwa, contesa, tipka.... in vsi ostali prikrito skriti škorpijoni, lepo praznujte in uresničujte svoje želje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a ti veš cosma, a je astra tud sco al ne??? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Na vaše veselje astra praznuje v mesecu raka. Zamisli si da bi bila še tazaresen škorpijon ...ima pa celga v škorpijah se mi zdi. Še dobr , da sam to Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 O, Modrec se je vmes oglasil , pa Nosorog se tamle ganjen zahvaljuje. Ja, sem tud jaz razmisljala, pishuka, pri pol skorpijonih ni datuma...Contesa ga se ni imela, ga bo imela cez x dni (x = moja najljubsa cifra )Tole pa je hecno z Astro, ko sem tud sama vceraj al kdaj pomislila - oouch! Astra? Potem pa, aja, saj res...Meni tud folk kaksenr ece - saj res, ti imas zdaj enkrat r.d.? Seveda tudi od mene cestitke prav vsem skorpijonkam in skorpijonom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 o hvala cosma...da ne nardim kakšnega kažina... marsa...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 tudi jaz se pridružujem čestitkam. Vsem škorpijonom inškorpijončicam VSE NAJ NAJ NAJJJJJBOLJŠE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Marsa, lepo, da si zapomneš takšne malenkosti! Imaš prav, nimam še rojstni dan! Bo pa kar kmalu! Drugače pa hvala vsem, ki ste tako pohiteli! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Kaj se skoraj zamudil? Celo to, da je nekdo pri polni zavesti ... Ampak glavno: Aiwa x!x (pa malo naprej nesi očimu)Ruby72 x!x Tipka Cyber (ga že dobim enkrat v šape!)Astra x!x (se tudi omenja!)Amis x!x (se mi skoraj izmuznila)Mitja x!x (čeprav je bolj u pozadini, je še vedno Št. 1, brez njega forum tehnično ne bi laufal!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 CHESTITKE BUSHU ZA ZMAGO.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 heh... ta je pa prav zlomkasta Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a ne? jz tud tko mislm. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Joj, Tipka, oprosti ko sem te spregledala, zdajle sem opazila! Vse najboljse in najlepse tudi od mene! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Diabla,čestitke in lepo praznovanje želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 tudi od mene!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Amis vse najboljše... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hvala borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 xrosex xrosex for my amis! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 še jaz še jaz - Amis vse najboljše, naj se tista željica, ki vem da je nekje globoko v srčku prične uresničevati - ta hip lepo praznuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 aiwa heh..nimam besed selene...ja, naj se začne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.