Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>najlepša hvala vsem ....ste pa res zlati  :2src:

jaz bi pa iskreno in iz srca čestitala aiwi

aiwa....saj veš, vse naj in maximalno fajn...pa sebe poslušaj še naprej...pišuka, tolk se ti hotla napisat, pa zdaj ni besed nikjer....mogoče je to zato, ker so ene stvari neubesedljive, pa saj veš, kaj hočem povedat    xokx

:hapyb:  xbendx  xsrcbumx  xrainbowx  xrosex  xchatx  xloveyx  xsingx  :flower:  :fool:  xwizardx  xyesx

pa vsem ostalim škorpijonskim sotrpinom tudi  x:Dx  x;)x  x:Xx  :palec:

:2src: :2src: šele zdej sem vidla :O: ful sem ganjena. amis hvala! Tudi tebi čestitke za ta prelepi praznik! sem čist brez besed ostala tako da.... x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

pa še čestitka za vse škorpjončke

vse naj naj za vse!!!

raj ne bi naštevala k nas je tok da bom zih koga pozabla....

tripič x:Xx

ruby x:Xx

tipka x:Xx

pa cybra ne smem pozabit x:Xx

contesa x:Xx

pa danes še za očima k ma lih danes praznik x:Xx x:Xx

če sem koga pozabla pridem še kasneje napisat x:Dx x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

.

.

.

.

vsem tem in tudi contesi..itak da vse lepo in dobro in tako naprej v tem slogu...pa še zahvala za njen dar s kartami, pa za sanjske razlage ...in tako naprej... :sorcerer: :hapyb: xlove2x xracx :flower: xvrtcx xflowx xgoldfishx xyiyax xrainbowx xyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis, aiwa, contesa, tipka.... in vsi ostali prikrito skriti škorpijoni, lepo praznujte in uresničujte svoje želje xwizardx

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Na vaše veselje astra praznuje v mesecu raka. Zamisli si da bi bila še tazaresen škorpijon :vragec: ...ima pa celga :vragec: v škorpijah se mi zdi.

Še dobr x:px , da sam to x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Modrec se je vmes oglasil :palec:, pa Nosorog se tamle ganjen zahvaljuje. ;) :P

:palec:

Ja, sem tud jaz razmisljala, pishuka, pri pol skorpijonih ni datuma...

Contesa ga se ni imela, ga bo imela cez x dni (x = moja najljubsa cifra ;))

Tole pa je hecno z Astro, ko sem tud sama vceraj al kdaj pomislila - oouch! Astra? Potem pa, aja, saj res...

Meni tud folk kaksenr ece - saj res, ti imas zdaj enkrat r.d.? :D :P

Seveda tudi od mene cestitke prav vsem skorpijonkam in skorpijonom. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, lepo, da si zapomneš takšne malenkosti! xyesx Imaš prav, nimam še rojstni dan! x:Dx Bo pa kar kmalu! :onfire: xsurprisex

Drugače pa hvala vsem, ki ste tako pohiteli! xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kaj se skoraj zamudil? Celo to, da je nekdo pri polni zavesti ... x:Dx

Ampak glavno:

Aiwa x!x x:Xx (pa malo naprej nesi očimu)

Ruby72 x!x x:Xx

Tipka x:Ix

Cyber x^x (ga že dobim enkrat v šape!)

Astra x!x x:Xx (se tudi omenja!)

Amis x!x x:Xx (se mi skoraj izmuznila)

Mitja x!x xrainbowx (čeprav je bolj u pozadini, je še vedno Št. 1, brez njega forum tehnično ne bi laufal!)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Joj, Tipka, oprosti ko sem te spregledala, zdajle sem opazila! x:Ix

Vse najboljse in najlepse tudi od mene! xvrtcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Diabla,čestitke in lepo praznovanje želim! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...