Mateja 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Amis, lepo praznuj in vse najboljše ti želim Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Amis,vse naj, naj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 O, Amis, hehe, zato ste tolk skrivnostni sco, da pol veckrat cestitke dobite... Vse naj naj in naj, cimvec vsega lepega in osrecujocega in da bi se cimprej navadila na ta grozni novi LNF! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 mystique, mateja, contesa ....hvala marsa tebi tudi hvala ...pa da ne bo nesporazumov...nimam nič proti novemu forumu, razen tistega kar sem napisala (bela podlaga), pa še to je čisto moj filing....kot je moj filing, da so nekatere stvari manj sproščene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Amis in seveda tudi od mene....vse naj in naj se ti izpolnjujejo, srčne želje Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Amis.... veliko je lepih besed, tudi mojih naj nekaj zate bo, ko praznovanje rojstnega dne se prične... Moje želje zavite so v moder papirček, ti boš to vedla odpret, vse je le zate, za lepši ta svet Želja je moja, da bi te obdajalo čim več ljudi, ki se odlikujejo s pravo veličino in so resnično samozavestni, saj taki ljudje te ne bodo nikoli podcenjevali le zato, ker jim ne boš v vseh pogledih povsem kos, ... le tvoj pogled bo usmerjen tam, kjer tvoje želje hitijo ... :xx!: vse lepoooo Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Vse najboljše Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 uf...brez teksta danes...ste me pa presenetili...čveka, modrec69 in aira hvala marsa, ne se jezit zaradi tega, kar bom napisala. jaz pa čestitam tebi in mitju. tebi še posebej, ker sem v dnevniku brala, za kaj sploh gre. se mi zdi fajn, da napišeš point tistega, kar te v resnici žuli. cenim to....zato iz srca (pa čeprav se ti bo zdelo saharinasto)... mejte se....radi, seveda Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Oj, Amis, se dobro da sem sla pogledat, mah ne, tako hudo pa spet ni! Saj je vse kul, hocem reci, saj jaz ze stekam in tudi upostevam ozadja tudi (astro tudi in vsa), iskrena custvena beseda se mi ne zdi saharinasta, saj jaz tud kdaj kaj patetiziram. Sploh pa zate se mi pa res ne zdi, da bi ne vem kaj zganjala, bolj za stos, pac, so tud ene taksne interne fore, jasno...Pa se tole - nisem tecna na nekoga specificno... pac pa na pritozevanje... jasno pa lahko razumem, da nekdo potrebuje vec in nekdo manj casa in jaz vas tud ne morem prisiliti, da boste hitreje osvojili vse kot boste. To pa je moja napaka, priznam, postanem nekoliko nestrpna, ce kdo hitro ne posteka in to ni prav. :|| Vse fajn, itak, jasno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 amiss Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Aiwa, naj ti iz okic sije sreča, naj se ti čez lica naredi nasmeh, naj ti srček zaigra... vse najlepša Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 buddha...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 selenca hvala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 O, danes je dday al kako; vse najboljse, Aiwa, pa cimvec vsega lepega, dobrih zurov, ljubezni in dobrih prijateljev! xrosex xrosex xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Aiwa, ... kako sem mogu spregledat, pa mam prav to znamko radia doma :-)) .... Aiwa naj sonček sreče te obišče, naj luna sije ti vse noči, naj zvezdice vodijo te po pravi poti, poti kamor namenjena si ti, ... na tej poti so tudi ovire, a naj teh bo čim manj, saj dobro srce vedno najde le dobre stvari, .... ovire vzemi kakor učitelje skozi življenje, poslušaj jih, poskušaj se iz njih nekaj naučiti ... bilo bi čudovito to, ... in ti to zmoreš .... spregledati ovire in iti naprej .... Naj vse lepo ti bo, tortice pa tega ti narisati jaz ne znam, zato pa vedno toliko jaz kracam Vem, da razumelo boš ti to ..... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Aiwa !! Od srca vse naj naj ... xrosex peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 1 danes praznuje rojstni danaiwa(23) amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Se pridružujem čestitkam. AIWA vse najboljše za tvoj 23 rojstni dan. Zdaj si res v svojih najlepših letih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Vse naj, naj Aiwa, pa izpolnitev vseh želja, pa zdravja, ljubezni....... xrosex Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 aiwa...še enkrat xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Amis in aiwa: vse najboljše za rojstni dan! Naj bo vajino novo leto življenja radostno, polno energije in vsega lepega! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Čestitke Aiwi in vsem, ki v teh dneh praznujete Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa vse najboljše... xrosex http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/bD-Violin01.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.