pomlad 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Draga Aiwa! Vse najboljše...želim ti veliko novih čeveljčkov, lepih oblekic in ogromno čednih oboževalcev. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Amis, ... ima rojstni dan, vsaj tako je stane povedu, le jaz je najdem ne nikjer ... kako to, a stane ma drug krožnik ups strežnik Torej ... slavljenka Amis, .... Rad storil bi kaj zate , prepoveduje modrost mi to,Zato sta želji moji , ob prazniku tvojem le dve.Naj RAZUM pokaže ti, čemu potrebno se je izogniti,Naj srce pove ti, kaj moraš le ti storiti ... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 imela sem ga v petek...ampak hvala za čestitke...me presenečaš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa, uživaj v današnjem dnevu in še vseh naslednjih,lepo praznuj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>imela sem ga v petek...ampak hvala za čestitke...me presenečaš raje dvakrat kot nobenkrat Amis haha Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ...in kdaj je tvoj rd? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Muca moja praznuje! Aiwica srčica, en sočn kiss na tvoje žnablčke(kere pa sama zber) Da bi bla še naprej tko sexy in cute in drmala moške glave! Cmoka Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa; Happy Birthday to you,Squashed tomatoes and stew,You look like a goddes,And keep on smileing the way you do! Happy birthday, happy birthdayHappy birthday, happy birthdayHappy birthday, happy birthday Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 aiwa vse tanartanartaboljše xrosex Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa vse naj naj! http://www.kepnerfamily.com/PageMill_Resources/happybirthday.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 AIWA, zelim ti VSE NAJ NAJ! zdravje, sreco, super tipcka, uspeh v soli, v sluzbi, doma...itd OSTANI TAKSNA KOT SI!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 AIWA, vse najboljše še od mene!!!! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Aiwa ...vse najlepše!!!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 AIWIKA, vse lepo ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 aiwa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>AIWA, vse najboljše še od mene!!!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 1 danes praznuje rojstni danAndreja Anda Jagodič(74) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sem šele danes prišla na net... včeraj sem zjutraj enkrat domov prilezla čisto fertik, tk da sem cel dan ležala.... vsem ful hvala za čestitke. Ste me ful prijetno presenetili. mick, mišelka, selene, pomlad, boris, contesa amis, clean, marsa, sstane, umetnica, mystique tina, mateja, venus, luna, metuljčica, smarty volkec mipo katja in seveda... triplčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Zate vse, muca moja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 čestitam marši in ostalim ustvarjalcem foruma... 3000 članov aiwa, andreja in ostali škorpijoni.... vse najboljše ob rojstnih dneh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 O, Bast, wow, thanx, ker opazis! O, nasa posebna forumovka Andreja Anda je sco in danes praznuje rojstni dan.Vse najboljse, Anda, se na mnoge prijetne trenutke in na veliko ljubezni! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Aiwa bejbi še na mnoga leta Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 o cosma... hvala! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zate vse, muca moja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.