Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Modrec, hvala.

Modre so tvoje besede in misli. Se strinjam, da življenje sestavljajo drobci, ki so morda vsak zase nepomembni in majhni, združeni v celoto pa lahko predstavljajo veliko.

<{POST_SNAPBACK}>Fonza ....  :hapyb:  ..... Majhni, a iskreni trenutki so tisti, ki nam bogatijo srce, nizajo slike življenja in porajajo ljubezen. Naj bo takih drobcev čim več ..., ki ti zapolnjujejo tvoje trenutke ...  xsmx
Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa voščim moji prijateljici Sandri, ki danes praznuje! :palec: Želim ti obilo,smeha,solz sreče in lepih trenutkov,katere bi želela podaljšati v neskončnost! :hapyb: xpartyx xcakex xvrtcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Zaphod .... :hapyb: xsmx xcheersx

Staranje nas sili, naj se naposled odločimo, kaj je pomembno v življenju. x:Dx x;)x

Želim ti, da najdeš pogled, navdihnjen z dušo, saj to je pogled, ki daje dejanju strast, .... ga motri v podobah polnih domišljije ... x;)x

Če te bo kdaj otožnost mučila, vedi, da je to le priložnost duše, da lahko izrazi tisti del narave, ki je enako pomembna kot drugi del, kateremu posvečamo premalo pozornosti, zaradi moči lastne zavesti ... :8):

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

Memphala in Mačka Režalka, vse naj naj! :palec: x:Dx

Amazonka,ostani še naprej tako super punca,prijateljica in zaveznica! xvrtcx Bitke iz katerih sva odhajali, sva vedno prestali kot zmagovalki, ne poraženki. Naj ostane še naprej tako! Saj bitke so za to, da iz njih odhajamo polni novih izkušenj, pa čeprav včasih dobimo tudi kakšno rano, katere brazgotina nam ostane za vedno.Ponižajmo se, da bomo povišani.Sklonimo glavo in udarimo takrat, ko nasprotnik pričakuje,da smo poraženi. Vse bo tako, kot si želimo,izbrati je potrebno samo pravi čas in taktiko! :detelca: :medal: :hapyb:

Uživaj v današnjem dnevu in popusti zavore! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Macka rezalka, Mephala in Amazonka, veliko veselja, cestitke in vse najboljse ob vasem rojstnem dnevu danes in vsak dan posebej veliko zadovoljstva! :flower: :flower: :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mephala,... MačkaRežalka,... Amazonka ... naj se želje vaše približajo čim bolj lastnim zahtevam in sposobnostim, vam iz srca želim .... :hapyb:

... Pesmi peti je tako lepo in vse je lepše, ko telo objameš s krili čez nebo

in ljubiš tako močno, srčno...

... Glas pesmi in utrip srca je dih vsega upanja, preko zvezd do morja

solza pade ti na tla.

Iz solze rodi se novi svet in čutiš, da živiš in se življenja ne bojiš,

svobodna si ptica spet.

... Nikdar zaman več ne letiš, nosiš pesmi zdaj s seboj,

se trenutkov lepih veseliš, ves svet je prostor tvoj... (avtor neznan)

Bodite Bogu hvaležne, za vaša čudovita telesa,

bodite hvaležne za vse, te fine čutne užitke,

videnja, poslušanja, tipanja in okušanja, ....

in delite to z vsemi, ki dotaknejo se vašega srca ... xsrcbumx

:hapyb: Mephala

:hapyb: Mačka Režalka

:hapyb: Amazonka

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

Mephala, Mačka Režalka in Amazonka - bejbe, želim vam, da bi vsak dan našle čas za nasmeh svoji duši, da bi se lahko svetlo izražale v svetu, da bi bile zadovoljne same s sabo xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx

Vsak je najlepši, najprej pa samemu sebi xsrcx

Triple, tebe sem pa zamudila, ti voščim zdaj x:Xx Srček imaš na pravem mestu, in to je tisto, kar šteje! xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

xwizardx Vse naj, naj in sploh vse, kar si sama najbolj želiš! xwizardx

:onfire: :onfire: xsurprisex :hapyb: :detelca: :detelca: :surprise2: xpresentx

xrosex Draga sestrica, me veseli, da ti vsaj tule lahko prvi čestitam! xrosex

Sicer pa, bom tole lahko ponovil osebno, kar bo seveda povsem drugače! Sicer pa, kot sem že rekel; želim ti vse naj, naj, ne samo za rojstni dan, ampak tudi sicer v prihajajočem letu, da bi se ti izpolnilo vse, kar se ti v tem ni! Pa tudi v bodoče, vem da veš, pa bom vseeno ponovil; vedi, da te bom vedno podpiral in ti stal ob strani, ti pomagal in svetoval, če boš rabila nasvet, ali pa samo nekoga, da te posluša. Tvoji prijatelji, so moji prijatelji in vsi tvoji sovražniki, so tudi moji sovražniki, zato bog jim pomagaj x:Dx x;)x !

Danes, ko imaš pa rojstni dan, se res počuti, kot Contesa! x:Dx

Vedno mislim nate=> tvoj bratec, Natrix! :palec: xrosex xrosex

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...