fonza 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 borism Najlepša hvala za čestitko. Verjemi, da bom upošteval želje in vzel v življenju res samo najboljše. <{POST_SNAPBACK}>Fonza, vse najboljše... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
fonza 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Modrec, hvala. Modre so tvoje besede in misli. Se strinjam, da življenje sestavljajo drobci, ki so morda vsak zase nepomembni in majhni, združeni v celoto pa lahko predstavljajo veliko. <{POST_SNAPBACK}>Fonza .... ..... Majhni, a iskreni trenutki so tisti, ki nam bogatijo srce, nizajo slike življenja in porajajo ljubezen. Naj bo takih drobcev čim več ..., ki ti zapolnjujejo tvoje trenutke ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Jaz pa voščim moji prijateljici Sandri, ki danes praznuje! Želim ti obilo,smeha,solz sreče in lepih trenutkov,katere bi želela podaljšati v neskončnost! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 zaphod... vse naj naj....!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 O, cestitke in vse najboljse, Beeblebrox! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Zaphod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>TRIPLCEK muuuuaaaah... vse ta nartabols za tvojih psnajst let Hvala Oona! Eh,sm kr mal več, lohk probaš, boš vidla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Zaphod .... Staranje nas sili, naj se naposled odločimo, kaj je pomembno v življenju. Želim ti, da najdeš pogled, navdihnjen z dušo, saj to je pogled, ki daje dejanju strast, .... ga motri v podobah polnih domišljije ... Če te bo kdaj otožnost mučila, vedi, da je to le priložnost duše, da lahko izrazi tisti del narave, ki je enako pomembna kot drugi del, kateremu posvečamo premalo pozornosti, zaradi moči lastne zavesti ... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 3 members are celebrating their birthday todayMephala(22), MačkaRežalka(22), Amazonka(27) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 lepo praznujte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala, MačkaRežalka, Amazonka.....vse najboljše ob vaših rojstnih dnevih... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 mephala, mačkarežalka, amazonka... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Memphala in Mačka Režalka, vse naj naj! Amazonka,ostani še naprej tako super punca,prijateljica in zaveznica! Bitke iz katerih sva odhajali, sva vedno prestali kot zmagovalki, ne poraženki. Naj ostane še naprej tako! Saj bitke so za to, da iz njih odhajamo polni novih izkušenj, pa čeprav včasih dobimo tudi kakšno rano, katere brazgotina nam ostane za vedno.Ponižajmo se, da bomo povišani.Sklonimo glavo in udarimo takrat, ko nasprotnik pričakuje,da smo poraženi. Vse bo tako, kot si želimo,izbrati je potrebno samo pravi čas in taktiko! Uživaj v današnjem dnevu in popusti zavore! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Macka rezalka, Mephala in Amazonka, veliko veselja, cestitke in vse najboljse ob vasem rojstnem dnevu danes in vsak dan posebej veliko zadovoljstva! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Vsem, ki praznujete, srecno! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala,... MačkaRežalka,... Amazonka ... naj se želje vaše približajo čim bolj lastnim zahtevam in sposobnostim, vam iz srca želim .... ... Pesmi peti je tako lepo in vse je lepše, ko telo objameš s krili čez nebo in ljubiš tako močno, srčno... ... Glas pesmi in utrip srca je dih vsega upanja, preko zvezd do morja solza pade ti na tla. Iz solze rodi se novi svet in čutiš, da živiš in se življenja ne bojiš, svobodna si ptica spet. ... Nikdar zaman več ne letiš, nosiš pesmi zdaj s seboj, se trenutkov lepih veseliš, ves svet je prostor tvoj... (avtor neznan) Bodite Bogu hvaležne, za vaša čudovita telesa, bodite hvaležne za vse, te fine čutne užitke, videnja, poslušanja, tipanja in okušanja, ....in delite to z vsemi, ki dotaknejo se vašega srca ... Mephala Mačka Režalka Amazonka Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala(22), MačkaRežalka(22), Amazonka(27) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Tudi jaz vsem trem čestitam veliko lepega za rojstni dan. Upam, le, da ena od dveh ni dvakrat tu prijavljena:D Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala, MačkaRežalka, Amazonka, vse najlepše ob vašem rojstnem dnevu! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala, Mačka Režalka in Amazonka - bejbe, želim vam, da bi vsak dan našle čas za nasmeh svoji duši, da bi se lahko svetlo izražale v svetu, da bi bile zadovoljne same s sabo x:Xx Vsak je najlepši, najprej pa samemu sebi Triple, tebe sem pa zamudila, ti voščim zdaj Srček imaš na pravem mestu, in to je tisto, kar šteje! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mephala, Mačka Režalka in Amazonka.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 1 danes praznuje 1. rojstni danhttp://www.salesalute.com/forum/forum_showactivegroups.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Vse naj, naj in sploh vse, kar si sama najbolj želiš! xrosex Draga sestrica, me veseli, da ti vsaj tule lahko prvi čestitam! xrosex Sicer pa, bom tole lahko ponovil osebno, kar bo seveda povsem drugače! Sicer pa, kot sem že rekel; želim ti vse naj, naj, ne samo za rojstni dan, ampak tudi sicer v prihajajočem letu, da bi se ti izpolnilo vse, kar se ti v tem ni! Pa tudi v bodoče, vem da veš, pa bom vseeno ponovil; vedi, da te bom vedno podpiral in ti stal ob strani, ti pomagal in svetoval, če boš rabila nasvet, ali pa samo nekoga, da te posluša. Tvoji prijatelji, so moji prijatelji in vsi tvoji sovražniki, so tudi moji sovražniki, zato bog jim pomagaj !Danes, ko imaš pa rojstni dan, se res počuti, kot Contesa! Vedno mislim nate=> tvoj bratec, Natrix! xrosex xrosex Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>1 danes praznuje 1. rojstni danhttp://www.salesalute.com/forum/forum_showactivegroups.aspSRECNO! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 C.želim ti več samostojnih, zdravih in pametnih odločitev Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.