devica 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 OOOooo, staaari.... A si le dočaku stotko . Velik, velik lepih stvari ti želim, predvsem pa frendov, na kere bi se lohk vedno zanesu. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Boljše "stari" k "stara devica".... Hvala devica , si sam tud to želim. Kdo je stari? Pa bemu, tip v najboljših možnih letih, ni dvoma Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ej stari .... ti zhelim.....ti zhelim....eh :xx!: ....ti zhelim de sej enkrat she zmagate na volitvah :xx!: (riba!!!!! .....plavi....nch nis slishala!!!!)skratka.....obilje 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Riba vse sliš.... Thx. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 vsem, ki ste v teh dneh praznovali ali pa praznujete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 že spet pozna VSE NAJ NAJ NAJ VSEM, KI SO IMELI SVOJ OSEBNI PRAZNIK!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ZA MICKA in STRELKO - naj bo vse tko, kot si želita! PS:Pa še enkrat hvala vsem za lepe želje! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Naaaaaaagiiiiica Hvala ti Pa tud tistim k so mi prijazno čestital po OS, pa nism ziher, da sm se vsem zahvalu .......k si ne shranjujem svojih odgovorov. Hvala vsem, zlo ste me razveselili. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ups, šele sedaj videla Micku in Strelki vse najboljše za rojstni dan! :fiju: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Kar se mene tiče ......si vidla čist pravi čas, dan, mesec....... Thx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 vse naj naj naj iz srca, Mick! še malo dekoracije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Hm....saj flirtava lohk tud brez dekoracije Thx, Aira Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 mah flirtanje je samo po sebi ze dekoracija, če je pa torta slana...ko polizeš obliv se pa skremziš :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Z mano torta nkol ni slana......vprašanje je le, če si drzneš polizat obliv...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ok tukaj se pa vedno zatakne.... nocem bit poredna punčka, ker jih je ful takih, pa niso preveč hepi ponavadi jaz rada debatiram o čustvih, smislih, bistvih, ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ti si čist fajn . Sam mogoče včasih, koga k mal khm pogosto kaj napiše , mal površno prebereš, ker že vnaprej oceniš, da je puhlo in sam khm . Ok, mej se .....ti pa neki mogoč prišepnem na OS Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ti si čist fajn . Sam mogoče včasih, koga k mal khm pogosto kaj napiše , mal površno prebereš, ker že vnaprej oceniš, da je puhlo in sam khm . Ok, mej se .....ti pa neki mogoč prišepnem na OS kaj pa da me nisi slučajno sanjal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ...sem Bla si suuuper, tako nenavadnih sanj ne pamtim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Sorry, Mick, z malce zamude, pa od srca : VSE NAJBOLJSE!!!!! in seveda MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ...sem Bla si suuuper, tako nenavadnih sanj ne pamtim. ipd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Mick, en ful lep-žmohten-razposajen-poln lepih presenečenj rojstnodnevni žur ti želim in obilo tega vsak dan in kar naprej in non-stop Strelka, tudi tebi vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 MucaMaca, ej, ki kaka zamuda? Thx S.Vila, Mateja........hvala....... Pa to te dol buje, strelka....šele zdej mi je kapnlo, matr sm smotan......pa ti si tud 2.12. Kuuuuuuuuul, fajn se mi zdi, vse naj naj najlepše ti želim.......me prav zanima kaka je ženska roj. 2.12. Aira.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Mickeni - vse naj,naj boljše še od mene (kakšna zgleda strelka rojena na 0212,? Vredi ziher )Strelka02 - tudi tebi vse naj,najtaboljše Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Mick enga vlkiga sladkiga cmoka ti prlimam vse naj in vse kar si želiš! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Nataly , stankaa ...thx. Tud vidve sta vredi, ziher.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.