aakhut 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 chestitke poslancu g. GRIMS-u za pronicljiv opis nove opozicije 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Micki!!!Sicer si ravnokar dobil sms, samo se tukaj:VSE NAJBOLJSE !!!!!!!!!!! Ostani tak in fajn praznuj!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Bemu, mich , sm bil že prav žalostn mal, k nit nism dobu od tebe Hvala ti Tak, zdej pa sem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Oprosti, ampak nisem velik spremljala tem zadnje cajte...ce bi vedla, bi veliko prej dobil No, bom pa za drugic vedla!A se dobro pocutis? Starejsi in modrejsi? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Jaz sem zadovoljen ....sam da od tebe dobim... Pa magar drugič Hehehe, seveda se dobro počutim, tizga druzga dela pa neb raj komentiral.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 1 danes praznuje rojstni danAngell(14) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 Še dobro..da nisem Grimsa poslušala...lahko tole zdaj bolj iz srca napišem... Aakhutu čestitam za drugo obletnico pojavljanja na forumu... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Še dobro..da nisem Grimsa poslušala...lahko tole zdaj bolj iz srca napišem... Aakhutu čestitam za drugo obletnico pojavljanja na forumu... Astra bemu astra...THX a tok cajta je zhe tega 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Angell dobr praznuj,pa ne pit preveč alkota, pa starce ubogi,da boš pridn pa velk zrastu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Angell vse najboljše.... http://clipartfantasy.altervista.org/ang23.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Vse najboljše Angell in vse kar si želiš, pa da dosežeš zastavljen cilj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Akutek Angell, lepo praznuj, naj se ti uresniči želja glede ljubezni, tisto, kar želiš, da se razvije v tebi, pa imej potrpljenje... vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Angell Je ze Selene tako lepo napisala, da se samo pridruzujem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> bemu astra...THX a tok cajta je zhe tega 666 zlomkou...tralala Ja, ne morš verjet... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Čestitke predpraznično praznujočim, ... , vse lepo doživeti želim vam, kar lahko izvabite na današnji dan ... , .... naj široko odprt bo za vsa , ki sledijo vsem lepim in prijaznim besedam ..... in velikoooooooo in sladkih dobrot Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 angell... aakhut... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 angell, imej se nebesko! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 1 danes praznuje rojstni dan[monQuiy](14) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Vse najboljše monQuiy, za tvojih 14 let! Vse, ta najlepš maš pred sabo! Zdaj se ti bo lajf šele zares začel! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 2 members are celebrating their birthday todayviksi(46), sn0wball(20) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>2 members are celebrating their birthday todayviksi(46), sn0wball(20) Yeah, can u imagine! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 vse naj naj!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 1 danes praznuje rojstni danbarabica(41) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Vse najboljše in vse kar si želiš VAmpirka, predvsem in v prvi vrsti pa zdravje! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 vse najboljše xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.