Tina 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Vse najboljše Aliana! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 aliana...vse naj ta nar ta najbl boljshe ji je prouzaprou sebe zazhelu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Evo, aliana, danes pa že lahko:VSE NAR... NAR... NAR... NARTABULŠE, ALIANČE!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Aliana, pa ne preveč aakhutu verjet! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Vse najboljše Pokowc,z zamudo,a od srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Aljana vse naj naj še od mene : lepo praznuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Vse naj taboljše Aliana Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Pokowc tiste čestitke so bile namenjene za prekoračitev 4000-klika(čestitam še enkrat,pa prenovil si se še povrhu)! Kaj pa naj bi zdaj to pomenilo? Na zdravje!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Aliana,če je to res,da danes praznuješ(po mojem v krogu družine oz.prijateljev)pa še od mene vse čestitke. Uživaj mladost levinja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Boky, tudi tebi želim VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 Vse najboljše Boky! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2003 Prijavi Deli 16. avgust 2003 boky...vse Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 Aliana Nekje tam daleč....čeprav čisto blizuskritaa jasnain vidnagloboko nekjev tvoji duši... je tvoja želja... Želim ti, da se ti izpolni, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2003 Prijavi Deli 17. avgust 2003 TAMARA....VSE NAJBOLJSHE Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara, vse najboljše in najlepše! Slikica Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara naša draga - želim ti vesele in smejoče dni, veliko dotikov srca in še VSE NAJBOLJŠE!!!!!! Hvala, ker si nas počastila s svojo slikco Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara Pot do sreče je pot skozi srce Verjamem, da ti to uspe, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Aliana in Tamara Veliko lepega tudi v naslednjemletu vajine mladosti. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara, vse naj, naj, naj ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara! Vse naj, naj...kar si želiš Še ena levinja ima rojstni dan danes....moja mama..Mama, rada te imam..in še kar šibaj naprej Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Še ena Levinja,ki ima rojstni dan... TAMARA vse najlepše ob tvojem osebnem prazniku....uživaj.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Tamara, rojena si v najboljšem znaku, ti kar zavidam . Želim ti, da bi se še naprej osrečevala ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Vse dobro ti želim.......levinja .....Tamara in veliko pozitivnih in dosti prijetnega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Najboljše za Tamaro,...... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE! (Ti ti JanjaK! Boš rekla, da mi zavidaš? ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.