smajcica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Vsem ,ki so se spomnili na moj rojstni dan,iskrena hvala iz srca. Borism...res me dolgo ni bilo.Veliko obveznosti do šolanja,družine in službe sem imela.Tako ,da sem bila primorana se nečemu odpovedat.Sedaj mi ni žal.Ker uspeh je zagotovljen. Zato pa še enkrat hvala za iskrene želje. smajcica♥ Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Hvala vsem, full fajn tolk dobrih in lepih želja dobit! Bom upoštevala nasvete tud kolk se bo dalo (Mick he he)..Vam povem, da vinčka neki časa pila NE BOM! (sam tale termometer bi mogu stran it.. ) Včeri je blo pa tkole.. NUORO! Thanx vsem..mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Borism...res me dolgo ni bilo.Veliko obveznosti do šolanja,družine in službe sem imela.Tako ,da sem bila primorana se nečemu odpovedat.Sedaj mi ni žal.Ker uspeh je zagotovljen. Hvala, pa tudi ob tem čestitke... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 1 danes praznuje rojstni danSasha3(35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 2 members are celebrating their birthday todayBONI(44), mitos(4) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 Vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 2 members are celebrating their birthday today angelus(23), Alla(33) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. januar 2005 Prijavi Deli 19. januar 2005 angelus(23), Alla(33) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Štajerski pubec, bom te letos kar jaz izdala,da je TVOJ DAN! Ja dragi moji, z današnjim dnem so že Vodnarji na vrsti! Bobnar Vse najboljše,da bi šli vsi izpiti tak, kot da bi rekel keks,da bi obilo veselja imel z muzikoin seveda sreče v ljubezni! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Angelus, Alla, Bobnar, mali mačkonrežalček, Sasha, Boni, mitos Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Bobnar? VSE NAJ NAJ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Ej, stari welcome to 28 Dost lepih beyb,velik sexa,dobr povprečje na faksu Mi rulamo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Kaksen Bobnar - eeee, ke devickica, sramezljivo ni dal datuma! Heeeej, Bobi, vse najjjjjj!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Bobnar, uživaj na vse pretege in vse najboljše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 "Toti naši štajerski pjebi, dobre vole so lejpi no mladi,me dekline jih gledamo rade .... Eno malo sreče človek v življenju vse glih rabi Vse najboljše, Bobnar Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>huhuu, ste me zbezali ja nič, prvi sivi so že tu lasje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 2 members are celebrating their birthday today tiana(27), bast(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 Tiana in Bast, upam, da sta včeraj uživali v dnevu, želim vama čimmveč prijetnih trenutkov, takšnih, ki bodo življenje naredili lepo vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tiana in Bast, upam, da sta včeraj uživali v dnevu, želim vama čimmveč prijetnih trenutkov, takšnih, ki bodo življenje naredili lepo vse najboljše Se pridružujem in vso srečo! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2005 te dni je tudi Bobnar praznoval... Mali, če mamo tako mladino, je še upanje za nas... vse naj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2005 Prijavi Deli 22. januar 2005 1 danes praznuje rojstni danschpo(22) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Vsem praznujočim po prazničnih dnevih veliko prijetnih trenutkov želim, veliko dobrote delite med soljudi, saj se vam le ta v večjem in podvojenem številu vrne vedno nazaj .... Srečno naj bo, zanimivo in pametno ..... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 hvala.. sstane, selene, Šiva , tudi jaz vam (in vsem) želim, da bi čimvečkrat izgledali tko: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 1 danes praznuje rojstni danfelicita(18) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 felicita vsee naj naj Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.