Guest sstane 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 2 members are celebrating their birthday todayAmour(22), bhuyangi(37) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Amour bhuyangi Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 1 danes praznuje rojstni danbojansport(30) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 1 danes praznuje rojstni danskwo(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 "Skwo" želim ti vse najboljše za rojstni dan in mnogo uspeha na vseh področjih... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 skwo tudi od mene čestitke in vse naj naj. pa veliko sončka ti želim v življenju! xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Skwo, želim ti, da izgine strah iz tvojih misli, da svobodno zadihaš ter se nasmehneš dnevu ki prihaja, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 skwo pa nosorog en lep rojstni dan obema Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2005 Skwo in Nosko... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 hvala vsem in vsakemu posebej za zelje in voscilo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 1 danes praznuje rojstni danJerca(42) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Iiiii....skwo in nosko....... Po mick-reklcih seveda mal z zamudo Vse najlepše Jerca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Jerci in Skwo tudi od mene veliko lepega. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Vsem praznujočim v teh dneh, vsem vodnarjem in vodnarkam želim predvsem uresničenj srčnih skritih želja, veliko nasmeha na ličku naj gubice dela še naprej .... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Leica, naj ti tvoj praznik prinese veliko sreče in zadovoljstva, veliko ljubezni in sreče! Veliko uspehov v osebnem in službenem življenju! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 3 members are celebrating their birthday todayleica(22), MaStErIuZ(18), _D|545t3r(18) nosko (25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 1 danes praznuje rojstni danStill(31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Čestitke Stil. Čestitke tudi Vasudevi, ki nima niti enega posta. Normalno, čestitke tudi moji sestri Sonji, ki včasih verjetno kaj sem zavije. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 4 members are celebrating their birthday today atubbuta(28), lena(28), Alfonza(30), radolca(51) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Vsem štirim lepe želje tudi od mene. Naj vam bo življenje postreže v lepi luči. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Vsem štirim vodnarjem - atubbuta(28), lena(28), Alfonza(30), radolca(51)...vse najboljše...... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 tudi od mene vse najboljše!!!!! lep praznujete.... pa veliko veselja in srečnih trenutkov vam želim aiwy Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 ..pa še od mene vse naj naj in naj....... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Atubbuta,Lena,Alfonza,radolca vse najboljše še od mene . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.