free 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 O Mushi Hvala Ma je st tebe berem kdaj, pa mi je to ze darilo! ---------iiiiiiii!!!!!Free in Vanja! Ko jst tle ne visim ob sobotah, nedeljah pa pol spregledam.. VSE TA NARBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa da bi bla kolkrat se datake volje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 free Vse najboljše, ljubezni, veselja, vsega kar želiš! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Mushi Hvala Ma je st tebe berem kdaj, pa mi je to ze darilo! --------- gumpec. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 no pa še jst želim vsem za nazaj pa za zdej VSE NAJBOLJŠE Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Zamujam, ampak free Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 1 danes praznuje rojstni dan Mašinca(27) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Mašinci vse naj naj.. full dolg je že nisem vidla tle.. pa Drrriiinnn.. pa da se ma lepo pa uživa pa lepo praznuje rojstni dan... pa kok pa kej najljubše bitjece.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 O, Mashinca danes praznuje, vse najboljse in najlepse, Mashinca (se pa ze dolg nismo videl)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jaz tudi želim vsem ribicam, ki sem jih zamudila,veliko ljubezni in izpolnjenih želja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 1 danes praznuje rojstni dan Piko(46) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Piko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Piko. Naj ti tudi jaz voščim ob tem tvojem dnevu, ki je resnično samo tvoj. Naj bi te pot ponesla dlje kot le do čorbe. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 vse najbolše.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Vse najboljše Piko, Pikec, Pikasti ..če misliš, da si velik,sedi pod steno Triglava, očeta gora,pa poglej ga velikega... na svetu več me nič ne presenetiin na svetu več nič ne razočara,vem, da me usoda moja vara,že zdavnaj sem jo nehal kleti... In če kdaj še slišal bom siničko petiin če deklič me mlad še tu in tam pobara,bom vedel.. A vendar srce moje zase še ljubezni snuješe bije, upa in na pot poda se k sreči...Morda nekoč, nekje mi žlahtnih rožic skuje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Oooo, Piiikoooo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Pikecvse najboljše! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko, fino te je brat...Vse najboljše Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko,vse naj naj,pa še veliko izpolnjenih želja.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Vse najboljše in najlepše. Počasi greš za mano, pa me ne boš dohitel. Lepo praznuj - brez kidanja snega in nevšečnosti na cesti. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 o Pikec vse naj naj čestitam tudi vsem ostalim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 vse naj-naj Piko... xrosex Lp, sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 se pridružujem čestitkam vsenajbolše! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko vse najboljše za tvoj roj. dan, naj ti bo cesta tvojega življenja, posejana z najlepšimi rožicami tega sveta.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Piko Takrat ko vse bi dal za en pogled, takrat ko v glavi je strašen nered, takrat ko rad spremenil bi svet, takrat si star let! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.