ribica Katja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Tomaž, vse najboljše in najlepše! xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 TOMAŽ vse najboljše ob tvojem današnjem rojstnem dnevu.... http://www.gifs.ch/Gemischtes/images/gumpi.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Vse najboljše, Tomaž xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ribiiiiiiiiiiicaaaaaaaa ....sam eno tako posebno ribico kot si ti še poznam. ......zato ti želim vse najlepše in da bi ti ta druga posebnica, naša zlata ribica, bila zvesta prijateljica. tomazslo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 še enkrat, res hvala vsem za lepen želje Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 1 members are celebrating their birthday today Tomazslo(56) Tomaž, vse najboljše Pa glih ti si se mi izmuznil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 2 members are celebrating their birthday today AuroradelKozmos(22), Tonka(5) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Cestitke obema - Aurori in Tonki! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nymphea vse najboljše.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nymphea.... Hm, se mi sam zdi, da je že kr neki časa ni blo tu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nymphea vse najboljše Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Vsem ženskicam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Za vas draga dekleta ob našem prazniku..., Postala bom, kar si želim; počela bom, kar se mi zdi. A drugim s tem ne bom škodila – pomembni so kot jaz in ti. Če kaj zgodi se, si odpustimo; v glavi dobrih misli sto. Kar naj zgodi se, kar se mora, up prinese srečo vso. Vse to sem, kar si dovolim, zdaj jočem se, zdaj se smejim: če to priznam še vsem ostalim, za srečo jaz se ne bojim. Prisluhnila si bom, spoznala, da sreče svoje sem krojač – prijateljujva, brez zamere, ljubezen ključ je od vseh vrat. Tudi jaz si želim svoje družbe, pravična sebi, tebi, vsem. Le kaj počela bi brez sebe? Poraz, zaprla te bom ven. KATHY HUDDLESTON Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 dragi TIM, želim ti fajn žurko in veliko daril ... VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Kako lepo od tebe, Mateja!! Naj thanx!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Malce z zamudo, pa iz srca...Tomaž in Ribica In pa seveda Timu.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 tim? a res? ja vse naj naj!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dragi TIM, želim ti fajn žurko in veliko daril ... VSE NAJBOLJŠE si me prehitela čestitke posebnemu fantu za posebno obletnico (13, če se ne motim) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hehe tako je!! Pismu... pred 13. leti sem cist zbegana bila tamle... lajf obrnjen v nulo, pluton na aasc, saturn na saturn,. vozli na vozlih..., sonce na mars.. pa je blo. (luna/satrun/venera - druzinsko 3/5/7 bika)...ker je bil rok 3. aprila... ni bilo... glih pricakovano... 7. marca v soboto (ob recimo 19h), ko sem dala noge na mizo in mi je isti hip voda odtekla... in res sem vedla (ko je rekla dr., da ce/ko mi bo voda odtekla, da 'bom vedla'). :OO!:no... pa smo crkaval in pregural do nedelje, 8. marca... darilo za dan zena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Vse najboljše Tim p.s. pa eno res dobro žurko, 13 je že kr neki Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tomazslo Tim Uživaaaaaj in lepo praznuj, vse naj ti želim! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sem se sprasevala vceraj kje si, marsa. pa ne dolgo, ker mi je hitro , da ima ja tvoj sinko rojstni dan ....in mogoce imas kaj opravkov okrog tega no, kakorkoli ze: spomnila sem se, da si rekla, da si dobila najlepse darilo za 8. marec!ja, vse najboljse tim in cestitke tko fajn mami Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tim, vse najboljše, veliko se smej, pa malce za puncami glej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.