Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

wow kok ste prijazne, to bo gledal tim pa mu bo mal nerodno... ampak se mu bo fajn zdelo.

Mah, Lea, ne vem ce sem tok ok mama, lohk bi bila ful boljsa - sem pa tedaj pac dajala vse od sebe, bila prava tigrica in valjda je to tud nekaj. xDDx

x:Xx Res ste me zelo prijetno presenetile, punce! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aiwa, saj je kul, saj tko jemljem, hvala! x:Xx

Mah, kolk je rib, a ne? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne tolk... sam strelec ni dovolj subtilen za ribo, prehiter, prepovrsen... a imas asc v devici, to ze pase z ribo, da ne govorim o luni (pa nisem ziher, ce nimas tud venere celo v sco)...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Draga Marsa!

Tudi jaz ze ves dan razmisljam, da ti moram poslati en VSE NAJBOLJSE, ker me jutri najbrz ne bo na forumu. Jaz ne znam tako lepo in poeticno kot Stankaaa, a vseeno ti iz srca zelim, da se ti izpolnejo vse, tudi najbolj majckene zelje. Da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija uspesno opozarjala nanje! Torej SRECNO in lepo praznuj!

lea

takole sem razmisljala lani, letos pa ze ves teden mislim na to x:)x, da ti moram voscit ze danes, ker me v nedeljo ne bo. evo! se enkrat enako: da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija opozarjala nanje pa tudi na vse lepe, enkratne, prave stvari! :kiss: xcheersx :mex: in xyesx lepo praznuj!

Joj saj res, naj hvala katja x:Xx

In vsem - Tim se je hotel zahvalit, pa ni mogel not, sem mu zamenjala password, pol pa ne vem, kaj se je zgodilo...

Skratka, ful je bil vesel in pocascen, jasno. x:Xx

Pac pa - si me spomnila - danes Jan praznuje;

dragi Jan, najleps praznuj, imej se dbest, pa se velik dobrih kruhov ti zelim, pa dbest svetlob, pa se kaksne dobre Janizme! xmusicx :hapyb: :hapyb: :hapyb: In glede na cifrco, lohk dons kakega ze spijes, zatorej - na zdravje!!! x;)x xcheersx

** in seveda cestitke tudi Astri!! :palec: :palec: x:Xx

(dobr peljes)... xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>takole sem razmisljala lani, letos pa ze ves teden mislim na to x:)x, da ti moram voscit ze danes, ker me v nedeljo ne bo. evo! se enkrat enako: da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija opozarjala nanje pa tudi na vse lepe, enkratne, prave stvari! :kiss:  xcheersx  :mex: in  xyesx lepo praznuj!

Joj kako sem lahko spregledala tako lepo voscilo, najlepsa hvala, Lea, to mi je bilo pa cist... hudo zdajle... :eek: :2src: x8Dx xsrcx

ja, se mi je zdelo, da sme na lanskem nekem sajtu v tejle temi (da je mimi po kaksnem hecnem nakljucju kaj...).

Ej. x:Ix xsrcx Naj hvala ti! x:Xx

Picasso

nic hudga, ves kok sem vesela. :vio:

*ampak seveda, kar naj se pocaka lepo... xDDx x;)x

Picasso

Jan, vse najboljše za rojstni dan. Kaj ti želim? Veliko smeha, veliko trenutkov, ki bodo tvoji, čimvečkrat nagajiv nasmeh in pogled. Mami je pa itak tista prava ane? x;)x Vse najboljše xsrcx Astra, lepo praznujte in bodi ponosna na "malega" in nase x:Xx

vsi ki praznujete v teh dneh, vse najboljše xsrcx x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...