Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 tim.... ....pa marsi tud Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 wow kok ste prijazne, to bo gledal tim pa mu bo mal nerodno... ampak se mu bo fajn zdelo.Mah, Lea, ne vem ce sem tok ok mama, lohk bi bila ful boljsa - sem pa tedaj pac dajala vse od sebe, bila prava tigrica in valjda je to tud nekaj. Res ste me zelo prijetno presenetile, punce! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Vse najboljše Timu in Marsi seveda Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 O, Mick, hvala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ja u bistvu teb tud marsek!!! on je zdej lih v tapravi puberteti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Aiwa, saj je kul, saj tko jemljem, hvala! Mah, kolk je rib, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 fulj... še moja je ful aktivna... ampak res ful rib... pa drugač jih nimam tok okol sebe... edin za fotra vem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Več (dvonožnih) rib okol mene boljš je...... Bemu, z ribco pa še res z nbeno nism bil, se mi zdi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Pa po mojem bi se lohk imela fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 A res? Si pašejo z strelčkolunoškorpijosnkimi tipi? Zanimiv..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ne tolk... sam strelec ni dovolj subtilen za ribo, prehiter, prepovrsen... a imas asc v devici, to ze pase z ribo, da ne govorim o luni (pa nisem ziher, ce nimas tud venere celo v sco)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Mick strelček je čist subtilen, nič površen .......razen v seksu pa res hiter. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 OK, si moj post pac tko prebral. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Saj se hecam, a ne vidiš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
balončica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ČLOVEK NE ZNA VOŠČITI TOLIKO ŽELJA, KOT JIH ZMORE USLIŠATI ŽIVLJENJE. VSEM SKUPAJ LEP DAN!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tim ves najboljše ter najlepše za 13 rojstni dan! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Vse najboljse vsem!!! Najbrz sem precej zamudila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Draga Marsa!Tudi jaz ze ves dan razmisljam, da ti moram poslati en VSE NAJBOLJSE, ker me jutri najbrz ne bo na forumu. Jaz ne znam tako lepo in poeticno kot Stankaaa, a vseeno ti iz srca zelim, da se ti izpolnejo vse, tudi najbolj majckene zelje. Da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija uspesno opozarjala nanje! Torej SRECNO in lepo praznuj!leatakole sem razmisljala lani, letos pa ze ves teden mislim na to , da ti moram voscit ze danes, ker me v nedeljo ne bo. evo! se enkrat enako: da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija opozarjala nanje pa tudi na vse lepe, enkratne, prave stvari! in lepo praznuj! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jao, zamudila, no pa vseeno želim tudi jaz Timu vse najboljše!! ........rib je pa ogrooooomnoooo......... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Joj saj res, naj hvala katja In vsem - Tim se je hotel zahvalit, pa ni mogel not, sem mu zamenjala password, pol pa ne vem, kaj se je zgodilo...Skratka, ful je bil vesel in pocascen, jasno. *** Pac pa - si me spomnila - danes Jan praznuje; dragi Jan, najleps praznuj, imej se dbest, pa se velik dobrih kruhov ti zelim, pa dbest svetlob, pa se kaksne dobre Janizme! In glede na cifrco, lohk dons kakega ze spijes, zatorej - na zdravje!!! ** in seveda cestitke tudi Astri!! (dobr peljes)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Tim in neko-kao-ja.....vse najboljše za rojstni dan xrosex Marsa, a ti že greš kam??....ali počakamo Vas je pa res dodst ribic, odkod se pa jemljete Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>takole sem razmisljala lani, letos pa ze ves teden mislim na to , da ti moram voscit ze danes, ker me v nedeljo ne bo. evo! se enkrat enako: da bi ti uspevalo se naprej na vseh podrocjih, da bi tvoj prodorni um uspesno reseval vse tezave in da bi te tvoja prefinjena intuicija opozarjala nanje pa tudi na vse lepe, enkratne, prave stvari! in lepo praznuj!Joj kako sem lahko spregledala tako lepo voscilo, najlepsa hvala, Lea, to mi je bilo pa cist... hudo zdajle... ja, se mi je zdelo, da sme na lanskem nekem sajtu v tejle temi (da je mimi po kaksnem hecnem nakljucju kaj...). Ej. Naj hvala ti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>cakaj glih gledam... sem mislila, da imam narobe nekaj odprto... Za voščiti, sedaj je še prehitro!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 nic hudga, ves kok sem vesela. *ampak seveda, kar naj se pocaka lepo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jan, vse najboljše za rojstni dan. Kaj ti želim? Veliko smeha, veliko trenutkov, ki bodo tvoji, čimvečkrat nagajiv nasmeh in pogled. Mami je pa itak tista prava ane? Vse najboljše Astra, lepo praznujte in bodi ponosna na "malega" in nase vsi ki praznujete v teh dneh, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.