astra 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Tihareka, tudi tebi vse naj Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Halo!!!! Cakte mAL.... joooj, zdaj grem pa z najvecjim gushtom vse od zacetka schekirat, rolam rolam rolam komentarje, pac po strani, pa ful voscil, pa je komaj 10 al kolk ura...heeej!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Tiharekca, naj hvala, . tudi jaz tebi cestitam od srca in ti zelim same lepe stvari - in nic slabih. Kar si zelis in te izpolnjuje!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa in Tiha reka,želim vama veliko izpolnjenih želja,ljubezni,sreče in trenutkov, ki vama bodo lepšali življenje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ej, najlepsa hvala vam vsem, kaksna lepa voscila, tko fajn mi je bilo brat zdaj tole... da kok energicna (*shefica pa mama ) pa vse... Mick, Amis, Stane (pajade shefi imajo dva dni r.d. ), Coccinelle, Michelle, Milf, Aiwa, Selene, Mateja, Silver, Julijana, Bast, Enja, Clean, Boris, Devica, Astra, Contesa... In vsem, ki ste kar vmes voscili, ze prej, v drugih temah, na OS, sms itd. Fajn ste, hvala vam vsem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ....hvala vsem za lepe želje,da ne bom sedaj naštevala in koga zgrešila....vsem lubčke ,pa srčke ....ob tako veliko dobrih željah,pa more it vse kot po vodi,ne?... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Tihareka...!Marsa...! Obema vse najboljše..iskreno in iz srca. Pa lepo praznujta Strelka02 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 TIHAREKA Od zdej naprej bojo zenske jamrale od starosti- ne vec od utrujenosti Ne me tepst Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 sej itak ze zdej zarad tega jamramo. Thanx, Strelka, , thanx Mystica, , plavamo dalje. **In kalin mi je tud ze prisel voscit - ravnokar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pogumna_s 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa!!!!!!!!!!! Tihareka!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa Vse naj...naj ostani taka "đekica" se vnaprej....pa veliko zdravja.....vse ostalo pride z... tudi tebi Tihareka...Vse naj...naj....... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 O, senkju, Pogumna , Principesa (đekica ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Še sonce sije, še vesolje se veseli vse najboljše Marsa Tiha reka naj vse najlepše čimprej najde pot do tebe obema pa želim prav lepo in veselo praznovanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Hej, Lia, thanx!! , a ves da sem glih pomislila, glej ga, se sonc je mal zasvetil tamle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ooo, poglej, pa Tihareka tud......ja , pa velik in še naprej ostan tiha voda, ki bregove dere. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Vse najboljše teta Marša Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 haha, hvala , vis na kaksen pomemben dan si uletela! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Draga Marsa, vse najboljše na tvoj famozni 13 Veliko lepega in pozitivnega. Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa ... moje čestitke... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Draga Marsa vse najboljše za tvoj rojstni dan! Končno polnoletna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 MARSA VSE NAJ NAJ IN NAJ TI BO VSE LETO SREČNO ,ZDRAVO IN S SONČKOM OBSIJANO Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Vse najboljše Marsa!Vse najboljše Tihareka! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa in Tihareka, vse najboljše od ribice! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 vsem RIBICAM (pa naj bodo rechne al pa kozmichne)....vse naj naj naj zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa vse najboljše za rojstni dan .http://bethanns-attitude.com/birth3-fish.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.