Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

Halo!!!! :eek: x:Ix

Cakte mAL.... joooj, zdaj grem pa z najvecjim gushtom vse od zacetka schekirat, rolam rolam rolam komentarje, pac po strani, pa ful voscil, pa je komaj 10 al kolk ura...

heeej!!! xsrcx x:Ix xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Tiharekca, naj hvala, x:Xx . tudi jaz tebi cestitam od srca in ti zelim same lepe stvari - in nic slabih. Kar si zelis in te izpolnjuje!! xwizardx xmusicx :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa in Tiha reka,želim vama veliko izpolnjenih želja,ljubezni,sreče in trenutkov, ki vama bodo lepšali življenje! xsrcx x:Xx x:Xx :hapyb: xsrcbumx xpresentx xloveyx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

xloveyx Ej, najlepsa hvala vam vsem, kaksna lepa voscila, tko fajn mi je bilo brat zdaj tole... da kok energicna (*shefica pa mama x;)x) pa vse... xDDx x;)x

:kiss: Mick, :kiss: Amis, :kiss: Stane (pajade shefi imajo dva dni r.d. xDDx), :kiss: Coccinelle, :kiss: Michelle, :kiss: Milf, :kiss: Aiwa, :kiss: Selene, :kiss: Mateja,

:kiss: Silver, :kiss: Julijana, :kiss: Bast, :kiss: Enja, :kiss: Clean, :kiss: Boris, :kiss: Devica, :kiss: Astra, :kiss: Contesa...

In vsem, ki ste kar vmes voscili, ze prej, v drugih temah, na OS, sms itd.

Fajn ste, hvala vam vsem. x8Dx xsrcx :palec:

Picasso

:farb: ....hvala vsem za lepe želje,da ne bom sedaj naštevala in koga zgrešila....vsem lubčke x:Xx ,pa srčke xsrcbumx ....ob tako veliko dobrih željah,pa more it vse kot po vodi,ne?... x:Dx x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

TIHAREKA :hapyb: :kiss:

Od zdej naprej bojo zenske jamrale od starosti- ne vec od utrujenosti :lol: ;)

Ne me tepst

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

sej itak ze zdej zarad tega jamramo. x:Dx

:huk: :madpro:

Thanx, Strelka, x:Xx, thanx Mystica, x:Xx, plavamo dalje. x;)x xDDx

**

In kalin mi je tud ze prisel voscit - ravnokar. xcivx xDDx

Picasso

x:)x Še sonce sije, še vesolje se veseli

vse najboljše Marsa :hapyb:

Tiha reka naj vse najlepše čimprej najde pot do tebe xwizardx :hapyb:

obema pa želim prav lepo in veselo praznovanje xpartyx xcakex :party: xvrtcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hej, Lia, thanx!! x:Xx xsrcx, a ves da sem glih pomislila, glej ga, se sonc je mal zasvetil tamle. x8Dx

Picasso

Draga Marsa, vse najboljše na tvoj famozni 13 x:Xx Veliko lepega in pozitivnega.

Birthdays are good for you. Statistics show that the people who have the most live the longest.

xcheersx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xDDx MARSA xDDx

VSE NAJ NAJ IN NAJ TI BO VSE LETO SREČNO ,ZDRAVO IN S SONČKOM OBSIJANO :hapyb: :hapyb: xcheersx xcheersx :onfire: :onfire:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...