VEČNOST 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Vse naj - naj Marsa in še veliko prijetnega tudi vnaprej. Večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MINI 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa,zverinsk cestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa: ... in da si uresnicis cim vec zelj! Tihareka: tudi tebi vse najboljse in cim vec uresnicenih zelj! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pih!!!!!! Cosmca (famozno, prav zares ), Oona (o, te ze nekaj cajta nisem videla ), Vrba (joj Vrba, kok lepo!! *glih sem zadnjic razmisljala o 'drevesnih' povezavah, jaz sem pa Lipa ), Ruby (polnoletnost pa taka, ta ornk ), Dadika, Nino, Ribica Katja, Aakhut, SmartyM, Vecnost, Mini (heej! , *zverinsk!! ), danda Luna!! Joj. Hvala vam vsem najlepsa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 pravi prijatelji so tisti, ki pridejo ko jih povabiš, kadar ti je lepo, kadar ti je hudo pridejo sami. čimveč prijateljev ( kot kaže pšo čestitkah, ne bo problem...). lepe želje za danes - kolikor ga je še preostalo in vse dni naprej! zasavka Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolikor ga je še preostaloTolk da sem v bistvu se 40. me na vsak nacin ze par dni silite se postarat. (*ampak se ne dam, saj ste videli, ze nekaj dni nasilno zadrzujem koledar ) Thanx Zasavka, , tako ali tako sem nocen tich, tud rojena pa ob 23:25. Tako da - tolk da sem se petek ujela... da sem ze takoj jezila mamo lohk pa skrbela pa tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 marsa, ti si jezila mamo ob 23.30., jaz pa svojo 30. decembra. bula, če b še mal počakala, bi bila eno leto mlajša... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 mah kaki cakala, men se je ful mudil, bi mroala bit oven, sem cist presenetila, pol pa se petek 13. Moja mama je kar vrazeverna, ji ni bilo vsec, revi.men pa prec. a kozorogica pol? he... saj ste fajn, mate radi ribe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 pa jih mam res -raj ljudi kot ta prave- te majo preveč kosti ( razen calvo...) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 ee mal z zamudo...sem hotla že včeraj, pa je bil free prej, danes je bil pa dan za sonček in akcijo. Marsa, vse naj! Pa sevedaWELCOME TO THE CLUB..vražjih babnic! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Človek, ki svoje predstavne sposobnosti izuri tako, da si vedno zamišlja samo dobro, prinese v svoje življenje »vse pravične želje svojega srca«: zdravje, bogastvo, ljubezen, prijatelje, popolno uresničenje sebe in najvišjih idealov. Marsa Marsa na tvoji poti je vedno polno vsega, toda dejansko to lahko uresniči ali materializira le želja, vera ali izgovorjena beseda.... Čestitke iz Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa, vse najboljše Tudi vsem ostalim ribicam Lana Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 MucMac, pa saj ga imam danes!!! Tako da - itak, cist najboljs pravocasno. Hvala!! glej to, no, vse se tolk hladno slisi. hvala. Sam kaj pa naj reces? Skratka - thanx!! Modrec!!!!! Lana (uh, tebe pa ze dolgo dolgo nisem videla!! ), hvala ti! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Vsako dobro, Marsa, za tvoj rojsni dan!!!Hvala na LNF in tednim napovedima ( super so!!! ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Tiha tudi!? Joj, itak! VSEEEEEE NAJ NAJ!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsako dobro, Marsa, za tvoj rojsni dan!!!hej, Eva (/Alica), kok si pa prijazna tud ti!!! te ze nekaj casa ni bilo, in evo danes uletis in voscis, iz Hrvaske direkt, politicno je skoraj potem to! hvala!!! tednim napovedima ja, saj... (*namesto da bluzim, bi morala jo pisat)... ampak jasno - hvala , zelo fajn slisat (ceprav me bockne ce tole vidim v nedeljo ob deset do 00 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 tiha mičken zamujam, ampak vseeno vse najboljše!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa z malo zamudo...a vseeno iz srca...vse nej-naj. Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 O hoho, alala,dva dni nič ne pogledam, pa zamudim enega najpomebnejših trenutkov?Minuta izgubljena ne vrne se nubena... bomo že nadoknadili zaostanek: Imeti rojtni dan točno med Gregorjevim in Matildo, to je pa nekaj posebnega! Vse naj bolj še in en marsovski poljub za Alenko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Marsa je praznovala... ?! Vse najboljse.. Jaz pa cestitam Janai za rojstvo Filip Mai-ja, danes 14.03.2005 ob 03:07h. Ima kar 4,8 kg in 55 cm! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 TJAZI ISKRENO ČESTITAM VSEM UDELEŽENIM...predvsem vam vsem skupaj želim zdravja in veliko nežnih in lepih trenutkov..... Največ kar lahko oče naredi za svojega otroka je, da ljubi njegovo mamo. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Janai in Filip Mai Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 O, hvala, Sonck , Piko in Tjazy Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz pa cestitam Janai za rojstvo Filip Mai-ja, danes 14.03.2005 ob 03:07h. Ima kar 4,8 kg in 55 cm!Tud od mene iskrene cestitke (na isti dan kot einstein!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz pa cestitam Janai za rojstvo Filip Mai-ja, danes 14.03.2005 ob 03:07h. Ima kar 4,8 kg in 55 cm! Oooooo, čestitam Vse dobro Filipu in njegovi družinici Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.