Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

O, Stanka, cestitke in vse najboljse in najlepse, ostani taka kot si, nasa prijazna ribica! xwizardx :flower: :flower: :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Bemu jst raztresena :cry: ... pa prej pa kolkrat sem se spomnila 13. marec, ko pa je trinajstka.. pa punca mi je zelo všeč!!!!!!!!! xyesx

:flower: MARSA!!!!!!!! :flower:

UJSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM pa da bi se lepo imela pa full zabavala pa bila srečna, vitalna, skratka THE BEST BEJBA x8Dx še naprej! x:Xx

:hepko: :detelca: xvrtcx xmusicx

Mushi

V tejle temi nisem velikokrat, zato zelim res iz vsega srca vse najboljse in veliko zdravja, ljubezni in srece, vsem lunatkam in lunatkom, se posebej pa tistim, ki imajo jubilej!!! :onfire: xrosex xgoldfishx

Boris vse najboljše...

na pragu druge pubertete, naj ti prinese vse najlepše in veliko čarobnih trenutkov

xcheersx :hapyb: xpresentx xcakex xloveyx :party: xsingx :detelca: xvrtcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

BORIS iskrene čestitke :hapyb: xvrtcx x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje je kakor knjiga,

včasih njene strani so žalostne in sive,

a včasih mavrične igrive.

Naj tvoja knjiga same lepe strani obrača ti vso dobroto poplača.

Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča, naj nobena stran ne bo boleča.

Prijatelj dragi vse najboljše iz srca naj tvoja knjiga samo lepe strani ima.

Dobro jutro!

Pravzaprav bi morala sledeče napisat v forum pohvale oz. zahvale (ki obstaja, samo ne najdem ga ta hip :C: ), ampak imam točno 5 minut časa do konca odmora, zato bom kar tukaj...

xmusicx

dragi forumovci, draga Marsa. Želim vam povedat, da sem zelo vesela, da obstajate. Da obstaja Lunin net. Vem, da se redko oglašam in da velkokrat sploh ne spregovorim z nobenim, pa ne zato, ker ne bi imela kaj za povedat. Ravno obratno! Ampak ŽAL mi v življenju primanjkuje časa, tudi v službi, tako da največkrat naredim to, da zjutraj preberem vaše komentarje, kaj je novega -- tako da na nek način vas spremljam, domači ste mi, čeprav saj pravim, ne govorim z vami...

ampak, lepo mi je, nasmehnem (celo nakrohotam) se vam, zvem veliko zanimivega, fajnega...

držim pesti, in upam (pravzaprav vem no) da bo lunin forum še dolgo dolgo časa tako fajn

ker ljudje, res ste ZELO ZELO FAJN!!!

Lep dan vam želim, pa da bi mi vsi znali s skupnimi močmi - s strani "tapravih" prijateljev pa tudi vas, računalniških prijateljev, rešiti naše težavice, se sopotolažiti, se veseliti ob sreči nas in znati ponuditi ramo ob naši žalosti...

tako, zdaj pa letim.

LEP VIKEND VSEM!!!

Milivanili

BORISM....VSE NAJBOLJŠE IN NAJ SE TI URESNIČIJO VSE ŽELJE,

SONČEK SREČE NAJ TI SVETI VSE LETO :hapyb: :hapyb: xbendx :party: :party: xcheersx

xflowx xflowx xflowx

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Borism x:Dx

Vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želim ti, da bi bilo v naslednjem letu čim več sončnih dni, čim več toplih objemov, največ sreče v srcu in vsak dan ljubezen okrog tebe. xsrcx

x:Xx x:Xx x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...