Gazelca 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Vse najlepše in najslajše želim današnjikm slavljencem,še posebej Borisu,izpolnjene vse želje! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>matejina hčerkao, kako lepo ... hvala vsem za čestitke Daši ... danes ima bolj malo časa za računalnik, je pa bila zelo vesela, ko sem ji povedala, da ima tudi na LNF kup lepih voščil ... si jih bo jutri v miru prebrala ... danes pa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Boris, ne veš kako sem klela, ker nisem imela dostopa do interneta, da bi ti čestitala.... Torej, vse najboljše in najlepše od ribice! U ja, zdej sem pa vidla, *girl* Vse naj naj, pa pridi kej večkrat pogledat sem! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Dragi Boris, vse najboljše ob tvojem osebnem prazniku. Želim ti veliko lepih, sončnih, veselih, barvastih, strastnih trenutkov..... In naj ti Vilinci pričarajo čarobno življenje Tudi Daši, vse najboljše za rojstni dan, veliko uspehov in radosti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Dobro Jutro! Hvala še Tihireki , Ribici Katji (uboga, si še delaš s tem skrbi, bi razumel, če bi tudi kasneje ali pa ne voščila, HVALA!), Mačkirežalki ( počutim se pa 15 manj ) in Cosmi (Vilinski so res čudoviti!) za čestitke in želje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 2 members are celebrating their birthday today ZDENKA.MA(48) stellaN(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*girl* 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Najlepša hvala vsem za čestitke, pa tud jst želim vsem ki praznujete vse naj naj!! Citiraj The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Hvala Sstane , obenem pa vse najboljše ZDENKA.MA & stellaN Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 ... je mnogo stvari,ki si jih želiš in je mnogo stvari,ki si jih zapomniš...so skromne besede,ki pomenijo veliko in so prijateljstva,ki obstajajo...samo enkrat v življenju si star .44. let...,naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče...in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh za vse... kot vedno znaš le ti Borism ...VSE NAJBOLJŠE... ... malo zamujam, a zato toliko bolj iz srca ... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 1 danes praznuje rojstni dan redkvica(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Redkvica, vse najboljše, pa dobrodošla na forumu!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Čestitke vsem, ki ste praznovali v teh dneh! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Redkvica je moja dobra prijateljica, ki se je v soboto logirala, pa ma težave, ker nima dovoljenja odpisovat...ni še dobila povratnega mejla. Tko, da se po moje lahko jst vsem zahvalim v njenem imenu, hkrati pa ji tudi sama želim vse dobro!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Modrec 69, hvala tudi tebi....imaš prav, le enkrat , lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Mal z zamudo vendar iz srca VSENAJBOLJŠE OB ROJSTNEM DNEVU! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 1 danes praznuje rojstni dan perun(34) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 lia, borism, aiwa, Marsa, Selene, Ribica Katja, Mushi, lea, Šiva, Mihelaupam, da sem naštela vse Najlepša hvala za vaše izražene dobre misli za moj praznik. Če se pohvalim-Borism je bil prvi (že pred službo zjutraj), ki mi je voščil!in ker sem imela dopust v tem času in nimam toliko dostopa do internetazdaj z zamudo vam pišem to zahvalo. Lepo se imejte in uživajte pomlad, ne si dovolit, da ne bi opazili, kako lepo že ženejo prvi svetlozeleni listki Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 joj, zdaj pa še želim nadoknaditi, bi mi prišel prav kak Neptunov navdih zdaj, ampak se mi je nekam skril, oprosti ribica, da ti šele v ovenčku voščim vse naj za tvoj rojstni dan: Draga Marsa,za ene je sreča plišast medvedek, za mene oblaki, Luna, Sonce, utrinki in topel objem, iskren nasmeh,za koga mogoče dobro ohlajeno pivo in brezhiben motor... Naj tvoja sreča samo raste in se ima dobro skupaj s tabo,mi tukaj se imamo s tabo super! Naj ti dobro služi trdno zdravje in tvoje srčece še naprej tako vztrajno ljubeče kaže ljudem svetlejše poti... Vse lepo v tvoji družini! Ostani še naprej taka, rada te imam Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Borism vse naj ti želim še enx! Uživaj in še naprej delaj sebi in drugim življenje luštno! alex Orhideja girl, super mamo imaš in veseli smo, da sta obe Naše lepo se imejte Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 spregledala Stankin rojstni dan Draga Stanka, veliko lepih, veselih in srečnih trenutkov naj se ti zgodi v tem letu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ojla cosma, tenx pa sej jaz tak vem, da me maš ti tak skoz rada in itaqda še mam palačinke v dobrem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 Stanka, sem te imela v mislih tist dan, ko si praznovala...sem ti čestitko po luftu poslala, upam, da si jo ujela... Če ne...pa še enkrat tukaj... Borism, tut teb... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 valjda astra, da sem vedla, vejš da začutim štajerski pozdrav nekaj mam za tebe iz bg! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 O, Stanka, najlepsa hvala. (res lepo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.