Marsa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Vse najboljse vsem Ovnom do zdaj xrosex in vse najboljse, Perun!! In srecno voznjo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Šiva ; Stankaa (upam, da te nisem na vsezgodaj zbudil ) , Astra , hvala še enkrat , obenem pa vsem ovnom prve dekade VSE Najboljše.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 PERUN! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Perun Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Perun, naj ti bo v veselje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 perun vse najbolše!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 DOBRO JUTRO VSEM SKUPAJ! ŽELIM BLAGOSLOVJENE VELIKONOČNE PRAZNIKE IN OBILO PIRHOV, POTICE IN MESA.!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Vsem mamicam in materam iskrene čestitke ob današnjem MATERINSKEM DNEVU.... http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/9.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Lepe VELIKONOČNE PRAZNIKE PRAV "VSEM" z obilo pirhov.... http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/o_ha_u12.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 DRAGI ZAJČKI! Bodi veseli in poskočni,nasmejani in pri žegnu točni, naj vam teknejo pirhu, šunka, hren in kruh,pa le glejte,da vas za velikonočne praznike ne bo bolejl preveč trebuh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 čestitke za vse mamice! moji pa še poseben koš poljubčkov Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 1 danes praznuje rojstni danPIJAkoma(25) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 PIJAkoma!!!!!!!!!!VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM PRAZNIKU! Lepo praznuj! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Perun in Pijakoma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 PIJAkoma, vse najboljše!!! Pa želim ti, da bi kmalu postala mamica! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 vse najbolšeee pijaKOMA Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 PijaKoma vse najboljše Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Vse najboljše PijaKoma. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Vesele Velikonočne praznike, z obilo pirhov,......PIJAkoma, tebi pa vse najboljše .... http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/b05.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Pijakoma vsenajboljše Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 uuuu vse naj naj!!!! lepo praznuj! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Cestitke in vse najboljse, Pijakoma, imej se dbest! *** Hvala Vrba, tud jaz tebi zelim enako! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Prijetne velikonočne praznike vsima! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 O, hvala Eva, tudi tebi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Vse najboljse, Odpisani! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.