Helena 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Mateja Želim ti vse lepo za tvoj danin naj bo s soncem obsijan! http://images.webshots.com/ProThumbs/62/19662_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Mateja vse d best! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Joni, Milena in Borut! Vse naj malce z zamudo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Vsem hvala za lepe želje ! Naj se uresničijo kar vsem nam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Draga Mateja, tvoji posti vedno izžarevajo pozitivne vibracije. Naj se ti obilno povrnejo! Pa da bo torta dbest. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2003 Avtor Prijavi Deli 1. september 2003 Mateja...tokrat so vsi tako pohiteli, da se počutim že kot zamudnik... Mateja...naj ti srček napade kej druzga kot bakterije... Vesela sem...da sem na LNF....zaradi takšnih ljudi, kot si ti... Veliko lepega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Želim ti, da se ti izpolne ena (1) želja. Tista najbolj skrita, ki jo poznaš le ti, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 HVALA Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Lepo praznuj!in veliko veselja še naprej ob LNF Happy birthday to you dear Mateja Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Mateja vse najboljše in vse kar si sama najbolj želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 ja, kolk ste kul ! Hvala tud Kodrlajsi in SmartyM Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 Matejka! Vse vse vse... naj naj naj...!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Hvala vsem še enkrat za lepe želje! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Uff, sploh nisem gledal vceraj ... vse naj naj, Mateja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Evo spet zamujam... Vse najboljše Mateja , lepo da te imamo tu,tako optimistično punco, ki si menda prvaki je objavla svojo slikco Lepo praznujStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 OH ! Najlepša hvala vsem za čestitke ! Koliko voščil in lepih želja!!! Mene pa ni bilo tuki, da bi jih brala!! Ampak mogoče so se pa na ta način želje še bolj uresničile, ker sem res uživala pod borovci in v morju, s kratko prekinitvijo skorajda celo poletje. Tam sem tudi zalila tole moje staranje- letnica je že kar negravžno okrogla.... Pa se ne sekiram... Se mam kar fajn! - če odmislim, da me zebe- vrmen se v Ljubljano in najprej ZMRZNEM !! Brrrrr ! Čeprav po tako blazno vročem poletju človeku kar paše, da ga zebe!Malo se moram še aklilmatizirat (ne samo zaradi mraza...) ker me tako dolgo ni blo doma, kaj še poštimat, nato pa se vržem na LN da malo prečešem kaj se je dogajalo ta dva meseca tule gor... kdo je, kje je , s kom je, kako je.... itd... Tudi jaz čestitam vsem levčkom, levom in levinjam, ki so slavili v tem obdobju... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Lizzy in Trixi VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Lizzy in Trixi - Vse najboljse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Trixi in Lizzy vse naj naj! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Trixi in Lizzy vse najboljše,lepo praznujta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Čestitke naši Nataly za izredno lepo napisano zgodbo "Vsepovsod ljubezen"! Sem prebrala 1. del in komaj čakam še ostale... Res talent ! Nataly, že itak si mi bila že prej kul, zdaj pa te še bolj cenim! Bravo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Lizy želim ti ljubezen tistega - ki ga ljubiš! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Trixy: Želim ti - Ljubezen! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Vse najboljše Blondi! Contesa Želim ti lep večer. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Blondi, lepo praznuj in VSE NAJBOLJŠE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.