aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 vse naj naj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Vsenajboljše..... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 1 danes praznuje rojstni dan odpisani(31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Binch, vse naj najboljše!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 OVENCKI, VSE NAJLEPSE... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Cestitke in vse najboljse in najlepse obema danasnjima slavljenkama - Vesolju in Binch! xrosex xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Vesolju in Binch vsenjaboljše Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Vse nartabolše , pa naj vama življenje diši Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Hvala za čestitke.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Binchy vsenajbolše.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 members are celebrating their birthday today jezditi_vesolje(25), Binch(22) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 VSE NAJBOLJŠE ALEX, PIKA IN AMALTHEA!!!! VELIKO SREČE, ZDRAVJA IN LEPIH TRENUTKOV, ŽIVLJENJE PA NAJ VAM BO POSLANO Z ROŽICAMI!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 tudi jaz vam želim vse naj naj! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hejhoj, Badman, cestitke in vse naj, pa dbest zurajte danes!! Cestitke in vse najboljse tudi Angel of Light in vsem, ki praznujete danes! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ..vse naj naj... Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Čestitke Emilija In še naprej ti želim veliko zdravja, veselja in sploh Naj se vidi, da mladost še vedno živi v tebi! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 1 danes praznuje rojstni danEmilija(65) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Emilija, vse najboljše, da se ti izpolnijo vse želje pa še to - fotrček moj, vse naj naj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 vse naj vsem ki praznujejo roj.dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Emilija vse naj naj ob rojstnem dnevu.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 1 danes praznuje rojstni dannada(43) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Draga Lunca Srečen je, kdor zna živeti z majhnimi željami.Izpolnijo se. Vsaka izpolnjena želja pa je cvetna trati življenja. Osrečuje nas. Vse najboljše zate ob današnjem dnevu, hvala, ker si.... Obenem pa še vse najboljše ob rojstnem dnevu Seleninem očetu , Emiliji in Nadi , pa še ostalim ovnom prve dekade.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 vsem rojstnodnevnim.... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Vse najboljše 5rca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 http://www.yatoula.com/gif/animaux/ani30.gifDrage Ovnice, ... spoštovani Ovenčki ... naj bodo vaše sanje del tistega, kar uresničuje se vam te in nadaljnje dni ... Tri najpomembnejše stvari so v življenju. Ljubezen, ...Ljubezen, ... Ljubezen ...in še ena na katero največkrat pozabimo . Ljubezen Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.