Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 NADA Vse najboljše, in seveda isto vsem ovnom in ovmicam.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Draga Lunca, zame si kot čokolada v mojem piškotu življenja, za tvoj roj. dan ti želim, da se ti izpolnijo vse tvoje skrite in manj skrite želje Prijatelji so čokolada v piškotu življenja.Dobri prijatelji, dobre knjige in zaspanavest, to je idealno življenje. (Mark Twain) PS A sem že kdaj povedala, da ste pomladanski otroci najboljši... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 1 danes praznuje rojstni danNefertiti(30) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Nefertiti Vse NAJ kar si želiš in tisto, kar bi ti ustrezalo, pa še ne moreš želeti, ker ne poznaš! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Vsem: Bodte fajn, pa MEJTE SE RADI!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Zahvaljujem se vsem za čestitke, najbolj pa Borisu in MBmetuljčici, ki sta prava srčka. Veseli me, da sta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Z veseljem Lunca, hvala, ker si... ....lepo praznujte še naprej v lepi nedelji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 hm zdej k sm pa že legenda foruma pa hitr šibam, da ulovim še sonček... xrosex in ker sem že v tej temi VSEM ki praznujejo ta mesec VSE DOBRO Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zahvaljujem se vsem za čestitke, najbolj pa Borisu in MBmetuljčici, ki sta prava srčka. Veseli me, da sta. Kot sem rekla, pomladanski otrok si, ki mi je všeč... Hvala tebi, ker si Lep večer vsem lunatkom Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 LUNCA! Življenje je kot gledališče: prideš, vidiš, odideš.Hvala ti, da si stopila na moj oder življenja in tukaj ostajaš! VSE NAJLEPŠE LUNCA IN VELIKO ENERGIJE ZA VSE KJER JO POTREBUJEŠ V SVOJEM ŽIVLJENJU!!! BODI NAJLEPŠE!!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Čestitke Vojko za forum; posredno seveda tudi Marsi.Marsa, a sem mal lizika? :xx!: Se malo hecam, ampak je res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 1 danes praznuje rojstni dannati77(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 1 danes praznuje rojstni dankatkica1(31) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Vse naj Katica Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 2 members are celebrating their birthday today ODRI(34) Suzy(28) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 odri vse naj naj!!! suzy tebi tudi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 vse najboljše, odri! (kako kej luna?) vse najboljše suzy, lunci in vsem, ki te dni praznujete! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ODRI in Suzy vse najboljše..... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Dragi Ovni! Pomladniki zagnani! Najprej Neli! Vse naj naj Lunca, vse kar si želiš in lepo te je brati v astrotemah Čarobnica dobro pokomandiraj svojo gužvo v Ovnu Odri da bi ti dobro steklo glede službe in vsega Suzy vse najboljše in v nedeljo praznuje Helena z dvema delfinčkoma v ikonci Vse najboljše Helena! in še Primavera je tu nekje, kar zdaj ti tudi voščim Vse najlepše!! vsem prilagam en veeeeeeliik šopek tulipančkovLepo praznujte Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Vse najlepše slavljenkama Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Vse najboljše moji mamici! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Staanka, hvala za voščilo ! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse najboljše moji mamici! Tvoja mamica ima pa na isti dan rojsrni dan, kot jaz..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Helena, vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.