devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 VSE NAJLEPSE VSEM, KI PRAZNUJEJO!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Vse najboljše, Helena xrosex Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Vse najboljše Helena.... xrosex http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/blaablomst016.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Helena in vsi k ste spraznoval u zadnm cajtu,velik lbezni in zdravja,dnar pa pol sam po seb pride! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Vse najboljše Helena.... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Vse najboljše,Helena .http://www.otani.org/img/flower.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Helenca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ISKRENA HVALA VSEM ZA LEPA VOŠČILA - sstane - aiwa - bast (LUNA raste in je pridna "punca" )- Boris - stankaa (hvala za vse vzpodbudne besede glede službe)- Tina ŠE ENKRAT HVALA VSEM ! ! ! Prijeten večer in lep ponedeljek Helena VSE NAJ NAJ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 1 danes praznuje rojstni danHelena(35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 1 danes praznuje rojstni danFilipid(35) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 helena še od mene čestitke filipd tudi tebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 filipid Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Filipid lepo praznuj..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Filipid vse najboljše Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 2 members are celebrating their birthday today Klinar(53) Bacek(24) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 vse naj naj obema! fajn praznujta!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 " Če o resnici samo poslušaš, bereš in govoriš,te ne more osvoboditi. Resnica mora živeti, sepremikati in bivati v tebi. Tedaj te osvobodi in šele takrat spoznaš resnični pomen svobodesrca, uma in duha. "Vse najboljše Klinar, hvala za prijateljstvo, HVALA, ker SI http://www.mamarocks.com/angel17n.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 draga moja prijateljica, naj ti bo v življenju lepo, vse najboljše Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Hvala vsem od vsega srca !!!! http://www.mamarocks.com/fantasy8.jpg peace and love Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 1 danes praznuje rojstni danpogumna_s(21) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 uuu pogumna vse najbolše! velik vsega! pa ne preveč... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pogumna , naj te leto obdari s tistim, kar tvoje srce želi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pogumna_s vse najboljše in najlepše... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 1 danes praznuje rojstni danMichelle(22) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 MICHELLE, my belle.... kolegica, želim ti vse najboljše... da bi ti blo vedno čimbolj fino, ljubezni, cartanja in ljubljenja veliko, pa da bi bla uspešna pri študiju.... xrosex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.