Skoči na vsebino

Čestitke

Recommended Posts

:2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

Mišelkica ljubica!!!!

želim ti res vse najbolše, da boš še naprej tok kjul kokr si, pa da boš srečna. Ful sem vesela da sva se klele spoznale. si mi res ena d bestična osebica.

:hapyb: xsmx :hapyb:

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

koš poljubčkov samo zate

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Michelle, cestitke, vse najboljse in najlepse ti zelim, cimvec veselja, sproscenosti, samozavesti, prijetnih trenutkov in mega osebnih dosezkov!! :flower: xmusicx xpartyx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Michelle vse najboljše....

Modra in lepa si dost, želim ti samo še tisto pikco sreče v življenju, da se ti vse tako obrne, da bo tebi v radost in blagoslov

Še sonček, sije, da bi ti danes pripravil topel in prijeten dan

xwizardx xcakex :party: :party: :party:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Se opravicujem za zapoznele cestitke, a so od srca....

ODRI, vse najboljse :palec:, ti si med najbolj 'tastarimi' tule, me ful veseli, ko si se vedno z nami, dbest se imej vse leto in skoz, upam da si super praznovala!!! xmusicx xcheersx xpresentx

Helena, vse najlepse ti zelim, :palec:, velik ljubezni, varnosti, zdravja, pa tudi volje ihn trdnosti za doseganje tvoje srcne zelje!! :flower: :flower: :flower:

Klinar, cestitke, :palec:, velik srece in zdravja ti zelim in da bi nas se dolgo tule razveseljevala s svojo modrostjo in pozitivno naravnanostjo! xvrtcx

Vse najlepse in najboljse pa tudi Pogumni S in vsem ostalim Ovnom, ki so/ste praznovali oz. praznujete v teh dneh! :hapyb: xcheersx xbendx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Michelle, želim ti veliko ljubezni, sreče in vsega kar ti poželi srce! :flower: :hapyb:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Uuuh, hvala…da se na hitro zahvalim

Stane

Ribica - :* bova obe uspesno dostudirali

Silver , hvala :*

Tinal :*

Aiwkaaaaaaaaaa :* :* Hvala hvala, tud jaz sem vesela, da te poznam

Mateja, tenks;*

Nino, :*

Selene:*

Amis:*

Mistyyyyyyyyyy moja:*

Micki hvala :*

Mushi:*

Marsa, hvala za TAPRAVE zelje :) :*

Lia, :* ful lepo

Contesa:*

Enya:*

Danda :*

pomlad:*

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

xsurprisex :^: :hapyb: Michelle - vse naj naj, veliko sreče in da bi ti se vse želje izpovnile...pa obilo sexa v tem letu...! x:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Michelle vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, veliko sončkov in pozitive x:Xx

xcakex :party: xflowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ohohoho,Michelle ma belle praznuje! x:Xx x;)x Draga ovnička, bod še naprej tok fajn p(i)tička,hehehehe, mi je žou k me ni tm, da bi te kušnu na lička! x:px :2src: xflirtx xcakex Mačkica, lepo praznuj! xvrtcx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...