Larsy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Happy birthday, Michelle!!!!!!!!! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 :2src: Mišelkica ljubica!!!!želim ti res vse najbolše, da boš še naprej tok kjul kokr si, pa da boš srečna. Ful sem vesela da sva se klele spoznale. si mi res ena d bestična osebica. koš poljubčkov samo zate x:Xx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle, vse naj, naj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle... vsega po mal... pa najboljš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 michelle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mich.. .. ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mišelinka! Vse tanarboljše! Pa lepo praznuj! In čimveč izpolnjenih sanj & želja! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle, cestitke, vse najboljse in najlepse ti zelim, cimvec veselja, sproscenosti, samozavesti, prijetnih trenutkov in mega osebnih dosezkov!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle vse najboljše.... Modra in lepa si dost, želim ti samo še tisto pikco sreče v življenju, da se ti vse tako obrne, da bo tebi v radost in blagoslov Še sonček, sije, da bi ti danes pripravil topel in prijeten dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Se opravicujem za zapoznele cestitke, a so od srca.... ODRI, vse najboljse , ti si med najbolj 'tastarimi' tule, me ful veseli, ko si se vedno z nami, dbest se imej vse leto in skoz, upam da si super praznovala!!! Helena, vse najlepse ti zelim, , velik ljubezni, varnosti, zdravja, pa tudi volje ihn trdnosti za doseganje tvoje srcne zelje!! Klinar, cestitke, , velik srece in zdravja ti zelim in da bi nas se dolgo tule razveseljevala s svojo modrostjo in pozitivno naravnanostjo! Vse najlepse in najboljse pa tudi Pogumni S in vsem ostalim Ovnom, ki so/ste praznovali oz. praznujete v teh dneh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle, želim ti veliko ljubezni, sreče in vsega kar ti poželi srce! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle, vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle: Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Vse najboljše! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Uuuh, hvala…da se na hitro zahvalimStaneRibica - :* bova obe uspesno dostudiraliSilver , hvala :*Tinal :*Aiwkaaaaaaaaaa :* :* Hvala hvala, tud jaz sem vesela, da te poznamMateja, tenks;*Nino, :*Selene:*Amis:*Mistyyyyyyyyyy moja:*Micki hvala :*Mushi:*Marsa, hvala za TAPRAVE zelje :*Lia, :* ful lepoContesa:*Enya:*Danda :*pomlad:* Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Oo, Michelle, da se še jaz pridružim čestitkam ob tvojih rosnih letih.. Uživaj, dekle... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle vse najboljše..... Porazdeli tele srčke med svoje sončke in prijatelje, uživaj življenje http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/hartharts.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle - vse naj naj, veliko sreče in da bi ti se vse želje izpovnile...pa obilo sexa v tem letu...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle,vse naj naj,izpolnjenih veliko skritih in neskritih želja ti želim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hvala: astra ,santos , Tiha & Boris Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Michelle vse najlepše ob tvojem rojstnem dnevu, veliko sončkov in pozitive Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Uh vedno mesam cosmo pa astro, pa niti ne vem zakaj Hvala cosma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 eh pa k sem že lih kle pa še ene par lubčkov za mišelkicoooo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ohohoho,Michelle ma belle praznuje! Draga ovnička, bod še naprej tok fajn p(i)tička,hehehehe, mi je žou k me ni tm, da bi te kušnu na lička! Mačkica, lepo praznuj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.