Michelle 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 iiiiiiiiiii hvala triple you make me blush Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 2 members are celebrating their birthday today El Nino(21), gregor777(32) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino, V The Hierophant ali Highpriest, my mentor al kako... VSE NAJBOLJŠE! xrosex Gregor777, tudi tebi Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 jurčiiiii!!! sej veš..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ElNino, vse najboljše in tudi tebi Gregor in vsem, ki sem jih vmes zamudila Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino! Moj najljubši ovenček! Vse naj naj ob tvojem prazniku!!!!!! xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 vse najboljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino, veliko ljubezni in uspešnih šlogarskih trenutkov ti želim! Tvoja sodelavka Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino vse najboljše Naj ti ta pomlad prinese vetra v krila, poleti visoko in doseži vse cilje,tudi vse tiste skrite ,ki jih nosiš globoko skrite. Želim ti obilo izpitne sreče in lepih trenutkov v krogu tvojih najdražjih.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Vse najboljše El Nino! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El nino....vsetanartabolš. Hvala za vse nasvete, šloganja.... Res lepo praznovanje ti želim, pa zelo velik ljubezni, ker če imaš ljubezen imaš vse! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino xrosex Michelle Gregor777 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Dragi Ninči veliko lepih trenutkov, dobrih bejbik in študijskih uspehov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino, zelim ti izpolnitev vseh tvojih skritih sanj ( pa pocas z obcutkom ok? ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Saj res!!! (*Nino, da Vinci, se spomnis, ko si 'gnjavckal'? ). Vse NAJ NAJ NAJ, dragi moj najmlajsi najstarejsi forumovcek, torej 5 let (!!!!!) je ze od tedaj!!! Pa takle si se naredil fejst! Zelim ti skratka vse DBEST!Velik ljubezni, zabave, uric s kitaro, super odnosov s svojimi druzinskimi clani (s katerimi se ze skoz tko dobro razumes) in narejenih izpitov in dbest in osrecujoce porabljenega casa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino, objem in za tvoj RD! xrosex Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ninđo, Michellka Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 U .... vse najboljše Gregor.... uuu Hwala Stane, Diana, Ribica, Priestess, Hwawa Aiwa.. Mateja TinaL moja najljubša Krotndorfčanka Selene tnx Contesa Sodelavka ja hihi mm kok mam js fajn sodelavce Lia... Hvala za verze... hjaja tudi tiste globoko skrite... mhm to bo letos ja.. Stanka hwala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Silver, Ahoy Silver iha... hvala k maš tolk luškano ikonco.... Pomlad... ljubezni aneda Sanjalka mmm hvala Cosma grin grin Michelle mhm hwala MArsa... si me spomnila na .. Ninči, da Vinci.... Hvala za voščilo pa vse tist v petih letih Freya... mmm objemček Pismu v moji objavi je več smeškov kot je dovoljeno sori tisti ki ste mi dali po več poljubčkov morem mal reducirat ojej pa še na dva kosa bom moral razrezat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino, zdaj pa še v Ameriki lahko pir spiješ Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino, vse najboljše in lepo praznuj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 El Nino, vse najboljše lepo praznuj...in seveda veliko ljubezni ti želim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nino,vse naj naj,še naprej veliko bejb in čimmanj zapletov v zvezi z njimi! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 hepi brzdej nino pa kdo še pozabla...grem gledat.......aha gregor uglavnem vse naj naj, pa če je še gdo te dni tud zanga vela! Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Vse najboljše, Ninči.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.